La predicció mensual del mes de gener

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En aquest primer mes de 2020 l'Horòscop assenyala algun petit frec entre els cors. Si vius en parella, alguns dels defectes que habitualment no t'importen de la teva altra meitat ara començaran a molestar-te.

Amb l'arribada de gener, ve també la seva famosa pujada. Et vindrà bé llavors reeducar la teva manera de comprar i consumir. Admet que moltes vegades vius al límit, pujantt a un tren que no pots permetre't.

És important que en aquest començament d'any t'hidratis molt, especialment si faràs molt d'esport.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cor ha conegut millors moments, alguna cosa que de sobres saps. Potser podries enfonsar-te una mica per després ressorgir de les teves cendres, com el mític ocell Fènix. En aquest sentit, no resulta disparat rescatar una vella relació sentimental del passat i tornar a provar com us va.

Tens negocis amb un soci, o potser amb la teva parella? El dos no és un bon número per als negocis, revisa al fons els comptes, perquè hi ha alguna cosa que se t'està escapant.

Alguns dolors d'esquena podrien aparèixer, sobretot si passes molt temps assegut o no dorms en bona posició.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tots els teus mals hàbits en matèria de vincles es mostraran amb força perquè aconsegueixis evitar aquells que són en veritat nocius. Molts planetes mostren una marcada activitat en la zona del zodíac que correspon a la teva intimitat sexual i la teva necessitat interna de ser transformat per l'energia entrant.

Els diners en comú amb socis o parelles et portarà maldecaps. Les estratègies es desenvoluparan molt millor quan són de gran envergadura.

Els trànsits astrals d'aquest mes et portaran a partir de migranyes nervioses i tensions vàries tal com acostumen els nadius del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has d'aprendre a no anar de víctima, i menys si saps que no ha estat jugant bé totes les seves cartes en l'amor. Et fa por ser una persona autèntica i sempre optes per utilitzar màscares que ocultin la teva manera de ser més autèntica.

Duràs a terme noves competències a la feina. I és que podries assumir responsabilitats que un principi no estaven destinades per a tu.

De la teva salut, els astres destaquen alguns problemes amb l'insomni, però no tiris dels somnífers tret que te l'hagi receptat el teu metge.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'amor, l'enteniment, l'afecte i el suport que sents és únic. A partir d'avui, donaràs valor a alguns gestos que abans ignoraves.

És probable que sentis que tens molts assumptes sense resoldre i que la vida passa i estàs encara intentant conèixer la forma d'enfortir la teva economia i el teu destí. Avui rebràs una notícia molt positiva per la teva vida professional i econòmica.

És un dia de gran benestar i bon ànim. Les energies repercuteixen de manera molt positiva en tota la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Necessitaràs que el teu enamorat actuï més com un amic que com la teva parella. Voldràs tenir converses estimulants, fer plans en grup, sortir de festa i riure't molt. El solter haurà de ser més realista a l'hora de buscar l'amor.

No estaràs disposat a sacrificar més hores de temps lliure per feina, així que t'organitzaràs millor i seràs més eficient en la teva ocupació. Pensaràs a invertir en immobiliària.

Els calendaris d'àpats et seran molt útils a l'hora de fer la compra i tenir una alimentació variada i saludable. Les sorpreses i imprevistos podrien provocar-te episodis d'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No toleraràs que ningú es fiqui en els teus assumptes sentimentals (i molt menys l'educació dels teus fills). Saps perfectament en quin moment estàs, que desitges i ningú té dret a dir res.

Disposaràs d'una mica més de temps de l'habitual aquest mes de gener i hauràs d'aprofitar el mateix per a posar a punt la teva casa. Et costarà desfer-te d'andròmines velles, però aconseguiràs uns diners interessants per elles.

Respecte a la teva salut, hi haurà moments d'estrès que et deixaran amb poca energia. Prova de relaxar-te

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquest mes els nadius del signe d'Escorpió gaudiran d'experiències bellíssimes en el que refereix a les relacions amoroses. El cor dels escorpins serà al llarg d'aquests dies més sensible i afectuós per això el romanticisme guanyarà un espai especial.

Viatges curts, reunions i comunicacions seran normals. Moltes bones notícies podrien arribar, si t'obres al flux de l'energia entrant.

És imprescindible que dediquis part del teu temps a deixar fluir les teves emocions d'alguna manera que et resulti positiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a aquest mes de gener en l'amor Sagitari, parla d'una comunicació que neix del cor. Venus influeix positivament en el teu signe i a la teva casa de l'amor, portant amb si canvis intensos a nivell personal.

La predicció econòmica per a aquest mes de gener augura que les teves energies estaran enfocades en l'estalvi, sobretot durant la primera setmana del mes. A partir de la segona setmana, t'arriscaràs a invertir en negocis especulatius.

En la salut, incorporaràs nous hàbits i rutines diàries de cura personal, així com aliments més nutritius.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius solters estaran oberts a compartir la vida amb amics i gaudir més que mai de la seva vida social. Podrien veure's embolicats en romanços secrets i situacions eròtiques molt inquietants en les quals reconeixeran una part del seu món interior que es trobava ocult.

Urà atraurà grans canvis que poden afectar-te de manera positiva encara que al principi pot ser que sentis temor pel que arribi. Aquells que estan a l'espera de notícies o comunicacions sobre temes legals o comercials tindran uns excel·lents aspectes astrals durant aquest mes.

Hauràs de cuidar-te de cometre excessos. Ja has menjat i begut suficient durant les festes nadalenques.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per a aquest mes de gener en l'amor per als nadius d'Aquari parla de nous començaments. Et sentiràs molt seductor i viuràs moments realment màgics durant la primera setmana de gener.

La predicció econòmica augura certa incertesa quant a les teves finances. L'economia de la teva llar serà la teva principal preocupació, hauràs de saldar deutes i sanejar els teus comptes.

Quant al teu estat de salut l'Horòscop diu que gaudiràs d'un estat d'ànim cada vegada més positiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs un magnetisme sensual increïble i la teva parella no podrà resistir-se a satisfer-te de floretes, carícies, detalls i atenció. El solter podrà conquistar qualsevol cor. La teva faceta creativa es potenciarà i obviaràs les tasques rutinàries i avorrides.

Júpiter afavorirà la teva imatge personal així que és un bon mes per a donar xerrades, crear perfils socials i fer networking. Els diners seran escassos i hauràs d'administrar-te de manera eficient.

Físicament, hauràs de tenir molt en compte la teva salut cardiovascular i evitar els aliments fregits o amb molt de greix saturat. Necessitaràs realitzar neteges energètiques de la teva llar i del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari