La predicció astral del 9 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 9 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El cor envairà sobre el teu cos i seràs capaç de qualsevol manifestació amorosa que demostri a la teva parella o al teu pretendent que podries arribar fins a la fi del món per ella.

Estàs pensant a fer una gran inversió en un vehicle,  però en la decisió final hauries de valorar que implica moltes despeses derivades.

Les medicines que sanen el cos i l'ànima no només es troben en les farmàcies, sinó també a les biblioteques: la lectura serà molt terapèutica.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'autobús del teu amor, Taure,  circula en un rumb excel·lent: tot va segons el previst.  Amb una mica d'ajuda del planeta Urà, les relacions matrimonials milloraran considerablement.

Veuràs davant teu com algú, possiblement una gran companyia de serveis, vol quedar-se amb els diners que et pertanyen.  Tocarà negociar renovacions.

És probable que tinguis l'oportunitat de millorar el teu benestar a través de dietes que arribin a les teves mans per amics de confiança. si és possible, consulta els seus beneficis amb un expert en nutrició.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No t'oblidis que aquesta persona que torna a aparèixer en la teva vida et va donar els millors anys. Per això no hauries de descartar una possible reconciliació en els pròxims dies.

Et presentes com una persona perfeccionista, que no permet cap error a la feina. Dedicaràs totes les hores que siguin necessàries per acabar el projecte que tens entre mans.

Busca un lloc silenciós, on ningú et pugui molestar. Necessites començar la jornada amb la ment totalment en blanc. Procura sortir al carrer amb el teu millor aspecte perquè els altres no notin el teu cansament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ni els llops seran tan ferotges, ni els xais tan dòcils. Avui alguna persona del teu entorn et sorprendrà amb una resposta agressiva-

La deessa Fortuna et somriu, Cranc. No et farà guanyar en jocs d'atzar, però sí que et donarà sort en sortejos i concursos que es facin a través de les xarxes socials.

Es preveuen retrobaments amb persones estimades. A través de les seves mirades comprovaràs com el temps passa per a tots, i aprendràs a gaudir més del present.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Intenta ser pràctic encara que et costi. No t'hauria d'afectar tant el que diguin de tu. El que importa és el que la persona que estimes et sigui lleial i no faci cas a les mentides. Si estàs solter, tindràs grans revelacions durant la tarda d'avui.

Si et sents inquiet respecte de la teva economia ,no et preocupis que tot sortirà bé. Pot ser que tinguis un cop de sort i del no-res sorgeixi la solució. Una persona amb influències podria proposar-te una feina o projecte comercial.

 Aconseguiràs amb una mica d'esforç i molt de sentit comú millorar la salut.  Ja et tocava rebre una bona notícia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi haurà molta gent que parlarà de tu gairebé sense conèixer-te  i amb la intenció de fer-te mal. Els que tinguin parella tornaran a recuperar la passió com abans, experimentant velles sensacions.

Per molts de diners que guanyis amb el teu sou, gran part desapareixerà a causa de les compres impulsives que has fet. Hauràs de sol·licitar un préstec al banc.

Sents com la teva esquena està més adolorida que mai. Això és degut a la falta d'activitat. Optaràs per prendre un calmant i per fer exercicis de prevenció i estiraments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius de Balança recuperaran avui la confiança en si mateixos i seran capaços de treure’s aquesta cuirassa que tant a consciència s'han construït.

Ja que no estàs en un bon moment econòmic, hauries de no participar en nous negocis que posin en risc els teus ingressos. La via de la moderació és la millor actitud que pots prendre en tot el relacionat amb els diners.

Per fi comences a sentir-te una mica millor físicament, recuperes el bon humor. Ja s’han acabat els mals moments per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les relacions d'amor seran difícils; la coincidència de tres planetes en el teu cel et faran sentir poc especial. Semblarà com si la teva parella no estigués tan interessada en tu com t'agradaria, i aquesta idea no sortirà del teu cap per més que facis un exorcisme interior.

A la feina hauràs de bregar amb persones molt exigents, que volen que donis el millor de tu però que són incapaces de veure les teves autèntiques virtuts.

Si necessites ajuda després d'una operació o accident, no ho posis tot més difícil sent esquerp. Deixa que et donin un cop de mà.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui rebràs una grata sorpresa d'algú pròxim. Viuràs moments d'alegria i podràs compartir amb els teus éssers estimats un vincle molt especial.

No tinguis pressa a l'hora d'invertir els teus estalvis. És un bon moment per fer que els teus diners creixin, però has de fer-ho assegurant-te bé on els dipositaràs.

Ara que estàs centrat en la teva salut física i emocional, és quan més has de vigilar qualsevol símptoma que et reveli el teu cos. No perdis de vista el teu objectiu, que no és una altra cosa que el teu propi benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si trobes la manera de comunicar-te sense tensions ni agressivitat, podràs trobar la forma de superar aquest conflicte emocional. Els nadius solters poden esperar contradiccions per part d'una persona que busca començar una relació amorosa.

Ningú dubta de la teva capacitat per afrontar tots els desafiaments que es presentin, no obstant això, els aspectes astrals d'avui et generen dubtes.

Encara que intentis controlar la teva emotivitat o sensibilitat amb la ment, pot ser que quan estiguis dormint perdis aquest control i es manifestin. La teva imaginació et farà patir malsons.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aprendre a estimar és tan important com tenir a qui estimar. L'amor no floreix per si només, cal ajudar-lo cada dia, amb petits detalls.

Potència les teves habilitats, aprèn un nou idioma, desenvolupa els teus coneixements en relació amb la teva feina, tot tornarà a tu multiplicat.

Encara que la teva salut física és en general bona, les teves preocupacions volen boicotejar aquest bon moment que estàs vivint. L'actitud ho és tot en la vida, recorda que no és el que et passa, sinó com ho afrontes el que marca la diferència.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna en Càncer t'inspira a contactar amb la família, a nodrir-te emocionalment, I la teva capacitat de vincular-te d'una forma senzilla i des del cor t'ajudarà a llimar totes les asprors.

Si ets dels quals estan intentant aconseguir un nivell d'excel·lència en el seu coneixement d'idiomes, és un dia excel·lent per a apuntar-te a una acadèmia.

Intenta veure la vida amb aires més lleugers. Aquesta tendència a la qual et porta la posició de Neptú deteriora la teva salut física. Intenta amb un terapeuta floral.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari