La predicció mensual del mes de maig

Llegeix aquí les prediccions del mes de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La vida t'ha ensenyat ja molt bé que anar a un racó a plorar les desgràcies de la teva vida serveix de poc: cal gaudir cada moment i cada minut amb energies.

Et costa molt delegar obligacions, dins de la teva llar, també a la feina, com si no ho fas i supervises tu no serveix per res. I els astres assenyalen que no ets imprescindible.

Si fa molt que no et fas una revisió mèdica estaria bé anar demanant cita, alguns nadius podrien sofrir anèmia i necessitar algun suplement alimentós.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La primera norma per a una forma sana d'estimar és que els sentiments cal viure'ls, però no sofrir-los. En l'amor res pinten el dolor, la incertesa o els dubtes.

Disposat a guanyar uns diners extres? L'explotació del teu talent artístic podria donar-te ingressos addicionals. Si vols muntar el teu negoci endavant!. Sabràs detectar quines són les oportunitats en el teu sector i què podries aportar.

L'estrès que tens damunt és fruit d'una mala gestió de la teva agenda, no fas el trencaclosques bé per conciliar treball i família.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida en parella implica una sèrie de complicacions que has d'assumir. Ja no pots deslliurar-te de certs problemes. Necessitaràs molta paciència per combatre situacions que generaran discussions entre vosaltres.

Patiràs bastant per arribar a final de mes amb una mica de diners. Vés amb compte amb certs negocis que et proposin, sobretot perquè poden tractar-se d'estafes i trigaràs dies a assabentar-te.

Notes com cada vegada et costa més respirar amb normalitat i pot ser conseqüència de la contaminació o d'alguna al·lèrgia. Evita l'exercici que impliqui un impacte fort a les articulacions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El primer que has de recordar en aquest cinquè mes de l'any és que cada història d'amor té una cara i una creu, punts de vista diferents segons les persones que integren la mateixa.

Com més poder tinguis, més fàcil serà que t'equivoquis a l'hora d'administrar finances i comptes familiars. I és que la responsabilitat també implica un risc  i que molts esperin que tu solucionis problemes mentre es troben de braços plegats.

Si passes moltes hores assegut davant de l'ordinador o d'una pantalla de televisió, procura cuidar més la teva vista.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aquest mes comença amb molt bones perspectives en l'amor. La presència de Venus en Àries enforteix les relacions amoroses i al mateix temps us aporta un punt de passió i una mica de vertigen.

Pot ser que els teus assumptes no siguin tal com desitges. Els que estan buscant feina, trobaran diverses dificultats en el camí. Podrien fer que perdis la confiança.

Els astres d'aquest mes mostren algunes complicacions d'origen nerviós en particular per a aquells que compleixen els anys entre el 30 de juliol i el 7 d'agost.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tingues molta paciència amb la teva parella. Abans de donar una mala contestació, és millor que comptis fins a deu i pensis bé el que diràs. Els problemes no se solucionen sols.

Serà un mes propici per als Verge que es dediquin al comerç i a les vendes. Tindran l'oportunitat de comercialitzar els seus articles a través d'internet.

Comences a cuidar-te amb més regularitat, ara només has de seguir les indicacions de la gent amb coneixements en medicina. Algunes malalties no es curen amb medicina tradicional, així que provaràs teràpies alternatives.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El mes de maig et duu nous reptes en els assumptes del cor Balança, ja que hauràs de fer front a moments complicats.

Durant aquest mes apareixeran certes complicacions econòmiques derivades de paperasses no resoltes. El teu equilibri físic depèn més que mai del teu equilibri mental. Aprèn a no donar-li voltes i voltes als successos que et pertorben, i en el seu lloc, cerca de manera constant fer callar la teva ment i deixar que el silenci et retorni la pau.

Aquest mes posaràs a prova la teva capacitat d'autocontrol. Viuràs un mes de tensions internes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Encara que no et vingui de gust gens ni mica, els astres assenyalen el retrobament amb un antic amor en aquest cinquè mes de l'any. Algú que va destrossar el teu cor i va trencar els teus somnis, perquè va trobar una nova joguina amb el qual divertir-se quan tu més feliç estaves. 

En els negocis, es preveu un mes on caldrà rubricar nombrosos documents, vinculat als teus diners i a la teva feina.

Bones notícies si vols millorar la teva imatge: controlaràs molt millor la teva golafreria, les ganes de menjar entre hores es reduiran i, fins i tot, podràs donar-te capritxos puntuals.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El mes de maig duu per als Sagitari un moment complicat en el terreny amorós. La pau trigarà una mica a tornar a instaurar-se, però cap a mitjan mes veuràs com vas recobrant la calma.

Els diners flueixen sense obstacles durant aquest mes, tant és així, que pots permetre't gastar, això sí sense abaixar la guàrdia.

La teva salut física durant aquest mes no presenta grans canvis, si bé gaudeixes de bona salut, sí que hauràs de prestar atenció a episodis de saturació per estrès. Continua treballant en la teva part emocional i espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest mes podries trobar-te amb finals d'històries que no has pogut resoldre d'una altra manera. Sentiràs com una electricitat en el cos. Els senyals que notis podrien resultar-te alienes a la teva naturalesa sentimental.

Les persones confiaran en la teva capacitat de treball i això et farà sentir tan bé que treballaràs amb més ganes que mai. Vius en un món sincrònic que retorna amb escreix el que dones.

Gaudiràs d'una salut extraordinària de la qual no hauries d'abusar, ja que et portaria a un col·lapse. Els emplaçaments planetaris descriuen la necessitat d’un bon descans.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Dedica especial atenció a cura de la teva vida amorosa aprofitant el bon moment que estàs vivint. Ara que tot va bé, és quan més has de cuidar la relació.  Usa la creativitat per insuflar-li passió a la teva vida amorosa.

No tindràs problemes econòmics durant aquest mes de maig, perquè estàs en ratxa amb la sort en tots els aspectes de la teva vida.

Físicament, procura estirar el teu cos i aprofitar el bon temps per caminar i contactar amb la naturalesa. Quant a la part emocional, una mica de disciplina i silenci t’aniran bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La persona amb la qual estàs intentant una nova vida necessitarà que el teu suport sigui clar i ferm. No pots divagar quan el que fa falta és una aposta clara respecte de la vida que vols en comú

Les vendes, contractes, contactes i altres moviments es beneficien de la presència de Mercuri en Àries que promou el comerç i els negocis en general.

Saps que el nerviosisme és alguna cosa que et xucla tota la vitalitat, no obstant això, serà complex deslliurar-te d'aquesta energia d'oposició i discussions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari