L'horòscop diari del 9 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 9 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Podràs assaborir tota la sensualitat que hi ha en l'aire avui. Empra les teves energies per a estrènyer els vincles suaus amb la teva parella. Si entre vosaltres hi ha certa fredor, aquest dimecres és perfecte per reconciliar-te en el llit, entre petons, abraçades i altres jocs d'alcova.

Les estrelles t'ofereixen una àmplia varietat d'inversions dels teus estalvis: només has d'animar-te a fer el primer pas.

Allunya't dels entorns sorollosos: un gran silenci és a vegades el més saludable. La contaminació acústica és molt nociva, i entre altres coses, provoca maldecaps.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El vaixell del teu amor es desvia del seu rumb perquè en el teu cel bufa un vent de gelosia, que arribarà de totes les direccions. Venus serà molt solidari amb el solter, t'ajudarà a connectar amb noves persones amb els teus mateixos interessos.

El clima serà bastant procliu per assumir noves responsabilitats. Si et proposen un canvi de departament a la feina (amb la seva corresponent pujada de sou) has de dir que sí, de cap.

Els qui hagin patit molèsties a l'esquena veuran com millora la seva situació. Però continua fent cas al teu metge.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Trobaràs molt encant en la teva vida de casat i no canviaries la teva actual situació ni per tot l'or del món. La teva parella parla el teu mateix idioma, i sap respectar l'aire que necessites per no saturar-te. El Bessons que està solter es prepara per a grans canvis.

Les reaccions a les teves finances són brillants. Aconsegueixes adaptar-te de manera òptima a la situació a la qual vius, tens una visió molt realista dels teus comptes.

En la teva salut, la intuïció reemplaça el coneixement i sabràs si alguna cosa va malament en el teu cos, gràcies a un sisè sentit.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La Lluna tindrà un impacte molt rellevant en els nadius del cranc que viuen en parella. La situació serà difícil de manejar i hauràs d'abaixar la guàrdia i fer algunes concessions, si vols seguir enamorat al final de la jornada.

Et trobes en un període molt favorable per rebre una remesa de nous projectes. Què ocorre? Que no tens a la teva mà totes les habilitats i coneixements que et fan falta. Necessites assessorament, però de qualitat.

Si aconsegueixes lluitar contra la majoria dels excessos, el teu dia serà bastant bo, encara que et costarà rebutjar unes bones copes de vi.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui voldràs gaudir de la teva llar i la teva família. Serà un dia de donar i rebre manyagues. Aprofita per preparar un sopar deliciós als teus i dir-los com agraeixes el seu amor.

En el terreny laboral vindran a la teva ment noves i innovadores idees i saps que, si poses obstinació, pots aconseguir qualsevol cosa. En temes de diners voldràs malbaratar una mica però una veueta et dirà que siguis caut.

És Júpiter recomanant-te que estalviïs per a un viatge. Et sentiràs alegre i feliç. Percebràs algunes coses o moments amb una sensibilitat especial i connectaràs amb el teu costat més espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Obre el teu cor a l'invisible: no et quedis amb l'aparença física, els cossos envelleixen i es marceixen però l'ànima de les persones és el que preval, la qual cosa queda intacte.

Aprèn a valorar el teu treball, a saber quants diners et reporta una hora de la teva formació, el teu esforç i la teva disciplina. Has de despertar de la letargia, Verge, i ser conscient de tot el que vals i el rellevant que ets en determinats projectes.

La Lluna t'empeny a ser més actiu i a sortir del teu refugi. Potser anheles una mica de solitud o de pau.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui, el teu horòscop per a l'amor és bastant significatiu, perquè estàs en un moment de gran activitat. Tant si tens parella, com si estàs solter, els romanços formaran part del teu dia, encara que no ho busquis.

És bastant probable que hagis d’afrontar una situació inesperada en el terreny econòmic que, si bé no és personal, t'afectarà directament.

La teva salut per avui serà bastant bona en l’àmbit físic. El que et continua preocupant és el teu estat emocional, perquè estàs vivint moments de molt d'estrès laboral.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els negocis del teu cor ressorgiran, però i si has tingut seriosos problemes amb la teva relació de parella, podreu tornar a treballar sobre allò que es va esfondrar i construir-ho de nou.

És important no parlar malament de qui et va donar diners. Avui tindràs l'ocasió de criticar alguns clients amb els quals ja no fas negocis, però hauries d'evitar-ho.

Jugar amb els teus fills t'omplirà de resplendor i vitalitat. Serà la manera de superar els maldecaps que et dona l’àmbit laboral.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop d'avui en l'amor augura que serà un dia molt romàntic. Els solters tens moltes possibilitats de trobar a una persona compatible, i els que estiguin en una relació s'entendran perfectament amb les seves parelles.

En el terreny econòmic, és bastant probable que els teus ingressos es vegin incrementats. No obstant això, serà una cosa que succeirà a un ritme molt lent, això no ha de desesperar-te.

Treballaràs tant en el teu cos amb en la teva ment. T'inclinaràs per la pràctica d'algun tipus d'esport per mantenir-te en forma.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Compartir un moment de silenci pot resultar molt positiu. Si estàs allunyat d'un ésser estimat, és el moment de fer una treva i deixar enrere els retrets. Si estàs en parella, evita les picabaralles i concentra la teva ment en els bons records.

La lluna en Peixos mostra que estàs gaudint una molt valuosa sintonia amb les tendències del mercat en aquesta jornada i això és molt beneficiós per a la teva economia.

Horòscop Màgic et recomana que evitis els fregits i t'alimentis amb menjar casolà i lleuger tal com sopes o verdures a la planxa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que estiguin solters necessiten desenvolupar autoconfiança per manejar les situacions amoroses de manera efectiva. Els teus dubtes i desconfiança no són la clau que necessites per accedir al cor d'aquesta persona.

Financerament, l'horòscop d'avui per als nadius d'Aquari, prediu que pots començar a fer plans d'inversió sistemàtics a llarg termini, aquests et seran molt útils de cara a un pla d'estalvi.

L'horòscop d'avui quant a la salut prediu alguns problemes digestius. Emocionalment, és molt probable que et sentis una cosa irritable.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Avui et preguntaràs: per què si jo dono el 100% del meu, no em corresponen amb el mateix? Intenta ser més objectiu, que algú no t’estimi com tu vols. no significa que no t’estimi amb totes les seves forces. Si estàs solter, avui tindràs un magnetisme especial.

Si estàs buscant feina, potser és el moment de plantejar un projecte que tingui a veure amb les noves tecnologies o amb la feina en línia.

Avui faràs una excepció en la teva nova rutina d'alimentació saludable i menjaràs aliments que saps que no et fan bé.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari