La predicció mensual del mes d'agost

Llegeix aquí les prediccions del mes d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les relacions amoroses han estat en un estat endormiscat, però l'arribada d'agost activa els cors, potser perquè el bon temps apunta en la teva direcció. El solter no anirà de flor en flor, sinó que fixarà el seu objectiu.

Els recursos seran limitats; potser planejant les vacances et gastis més diners del que imaginaves en un primer moment. L'emprenedoria serà afavorida.

El cap serà la teva zona sensible, així que aneu prenent precaucions, ja que és fàcil que et donin mal de caps o dolors. I no oblidis el casc quan vagis amb bicicleta o moto!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els moments de connexió pura entre els cors no faltaran, però també es veu en el cel una sèrie d'agents externs que poden danyar la teva relació. Perquè aquestes influències malvades siguin innòcues, hauràs de duplicar els teus esforços per fer feliç la teva mitjana taronja.

La crisi no afectarà els teus comptes. En general, la teva economia serà equilibrada i quan comenci a trontollar, sabràs com fer-t’ho perquè tot quadri.

Et ve de gust descobrir el món i durant la teva exploració trobaràs nous corrents de pensaments i activitats físiques que millorin el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La fantasia està completament allunyada de la teva visió de l'amor: només contemples la pura realitat i aquesta hi haurà ocasions en la qual et disgusti. La creativitat al llit serà un autèntic valor, i sabràs donar-li alegria a la teva parella.

Les ferides per als teus estalvis vindran en forma de productes innecessaris que et vendran comercials despietats.

T'alimentaràs pitjor del que creus. Oblida’t de mites sobre el menjar, no donis per cert qualsevol consell que escoltis i desconfia dels aliments amb virtuts màgiques.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs un maniàtic de l'ordre i en les teves relacions sentimentals també desitjaràs que cada cosa estigui en el seu lloc. No és un mes en què rebis bé les sorpreses, ni tan sols les bones notícies. Cerques l'estabilitat i gairebé la rutina, que no t'atabalarà.

És difícil ser brillant sempre, així que procura no pecar de ser massa exigent amb tu mateix en assumptes laborals o de gestió dels diners.

Cuida la teva higiene dental: alguns nadius podran endur-se un disgust per un mal de queixal o molèsties en les genives.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

T’han empès a alliberar-te del passat durant els mesos anteriors i comences a veure la teva vida des d'un nou punt de vista. A partir del dia 14 tens l'oportunitat de renovar i enfortir tots els teus assumptes amorosos ,ja que es donarà l'encontre entre Venus i el Sol.

Hi ha molt per fer per  aconseguir les teves metes en l’àmbit material. La retrogradació d'Urà en el signe de Taure demorarà la concreció d'alguns assumptes.

El teu vigor es veu renovat, encara que corres el perill de viure situacions d'estrès per excés d'activitat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comprova la teva agenda: veuràs que l'alegria i el plaer estan entre els principals esdeveniments d'aquest mes, almenys en l'àrea de l'amor. Li donaràs molta rellevància a la vida íntima; a les relacions de llit, i és que seràs autèntic foc.

Afina la teva oïda: a través de rumors i secrets podries fer molts de diners que t’aniran realment bé.

El contacte amb animals t'omplirà de goig. Si en mirar la teva ànima, notes un buit per culpa de la solitud, no dubtis a acudir a un refugi i adoptar un gos o un gat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquest mes d'agost començarà una mica complicat per als nadius de Balança en els assumptes del cor. La primera setmana hi haurà tensions i malentesos amb la parella, serà necessària molta confiança per superar els conflictes que sorgeixin en la relació.

En l'aspecte econòmic, els nadius de Balança seran molt afortunats, podent rebre diners extres a la segona setmana del mes. Els planetes regents l'ajudaran a elaborar estratègies amb les quals augmentar els seus ingressos.

Els Balança començaran el mes, una mica baixos de defenses, i continuaran així almenys fins a la segona setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hauràs de ser més flexible i fer cas als desitjos de la persona que estimes, ja que imposar la teva voluntat només obrirà us separà. Grava aquestes paraules en la teva ment: tolerància en l'amor.

Et preocupes massa pels diners, imaginant quins problemes et poden arribar el dia de demà i com podries solucionar-lo. A vegades, no dormiràs només fent càlculs.

Aprendràs a escoltar al teu propi cos: quan alguna cosa no vagi bé, sabràs que és el moment de trepitjar el fre.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari començarà aquest mes d'agost amb molt bon peu. No obstant això, sentiràs certa dificultat per no excedir en la vida en parella i reclamar la seva llibertat personal. Hauràs d'aprendre a compaginar tots dos aspectes de la seva vida.

Seràs el signe més afortunat del Zodíac en relació amb els diners aquest mes d'agost. Començareu molt bé el mes i acabareu igual de bé o millor.

La salut dels Sagitari serà bastant bona durant aquest mes, a excepció d'alguna molèstia en la columna i malucs.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha molt en joc per als nadius del teu signe durant aquest mes, ja que els impulsos sexuals cobraran protagonisme. Mostraran que accions del passat tenen les seves conseqüències en la vida present.

Descobrir noves possibilitats dependrà de quant t'obris al que t'ha deixat la seqüència d'eclipsis del mes passat. Les noves possibilitats són enormes en comparació amb el que deixes enrere. No temis i avança cap al teu destí

Si necessites teràpies o tractaments, podries prendre'ls durant aquest mes. Júpiter protegeix la teva salut física.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari començaran bé el mes d'agost, però cap a la segona setmana tot serà confusió i sorpreses no desitjades. El millor és que es prenguin les coses amb molta calma, si volen continuar amb la relació de parella.

Aquest mes els Aquari hauran de tenir bastant precaució a l'hora de prendre decisions relacionades amb els diners. Haureu de tenir paciència, si esperen augmentar els seus ingressos, perquè les coses van una mica lentes.

Físicament et sentiràs bé, per la qual cosa, l'aspecte que més et preocuparà durant aquest mes d'agost serà l'emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Cada vegada que et trobis amb un conflicte, pots apel·lar a les coses noves per desencallar la teva relació. Si notes que la fluïdesa s'ha absentat dels teus diàlegs i les teves trobades amoroses, potser és producte d'una falta de sorpreses.

És moment de manifestar noves maneres d'expressió de les teves capacitats. La fortuna et somriu gràcies als emplaçaments planetaris.

És un moment de l’any perfecte per implementar accions que et beneficiïn internament i externament. Els canvis en la teva dieta que serveixin per desintoxicar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari