La predicció mensual del mes de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor té ganes de diversió i d'estabilitat per parts iguals, i encara que la cosa estigui bé, creus que sempre es pot pujar un esglaó més. Una flor pot ser bella i donar la millor olor, però si no es cuida, es marceix en un tancar i obrir d'ulls.

En la teva empresa has d'exigir que es compleixin les promeses, com una pujada de categoria o millors horaris.

Fa molt que no practiques esport, perquè has abraçat una vida sedentària? Opta per les activitats més suaus. No pretenguis convertir-te en Hèrcules en qüestió de dies.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els assumptes d'amor només reben un aprovat en aquest mes de desembre. I és que hi haurà setmanes estables i plenes d'afecte, però no escaparàs d'alguna tempesta puntual que deixi pluja en el teu cor.

T'avorreixes de la situació actual, vols un canvi substancial i buscaràs noves oportunitats per a guanyar diners, canviar de treball o aconseguir canvis de qualsevol possible manera.

La salut serà bona, encara que has de controlar la qualitat de la teva vista. Alguns maldecaps o breus marejos podrien ser fruit d'una incorrecta visió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts dels Bessons hauran d'afrontar conflictes en els quals seran acusats d'egoistes o alterosos. Si estàs en parella, hauries d'estar atent a les necessitats del teu company i complementar-lo de manera que senti el teu afecte de manera més realista.

Arribaran propostes de societats o treballs en equip en els quals els guanys i els diners seran objecte de converses i dilacions. Els diners en comú amb socis o parella estarà en punt de mira

Comença a prendre't seriosament la teva salut o arribaràs al nou any amb els nervis de punta.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor està ple d'il·lusions amb l'arribada d'aquest últim mes de l'any, en el qual fas balanç de tots aquests projectes que volies haver complert al llarg de 2019, i que no tots han pogut materialitzar-se.

El Nadal és una època de consumisme i opulència, però no vols que el teu compte es quedi gelada de fred. Per això, comences a retallar de diversos costats fins a deixar tot equilibrat.

Per trobar-te bé físicament i mentalment hauràs de ser més constant, assumint que els errors del passat es paguen, i que cada decisió influeix.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella, tindreu molts detalls l'u amb l'altre amb la condició de sorprendre-us. Podria sorgir la idea de tenir un fill. Al solter, un company de feina li declararà el seu amor. Però vigila, aquesta persona té energia negativa.

Mes genial perquè posis en marxa el teu propi projecte o empresa. Si treballes amb convicció i des del cor, l'èxit està assegurat.

Has de dur a terme un canvi d'hàbits i prendre't més de debò la teva salut. L'exercici que involucri moure's al ritme de la música, et posarà a to i et farà estar més feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Acomiades l'any 2019 amb un mes en què hi haurà més llums que ombres, almenys en els assumptes del teu cor.

Hi ha una mica de descontrol en la teva economia. Et deixes portar per l'alegria i gastes diners sense parar, sense pensar en les factures que estan per venir. Més et val no tocar aquests estalvis destinats a un cas d'emergència, o lho acabaràs lamentant!

El mes és molt llarg, així que no gastis tota la pólvora en els primers dies. Dosifica les teves energies i cuida la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de Balança per a aquest mes en l'amor comença amb un nadiu del signe molt egocèntric, molt centrat en si mateix i a aconseguir només el que vol i li convé. A partir d'aquí, reflexionarà sobre la necessitat d'acostar-se més als seus i abandonar aquesta actitud.

En relació amb la teva economia, estaràs immers en la cerca de nous recursos, hi haurà moltes transaccions monetàries i noves fonts d'ingressos.

La predicció per a la teva salut aquest mes augura molt bones perspectives, perquè si paties d'alguna malaltia, la teva curació s'accelera.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'atracció sexual a primera vista, encendre el desig amb només un frec de mans amb algú conegut és comú amb els aspectes astrals actuals per a Escorpió, per això si tens parella pensa abans d'actuar.

Aquest mes rebràs el premi als teus esforços del passat. Arribaran notícies d'allò més esperades.

Et sents vigorós i ple, especialment els nadius nascuts durant les setmanes de mitjan de mes.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per al mes de desembre en l'amor per als nadius de Sagitari augura grans transformacions. La primera setmana d'aquest mes començarà amb molt bons i positius moments per a l'amor. La sexualitat també ocuparà un lloc destacat.

La predicció econòmica per a Sagitari aquest mes parla de moltes inversions, també hi haurà despeses, en alguna ocasió desmesurades.

En referència a la teva salut, aquest mes més que problemes físics o orgànics, que alguns es presentaran, però en menor escala, tindràs sobretot problemes d'estrès. Les preocupacions estan fent mal en tu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No serà fàcil, però ja has viscut tant que els beneficis del trànsit de Venus pel teu signe se sentiran com una carícia del cel. Viuràs moments grats i plaents. Mart en Escorpió estimula la teva actuació en grups i situacions socials.

De la teva bona predisposició per abraçar els canvis dependrà la bona ventura que abarquis. Els assumptes materials que treballes aconsegueixen una culminació que resultarà molt positiva.

Véns de lluitar moltes batalles i necessites un descans. Dóna't permís per ocupar-te de tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'Aquari per aquest mes de desembre augura una situació de vida, on els nadius del signe experimentar la necessitat de delimitar el seu espai personal en relació amb les relacions amoroses.

En l'econòmic, obtindràs guanys d'inversions realitzades en el passat, resoldràs problemes econòmics, pagaràs deutes i t'encaminaràs cap a l'abundància.

Quant a la teva salut, tindràs baixa energia, falta de vitalitat i en general una tendència molt marcada cap a la mandra. Hauràs de fer un esforç extra per eliminar els mals hàbits de la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres t'atorgaran el poder de convèncer a qualsevol del que vulguis. Pots usar aquest do per al teu benefici en l'àmbit amorós propiciant una reconciliació, convencent a la teva parella per a fer certs plans, o conquistar algun que un altre cor.

El període de Capricorn és genial perquè comencis el teu propi projecte o empresa. Compraràs roba i objectes cars amb la condició d'aparentar luxe i impressionar als altres.

La salut a nivell físic serà bona, però també serà un reflex del teu estat mental. Per això, has de posar especial atenció a la teva energia i ment aquest desembre.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari