L'horòscop anual del 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus, el planeta de l'amor, estarà present el pròxim 2020 en la teva agenda: no s'oblidarà de tu, encara que hauràs de posar de la teva part perquè les coses vagin una mica millor. El solter estarà cansat de la situació i sabrà evolucionar.

Amb els diners tindràs els mateixos problemes que fins ara. Canvia els teus hàbits sense perdre la teva espontaneïtat.

No escaparàs d'alguns refredats i maldecaps. No estaràs cada dia de manera enlluernadora, però sabràs aprofitar de valent quan estiguis en plena forma!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida amorosa podria definir-se el pròxim 2020 com un riu tranquil, i més si estàs dins d'una relació. Podràs comptar amb el suport de la teva parella, amb la seva generositat i fins i tot amb la seva crítica constructiva, que serà molt útil si saps escoltar-la.

La teva motivació estarà en l'horitzó i trauràs de polleguera a molts competidors. Si perceps que la teva ambició es descontrola, no dubtis a trepitjar el pedal de fre.

Els nervis apareixeran de manera intermitent i a vegades es manifestaran en la teva pell. Per aconseguir un major equilibri mental, practica més ioga.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells que estan en parella tindran certa tranquil·litat, si mantenen una conducta ordenada i afable. Estaràs més sintonitzat amb les necessitats dels teus éssers estimats, gaudiràs més que mai d'estar a casa o reunir-te amb els teus amics. La vida sexual pot viure's d'una manera intensa.

Per a Bessons arriba el moment dels premis en el referit a la situació professional. A partir del mes de juny, l'ingrés del Sol i el Node Nord en el teu signe t'ajuden a plasmar els teus somnis professionals.

Arriba el moment de comportar-se amb maduresa i assumir que el teu cos té necessitats. Has d'acabar amb certs vicis.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En la vida i en l'amor res és per sempre; no obstant això, aquesta premissa no t'impedirà viure tot el feliç que puguis aquest 2020. Si ets solter, et sorprendràs amb la irrupció d'un amor, algú de gran esperit inconformista.

Sortir-te del camí més fàcil per obtenir resultats, serà el millor, i gràcies a les teves capacitats arts podràs gaudir d'un ascens o promoció.

Et plantejaràs fer una vida més activa, mantenir el benestar i estar en forma òptima, però recorda que pagar la matrícula d'un gimnàs no garanteix la teva assistència.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Faràs un pas endavant en la teva relació anant-te a viure amb la teva parella, casant-te, o tenint un fill. El solter trobarà l'amor, però li correspondran amb un amor lliure i descuidat.

Aquells lleonins que treballin en sintonia amb la seva passió i vocació tindran èxit. Si estàs desocupat, no et serà difícil trobar feina. La major part dels diners te'ls gastaràs en capritxos per a tu i en compres de béns materials.

L'estrès estarà present en l'àmbit laboral i serà de vital importància que adquireixis unes rutines saludables, d'exercici i alimentació equilibrada, per poder combatre-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Abans de donar la benvinguda al 2020, els astres han de donar-te un missatge clar: trenca les barreres, si sents que la solitud et tanca en tu mateix. En les parelles, sense qüestionar la teva relació, reclamaràs certa llibertat i quedaràs d'egoista.

T'endinsaràs en un període d'inconformisme, posaràs un ull fora de les teves fronteres i els viatges seran regulars i nombrosos.

La feina pot fer mal al teu benestar. Si et desgastes en projectes professionals, l'insomni pot atacar-te, fins i tot algun breu període d'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció Balança pronostica un any on les possibilitats d'harmonia es multiplicaran. Aquest any tindràs molt més control sobre la teva vida amorosa i, encara que hi haurà algun moment de confusió, en general serà un bon any per a l'amor.

En relació amb la teva economia, els Astres prediuen que les teves condicions econòmiques milloraran. Guanyaràs diners i podràs estalviar, no obstant això, hi haurà alguns mesos on necessitaràs controlar la despesa. En general, els diners fluiran de manera ininterrompuda.

En la salut, serà millor que et centris en enfortir el teu sistema immunitari. Tindràs malalties menors, res greu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els qui es trobin dins d'una relació estable sentiran un profund cansament, és que han de discutir cada idea o proposta fins a l'infinit. Hauràs de canviar algunes dinàmiques en les teves maneres de relacionar-te, per trobar la qualitat d'amor que somies.

En el professional, sentiràs que necessites renovar la teva vida de la rutina de forma urgent. Cap a l'agost, s'iniciarà per a tu una nova ratxa de sort amb més acció i dinamisme.

Sentiràs que surts del temps d'hibernació. La teva salut general serà bona. Necessitaràs trobar un sentit de confiança personal i saber-te enfortit.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest any serà molt especial i et portarà molta felicitat, Sagitari. Gaudiràs de la vida amorosa amb la teva parella. Tindràs una vida amorosa més estable i forta. Compartiràs tot amb el teu company de vida, alguna cosa que et durà a transformar-te en un gran amant.

Respecte a la teva economia Sagitari, hauràs de ser previngut a l'hora de fer inversions. Entre març i juny són els millors mesos per invertir diners.

La predicció per a la teva salut diu que tindràs afrontar certs problemes. Encara que tindràs bona forma física en general hauràs de treballar la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El teu cor s'aferma i aconsegueixes que s'estableixi major seguretat i confiança en les teves eleccions. Ja no tens tants dubtes sobre els teus sentiments, no creus més en desencerts sinó que la realitat t'ha mostrat que les coses passades ja no existeixen.

Aquest any es materialitzen molts dels teus somnis, Capricorn. Només has de creure en això i mantenir l'optimisme i la visió a futur buidada de pensaments opressius.

En la salut, sentiràs que vius massa exigència i el cansament pot portar-te a viure feblesa. Organitza la teva agenda i no et sobrecarreguis de tasques.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Segons les prediccions per a l'amor d'Aquari 2020, el període entre febrer i març serà molt bo per als solters, ja que les possibilitats de matrimoni són altes. En canvi, has de tenir molta cura de març a juny, ja que aquest període és desfavorable.

La predicció econòmica per a aquest nou any parla de moltes despeses entre març i juny. A partir d'aquest moment i fins a novembre les coses es calmaran una mica.

En la salut, hi haurà moltes probabilitats de patir insomni, estrès i també alguns trastorns oculars i gàstrics.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El romanticisme i l'amor amb la teva parella està assegurat. Hi haurà una millor relació i comunicació amb els teus fills. El solter tindrà alguns enamoraments liberals i divertits, però cap relació estable.

Mostraràs el teu costat més innovador a la feina. Lideraràs el teu propi projecte o bé un grup de persones. Els diners no seran una prioritat, entesos com una ansietat per tenir grans beneficis o guanys.

Hauràs de trobar l'equilibri entre la teva vida pública i privada. Necessitaràs temporades de solitud per reposar energies. Si t'exigeixes massa, és probable que tinguis problemes de salut de naturalesa psicosomàtica.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris
Cara culo
Abduscan

envia el comentari