L'horòscop diari del 9 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 9 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva creativitat esclata en petites accions amoroses, saps que els detalls són la sal i el pebre de les relacions. Pots treure  orgull personal de totes les teves victòries. Tens clar que hi ha un rastre de sort en tot el que esquitxa als teus sentiments, i et permets  evolucionar.

Les teves idees podrien fer que tots coincideixin amb tu en el camp de les inversions. Serà fàcil per a tu convèncer als teus socis.

La teva vida està feta de plaers, els quals pots abraçar amb moderació perquè la teva salut no es vegi perjudicada. En la cerca de l'equilibri està la clau.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Alguns esforços són més difícils que uns altres, i més en l'amor. Els astres et fa anar de pressa en els assumptes del cor, i potser abraces una posició que sigui incòmoda per al si de la teva llar.

Si actues amb improvisació en l'esfera econòmica, és possible que no vegis bons resultats immediatament. Detecta el que realment necessites i quines despeses són superflues i es poden retallar alegrement.

Una escapada amb la família o els amics seria benvinguda per  atreure a molts Taure de la tristesa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en una relació, sentiràs que l'afecte i l'amor sobresurten en els diàlegs i la trobada de les mirades. Aquells que estiguin solters poden conèixer a algú molt sensual i vivaç, dotat de molta energia i un caràcter poderós. És possible que et sentis molt atret cap a aquesta figura protectora.

Pots sorprendre't davant d'una proposta d'un soci o amic. T'oferiran guanyar diners mitjançant enganys o accions il·legals. Això no és per a tu.

Confia en la saviesa del teu cos. El teu organisme et fa saber que necessita la teva atenció en aquests moments.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens una necessitat amorosa que ha estat ignorada per molt de temps,  potser perquè et negues a seguir els  teus propis instints. Escolta els teus desitjos i als quals t'envolten, comences un cicle ric en emocions fortes.

Els teus esforços comunicatius en assumptes de diners et porten sort. Les discussions amb la família són constructives i s'estan teixint nous vincles

Recorres a la serenitat i obres el teu cor a tota mena d'autenticitat. Aquesta actitud et beneficiarà enormement i et permetrà consolidar les teves actituds ja existents. La plenitud t'espera en sortir de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

T'interessaràs pels tipus de relacions que no coneixies: relacions obertes, poliamor, swingers… Informa't i tingues la ment oberta, potser la teva pròxima relació és molt diferent de totes les anteriors.

Si el teu negoci t'ocupa la major part del temps, potser és el moment de contractar a algú. No és el teu aniversari però algú de la teva família et donarà diners d'amagat, com si estiguessis comprant una cosa il·legal.

Si tens la possibilitat, asseu-te descalç en la terra, en un entorn envoltat d'arbres i medita uns minuts. Això et connectés amb el teu jo interior.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El descobriment de sentiments forts i sincers posa el teu món del revés. Assumeixes que la teva manera d'actuar no va al mateix pas que el teu cor i vols fer alguna cosa per canviar la teva vida i acceptar les coses tal com les sents.

Has elaborat el pressupost familiar i ara tot són discrepàncies? Que sàpigues que tens tot el dret a prendre't el temps que necessitis per  argumentar les teves posicions.

És un excel·lent dia per fer allò que et ve de gust. Penses que és difícil que algú o alguna cosa frustri els teus plans.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquells que estiguin solters, podran iniciar segurament avui una aventura amorosa que els deixarà petjada. Potser no és una relació llarga, però sí que serà una cosa molt intensa i positiu per als Balança.

En el terreny econòmic, pots fer front a totes les teves obligacions monetàries sense esforç. La teva economia continuarà gaudint de bona  salut encara per algun temps.

Pel que fa a la salut, us sentireu molt vitals i animats. Segurament fareu moltes activitats físiques, i recuperessin hàbits esportius que havien deixat de costat. En l'aspecte emocional, et sentiràs introspectiu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La inestabilitat i els canvis sobtats pot ser que t'enutgin o et revelin un estat de frustració gens bonic de viure. Si saps superar amb elegància aquest moment, veuràs que arriba el que tant desitges.

No és moment de malbarataments. Vés amb compte, hi ha possibilitat de viure problemes respecte dels diners si no saps portar les teves despeses amb precaució i calma.

Has d'anar amb compte amb els moviments bruscos i el teu nerviosisme. És típic en dies amb aquesta configuració astral patir petits accidents.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari serà un dia on seguiràs una mica a la defensiva amb els quals t'envolten. Sense adonar-te, estàs en una postura on actues com si el món estigués en contra teva. Recorda que la teva manera de veure i sentir no és l'única vàlida.

En matèria econòmica, els Sagitari continuen estant de sort,  tant és així que avui és probable que ajudin econòmicament a una persona pròxima que passa necessitat.

Referent a la salut, l'horòscop prediu un dia bastant positiu, hi haurà curacions i bon estat de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus esforços per mantenir una relació més harmònica han de basar-se  en un amor a tu mateix que no es tracta d'egoisme, sinó de perdonar els teus errors per a poder avançar.

Et mostraràs victoriós enfront de certes persones del teu entorn que no confiaven en la teva capacitat d'aconseguir certs assoliments. Ara, després de tants esforços i avaluant el molt que has treballat per arribar on estàs, desitjaràs un petit reconeixement.

Et sentiràs molt bé durant tota la jornada. Per fi s’arreglen els problemes de migranyes que has patit els últims dies.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters podrien tenir alguns problemes amb les amistats,    allunyant-se d'algunes persones que ja no els aporten res positiu. En l'amor, en canvi, s'acostaran a persones interessants i molt intel·lectuals que sabran captar la seva atenció.

En l'econòmic, com a persona equilibrada per a les coses pràctiques de la vida, saps que el treball és la teva principal font d'ingressos, per aquest motiu avui prenguis decisions que impliquin un major esforç darrere d'aconseguir els teus objectius econòmics.

Estaràs en excel·lent forma física, només et preocuparà una mica un lleuger augment de pes per culpa dels teus excessos.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Estaràs disposat a sorprendre la teva parella. Enviar-li fotografies   vostres antigues o preparar-li el seu sopar favorit seran idees molt romàntiques. La teva parella ho apreciarà molt.

Has pagat ja gairebé totes les factures i t'adonaràs que aquest mes disposes de més diners del que creies.

La capa blanquinosa i enganxosa al final de la teva llengua pot indicar que tens una infecció. Visita al teu metge com més aviat millor.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari