La predicció mensual del mes de febrer de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva intuïció ha conegut millors moments que aquest segon mes de l'any. No sabràs detectar quan una persona s'interessa en tu i t'intenta ficar fitxa. No captaràs els senyals, deixaràs escapar bones oportunitats.

La dialèctica serà la teva millor arma en l'entorn laboral. De tant en tant notaràs tibantors al teu voltant, però només a través del diàleg aconseguiràs posar llum en les ombres.

Quan notis que les teves energies descendeixen, procura treure temps per anar al camp o altres llocs que et permetin contactar amb la naturalesa. Allunya't de la contaminació lumínica i acústica, serà guaridor.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens molt amor dins teu i també paciència. Combinant totes dues eines podràs fer passos sòlids per arreglar la teva relació de parella, si és que la crisi t'ha atacat frontalment. Una breu ruptura és possible.

Necessites créixer una mica més en el terreny professional. Aquest mes de febrer és molt bo per recuperar el contacte amb antics companys de feina, rebràs informacions interessants sobre el teu sector.

Quan et queixes que tens molta feina i poc temps per descansar no et falta raó, però has de fer alguna cosa per promoure el canvi.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest mes de febrer els assumptes del cor comencen a apaivagar-se per als nadius de Bessons que tindran grans satisfaccions. Les discussions del principi d'any quedaran enrere i deixen un deixant d'enteniment que atreu la felicitat i una major necessitat d'intimitat física.

Mercuri estarà retrògrad a partir de la segona setmana del mes i això perquè comprenguis es tracta d'endarreriments i problemes amb la comunicació. És una oportunitat perquè puguis passar revista a cadascun dels detalls.

Cuida la teva circulació, estaràs més propens a inflamacions i cel·lulitis que en les darreres setmanes.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest febrer serà per al nadiu d'aquest signe una muntanya russa, en la qual les pujades emocionals seran constants i vertiginoses i les baixades bastant pronunciades, plenes de laments i penediments.

La informació és poder, com bé comprovaràs en aquest nou mes del 2020. Et posaran al corrent de fets i situacions confidencials, que podràs utilitzar amb saviesa per aconseguir unes millors condicions professionals o potser uns diners extres.

Una malaltia del passat, pròpia o d'un ésser estimat, va deixar el teu ànim pels sòls, però comences a aixecar cap i a somriure-li a la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si realitzes un viatge fora del teu país, és molt probable que t'enamoris d'algú d'allà. Es tractarà d'una aventura espurnejant i fogosa, encara que possiblement inestable. Si tens parella, necessitaràs diversió i acció.

Seràs susceptible de patir enganys de socis, inversors o parelles que volen estafar-te diners o atrauràs 'caça-fortunes'. Mart en Capricorn en la teva zona de treball i salut et donarà tota la motivació i força necessàries per dur a terme les teves tasques i projectes en l'àmbit laboral.

El teu cos et demanarà fer esport: notaràs que necessites exercitar els teus músculs i augmentar la teva resistència.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest mes de febrer serà un mes carregat d'incògnites; preguntes que tu mateix et fas i que no saps respondre, com si ets realment feliç al costat de la teva parella o que esperes de l'amor durant el present any.

Et sorprendràs amb l'arribada d'uns diners extres (encara que la quantitat serà més aviat moderada). Et vindrà molt bé per tapar un forat recent, encara que tampoc és mala opció estalviar-lo per a quan arribin les vaques magres.

Podràs depurar el teu organisme fent alguna dieta rica en fruites i verdures i en la qual beure aigua sigui una constant.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de Balança en l'amor per a aquest mes de febrer pronostica un començament molt dolç on la felicitat i la bona sort ocuparan un lloc predominant en les relacions amoroses. No obstant això, les coses podrien complicar-se a causa de sentiments no resolts del passat.

En relació amb la teva economia, hi haurà molta activitat en el sector dels diners. D'altra banda, en l'àmbit laboral, la comunicació amb els teus col·legues serà fonamental per tirar endavant els projectes.

En referència a la teva salut, és possible que tinguis alguns problemes ossis. Serà necessari que no facis cap moviment brusc.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida familiar i els espais laborals són més importants que mai per als nadius d'Escorpí Aquest mes hauràs de cuidar d'alguns aspectes quotidians per a conservar la pau.

Tens molta energia aplicada a la bona convivència dins del teu entorn diari i estàs molt ben disposat per aconseguir l'harmonia i el clima de companyonia. L'àmbit laboral resulta molt més còmode i agradable a partir del dia 15.

Els astres mostren una grata tendència que orienta totes les teves accions cap a l'objectiu de sentir-te i veure't cada dia millor. Serà un mes grandiós.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de Sagitari en l'amor per a aquest mes de febrer comença amb males notícies, perquè és probable que hi hagi discussions, gelosia, i moltes dificultats per a viure l'amor. Estaràs especialment sensible, la qual cosa tampoc ajudarà a solucionar les coses.

Quant a les teves finances, aquest mes la teva agilitat mental i habilitats personals per trobar oportunitats t'acostaran més que mai a la prosperitat. En l'àmbit professional, hauràs de prendre decisions importants.

En relació amb la teva salut, el pronòstic per a aquest mes de febrer augura bona salut física durant gairebé tot el mes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sents que necessites més afecte i afecte. Pot ser que mostris cert grau d'egoisme amb la teva parella. Vols més del que et donen, expresses manques i no avalues la situació completa. Existeix una predisposició a visitar a la família i aconseguir diàlegs complexos amb aquells amb els quals s'han viscut allunyaments.

Tindràs més ganes de dropejar que de costum i això restarà la típica atenció i organització que saps aplicar a totes les teves responsabilitats.

Si abaixes la guàrdia, els beneficis que porta el cel per a tu poden convertir-se en un malson. En línies generals la teva salut estarà bé.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'Aquari en l'amor per aquest mes de febrer diu que les influències planetàries a principis de mes afavoriran la comunicació i totes les accions i decisions en el terreny amorós.

Respecte a la teva economia, el mes de febrer serà un mes on els diners fluiran cap a tu sense noses. En l'àmbit professional, començaràs el mes sentint certa inquietud, però les coses evolucionaran a millor.

Pel que fa a la teva salut Aquari, els primers dies del mes et sentiràs bastant bé físicament, però aviat començaràs a sentir-te molt cansat.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Buscaràs la satisfacció del 'jo' a través del teu ésser estimat. Mart t'ajudarà a fer el primer pas demanant una cita a algú que t'agrada.

Bon mes per posar en marxa un projecte o negoci personal si ha de veure l'estètica, l'art (sobretot l'escriptura creativa), l'artesanal o espiritual. Vigila la signatura de documents, fes còpies de seguretat dels teus arxius importants i guarda els tiquets de les teves compres.

Els astres t'insten a eliminar de la teva vida el que ja no et serveix. Encara que dolgui, tracta aquests temes pendents per poder sanar i renovar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí