La predicció mensual del mes de juliol

Llegeix aquí les prediccions del mes de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Somiant amb un amor meravellós o quimeres impossibles, et podràs sentir decebut, però si trepitges el terra amb força i fas que la teva ment no divagui podràs gaudir amb amors pacífics. Serà important l'autocontrol, perquè voldràs sortir de la teva llar a buscar noves experiències.

Hi haurà algunes setmanes on tinguis alguns problemes vinculats als diners, sobretot per retards de tota mena. 

  

Si treballes per  millorar el teu aspecte físic anant al gimnàs amb un entrenador o a l'endocrí perquè segueixi el teu procés de pèrdua de pes, recolliràs els beneficis dels teus esforços.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Obre el bagul d'antics projectes dins de la teva relació de parella i concreta aquells que encara es puguin realitzar. Hi haurà bones oportunitats perquè tornar a donar sentit a la vostra relació, que permeti revifar desitjos.

La teva professió et proporcionarà una gran satisfacció moral i financera. Estaràs orgullós de dedicar-te a aquesta, de quina és la teva forma de guanyar-te la vida.

Hi haurà moments on sentis la necessitat d'allunyar-te una mica de la rutina i descansar en silenci, i això és normal. T'agradarà no fer res, especialment si estàs de vacances.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Neix en tu la necessitat de realitzar coses pel teu compte, sense dependre de ningú. Quan et vas comprometre amb la teva parella no volies estar les 24 hores del dia amb ella.

Els teus projectes professionals no estan travessant pel millor moment, però tenen moltes possibilitats de recuperar-se. Quan guanyis diners hauràs de retornar tot el que vas demanar prestat als altres.

Serà un mes propici per recuperar certes amistats que donaves ja per perdudes. Les altes temperatures conviden a sortir de casa i descobrir noves racons en la millor companyia.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hauràs de trobar l'entorn on et sentis més còmode per  mostrar la teva millor llum, la versió més màgica de tu. Tens molt clar quin és el teu lloc en aquest món, qui ets i què necessites per a ser feliç.

És el moment de posar-se al dia, si en el primer semestre de l'any no has guanyat sumes importants: cal passar a una acció molt més agressiva, sens dubte.

Per  preservar l'equilibri psíquic duguis a terme alguns dels passatemps que et resulten més emocionants, i així contrarestar determinades frustracions inevitables.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És important que buidis  d'impureses emocionals el teu cor. Estàs a punt de començar un nou any de vida i és més que positiu per a tu. Cap a finals del mes, Venus ingressa al teu signe i per això estaran gaudint de més alegria i capacitat de gaudir.

És un mes de gran productivitat i moviment. Podrien viure moments d'agressivitat o competència salvatge en l'àrea laboral. Mes ideal per promocionar la teva emprenedoria.

Els trànsits de Mercuri poden alterar el sistema nerviós així com beneficiar certes patologies respiratòries.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Desconfia de certes persones que arribin a la teva vida amb intenció d'influir en la teva vida sentimental. Per sort, la teva relació travessa per un moment d'estabilitat, que ningú podrà espatllar-la.

Aprofita aquest mes per posar al dia tots els teus comptes. No dubtis a reclamar tots els diners que et deuen. Utilitzaràs amb molta freqüència la targeta de crèdit per realitzar pagaments rutinaris.

Inicies el mes amb ànim de millorar la teva dieta. Realitzaràs una compra formada per fruites i verdures, apartant tots aquells aliments que puguin engreixar-te. Els quilos no es perden en un sol dia.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tractar de disminuir, ignorar o dissimular els teus sentiments, no serveix de res, Balança. Allibera't avui mateix d'aquest malestar, expressant el teu amor com el sents.

Evita les discussions inútils amb persones de la teva empresa. Vols convèncer a un company de feina però t'està costant. És important que insisteixis. 

Notes com els dolors en l'abdomen s'intensifiquen, sense saber molt bé perquè,  encara que el més segur és que es tracti de l'acumulació de gasos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Organitzaràs la teva vida amorosa dins d'un clima càlid i de bon humor en el qual serà ja el setè mes d'aquest any. Els solters hauran d'obrir-se més, si volen tenir oportunitats de trobar parella.

Serà aquest un mes per  corregir els errors del passat en matèria econòmica. Vigila més els projectes mal elaborats i iniciatives inoportunes.

Tens ganes de gaudir d'allò més bonic de la vida i et prendràs cada dia com una festa perpètua a la qual la naturalesa t'ha convidat. No s'ha de menysprear semblant invitació!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El mes de juliol porta per als Sagitari moltes novetats, l'aventura i la diversió seran les protagonistes indiscutibles de les relacions amoroses. D'altra banda, l'expressió dels sentiments serà fonamental per  alimentar l'amor.

En general, serà un mes marcat per l'abundància i la bona marxa dels negocis, sobretot per als autònoms, que veuran incrementats els seus ingressos com a resultat de decisions encertades.

Aquest mes serà bo per a la salut física i emocional dels Sagitari, però hauran de vigilar certa tendència a descuidar el seu benestar personal.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Es revelen els veritables desitjos de la teva ànima Recordes el pla que portaves per a aquesta vida? La teva parella podria estar passant per un problema i necessitarà tot el teu suport. Mostra la teva capacitat de contenció i la teva paciència.

Hauràs de mirar  de tenir respecte del teu ordinador una còpia o duplicat dels teus arxius, ja que corren perill de pèrdues i trencaments. Els diners potser no abunda, però tampoc faltarà el necessari per a complir amb les teves responsabilitats. Pren-t'ho amb calma.

En general la salut és bona. Hauràs de prendre un temps per a tu diàriament. Realment ho necessites. 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El mes de juliol comença per a Aquari amb bastant tranquil·litat, però a poc a poc els records del passat i la dependència afectiva faran perillar la relació amorosa. Hauran de situar els peus en el present per a afrontar aquest repte.

En general, serà un mes d'alts i baixos en relació amb els diners, però cap a mitjan i finals de mes els problemes econòmics desapareixeran per donar pas a un període més positiu.

Físicament, et sentiràs bé pràcticament durant tot el mes de juliol, excepte per una petita lesió en el genoll.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs un dels beneficiats per les posicions planetàries. Et veuràs enmig d'una situació molt feliç i agradable que no oblidaràs en molt de temps. Peixos, aquest és un mes per afermar els assoliments afectius.

Tindràs un millor accés als diners però has de ser molt previngut a l'hora d'invertir, no sigui que desitgis fer un negoci del qual desconeixes el seu funcionament. Pots demanar ajuda a algunes persones amb les quals saps que pots comptar.

Necessites dosificar la teva energia. Fins avui has portat una activitat laboral esbojarrada  que podria afectar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari