L'horòscop diari del 9 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns 9 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Ets molt conciliador i podràs mitjançar per la pau entre els teus fills i la teva nova parella, si no acaben d'encaixar. Podràs demostrar-los que tenen més en comú del que imaginen. I que discutir per no callar no aporta res bo a cap de les parts.

Una de les teves virtuts més valuoses serà l'anticipació a l'hora de trobar mètodes efectius per  desbloquejar projectes. Véns amb la lliçó apresa.

Lamentaràs estar en baixa forma en viure una situació inesperada que et faci activar de sobte: una bona carrera per no perdre l'autobús, per exemple.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els flirtejos s'encadenen: els astres enalteixen el teu atractiu i fondràs cors per on vulguis. Tens ganes de jugar a seduir i això és sa, sempre que no deixis de banda les teves prioritats.

Donaràs el millor de les teves habilitats en un treball col·lectiu: tindràs una gran virtut per coordinar l'equip, independentment de si aquesta tasca et correspon a tu o a una altra persona.

Es descriuen problemes de trànsit intestinal; especialment seràs sensible a patir una diarrea. En tal cas, recorda beure prou aigua i inclou en la teva dieta iogurt, carns magres, peixos blancs i arrossos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has d'assumir que quan una relació arriba a la seva fi és perquè és el millor per les dues parts. No fa falta que hi hagi terceres persones per trencar.

Sents impotència quan comproves l'important que resulten els diners per a certes persones de la teva família, que fins i tot són capaces de posar en perill la vostra relació per una quantitat mínima.

No has d'atabalar-te per l'excés de quilos. Amb una mica de força de voluntat aconseguiràs posar-te en forma. Suprimeix de la teva dieta els productes de brioixeria i els aperitius salats.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Mantingues la teva ment crítica en matèries d'amor. Les energies són fortes i accentuen la sensibilitat dels cors. Qualsevol cosa et pot fer plorar i que això afecti l'equilibri de la vida matrimonial.

Reprimeix les teves pors i guarda els teus dubtes: a la feina no pots fer-te diminut. Treu pit per tot allò que fas bé, sobretot si al teu voltant s'han produït alguns acomiadaments.

S'apunten alguns problemes per a aquells que pateixen tensió arterial. Així que evitar posar la sal justa en els menjars.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si has passat algunes tempestes, veuràs sortir el sol en l'horitzó. El dolor del passat queda enrere i reconeixeràs els ensenyaments que t'han deixat cada emoció i cada llàgrima. Si estàs sol, no posis la teva atenció en algú que no et correspon.

És temps de recuperar l'esperança i dirigir-te amb puixança cap al futur. Els temps de fracàs quedaran en l'oblit, gràcies a molts beneficis que arribaran per a tu.

És necessari que verifiquis les dates de caducitat dels ingredients, ja que podries emmalaltir o patir una greu intoxicació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El calendari no marca per a tu les ocasions en les quals es pot festejar l'amor. Aquesta excusa serà molt bona, si en aquests dies has oblidat l'aniversari de la teva parella o el vostre aniversari.

Hauràs de ser molt creatiu Verge perquè no hi hagi retrets. Algunes històries fosques vinculades als diners i a la forma de gastar aquests et posaran de molt mal humor.

Els dolors que tens poden ser més psicosomàtics que una altra cosa, fruit de l'estrès i els empipaments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança que estiguin solters han de confiar que aviat algú irromprà en les seves vides amb força. L'horòscop els aconsella estar atents, però sobretot estar disposats a obrir el seu cor de forma completa, sense reticències.

En l'àmbit professional, les tensions laborals poden causar-te bastant estrès, per la qual cosa hauràs d'evitar dur-te tota aquesta tensió al personal.

Recorda que l'alimentació també influeix en l'estat anímic. Incorpora més aliments frescos i fruites que aportin vitamines a la teva dieta. Substitueix el cafè pel té o el cacau pur.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Alguns podrien assenyalar-te com una persona misantropa avui, amb certa por a veure't envoltat de persones. No obstant això, els que s'esforcin per conèixer-te més, comprovaran que poques persones hi ha amb major empatia que tu, que ets lliure de prejudicis.

El teu costat conservador empitjora amb la situació econòmica. T'agraden els valors segurs, els riscos els declines amb una actitud cortesa.

Cuida les teves cordes vocals, especialment si la teva professió implica parlar durant moltes hores. Evita les begudes fredes i el tabac.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguin solters, avui no seran protagonistes de cap història d'amor. Hauran d'esperar un temps encara per trobar a la seva ànima bessona, una cosa que sens dubte succeirà, però la influència dels Astres avui els serà adversa.

Econòmicament, Sagitari la predicció d'avui augura una jornada de prosperitat. Rebràs guanys inesperats d'inversions que feia temps que no et donaven rendiment.

La teva salut serà regular avui.  Tindràs una molèstia que té a veure amb l'estat del teu fetge. No serà res greu, però revisa la teva dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És possible que reaparegui un amor del passat, algú que havies oblidat et duu records de la teva tendra adolescència i et porta a un estat emocional de fragilitat. Si tens contacte amb nens petits,  trobaràs en ells consol i alegria. Distensió i jocs.

Estalviar és el millor paràmetre per a aquesta setmana. Avui podries trobar la solució a un tema que et preocupa respecte de finançaments i estalvis.

En l'actualitat cuidar de la vida psíquica i espiritual és una cosa molt important. L'estrès de la vida quotidiana podria pertorbar la teva intimitat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les alineacions dels Astres per a avui són favorables, si pretens millorar la confiança en les relacions amoroses. Els nadius d'Aquari tenen molta feina per fer en relació amb l'amor, tant amb si mateixos com amb els altres.

La predicció d'avui per a Aquari en relació amb els diners és favorable. Aprofita-ho i no els malgastis en ximpleries.

La teva salut física Aquari serà bona avui. Començaràs la setmana sentint-te molt bé, i amb forces suficients per dur a terme els teus compromisos socials i personals. Pel que fa a les teves emocions, auguren algunes tempestes emocionals transitòries.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Arriben moments intensos i apassionats per a tu, Peixos. Avui el món es veu tenyit de color rosa. L'amor truca a la teva porta. Si no tens parella, és probable que aparegui algú amb qui viure dies d'amor i tendresa en els quals no faltarà la passió.

És hora que donis per finalitzades algunes maneres de guanyar el manteniment que no acaben de ser efectives.

Les teves ganes de viure es manifesten a ple rendiment. Tens molta energia que empraràs per a dur endavant molts dels teus somnis.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari