L’horòscop diari del 9 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 9 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Encoratjat per la presència de Venus en el teu cel, avui enfortiràs la teva relació de complicitat amb el teu cònjuge o parella. Fins i tot experimentarà una passió renovada per l'altra part.

A vegades les coses barates poden acabar sent cares. Avui comprovaràs per tu mateix que aquesta dita és totalment certa.

Suportaràs cada vegada pitjor els molestos contratemps que retarden o qüestionen constantment tot el que emprens en certs aspectes de la teva salut. Admetràs que viure no és fàcil.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sents com la teva jornada s'omple de la màgia de l'amor, Taure? Gaudiràs d'un dia que serà un gran alleujament en la vostra relació. Els somriures repararan els cors trencats i les abraçades sanaran més que els productes de farmàcia.

L'aspecte de Mercuri t'atorgarà un cert domini sobre els teus col·legues de feina, amb els quals compartiràs idees enriquidores.

Estaràs actiu si toca pintar la casa o potser canviar uns mobles de lloc. Aquesta última idea serà genial perquè les males energies surtin de la teva llar, que l'ambient es renovi.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En les situacions més complicades també has de fer partícip a la teva parella, ja que els dos heu d'implicar-vos per igual. Intenta tractar millor la gent i no busquis sempre tenir la raó.

No et lliguis a feines on no estàs a gust. La teva situació econòmica et permet reprendre els estudis que havies deixat aparcats en el seu moment. Ho trauràs amb èxit.

Si tens previst passar molt de temps a l'aire lliure, és necessari que cuidis la teva pell, sobretot per evitar cremades o l'aparició de taques en el rostre.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El nadiu de Càncer voldrà consolidar els seus vincles matrimonials. Buscarà senyals del destí per on sigui, que l’indiquin si està pel bon camí o si ha de rectificar sobre els seus passos en un moment donat.

No perdràs el temps a la feina durant aquest dia. Encara que et toqui descansar, el telèfon mòbil sonarà, els correus electrònics arribaran, no et deixaran tranquil!

Et surt tot malament, creus que algú t'ha fet una maledicció? Pren un bany d'aigua amb clavells i una mica de colònia.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva presència és similar a un tornado, un vòrtex d'energia que sacseja tot el que toca. No creguis que quan mostres els teus sentiments, passes desapercebut.

Una persona del teu cercle familiar et demanarà ajuda amb un assumpte econòmic. No hauries de girar-li l'esquena, ja que no t'agradaria que no t’ajudés, si estiguessis en la seva situació. 

Has cuidat la teva dieta? Molt del que sents és per ingerir algunes substàncies que no et fan bé. Vigila amb els sucres i els greixos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estigues atent perquè et creuaràs amb algú que no passarà desapercebut per a tu. Pot ser la teva mitjana taronja, és una persona molt atractiva i simpàtica, com t’agraden.

Quan passes per una mala situació econòmica gairebé sempre acabes trobant diners en el lloc menys pensat. Revisa les factures que rebis a casa, perquè no et cobrin de més.

Certes activitats diàries com passar l'aspiradora o pujar les escales poden ajudar-te a mantenir-te actiu. No és bo passar-se tantes hores assegut a la feina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, podràs gaudir d'un dia ple d'amor i harmonia en les teves relacions personals, sobretot amb la parella. S'avivarà la flama de la passió entre vosaltres i podreu reafirmar la solidesa del vostre vincle.

Si mires l'energia dels diners amb nous ulls, aviat veuràs com els teus ingressos es multipliquen. No tot té a veure amb l'esforç, també influeix la teva forma de relacionar-te amb el teu entorn econòmic.

L'exercici físic actua en tu com un bàlsam. Sempre que et sents decaigut, trobes en la pràctica esportiva la millor solució.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els solters del signe Escorpí sabran com compensar les petites molèsties de la vida quotidiana. Et beneficiaràs d'un major sentimentalisme i sensibilitat, perquè Cupido t'ajudarà a dur a terme les conquestes que desitgis emprendre.

Hauries de guardar algunes confidències per a tu mateix, sobretot si en el teu ofici existeix un jurament professional que t'impedeix parlar del que succeeix en el teu entorn quotidià.

Si et decideixes a canviar la teva dieta i fer esport, que sigui sempre amb assessorament professional.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta etapa d'expansió amorosa que estàs vivint pot convertir-se en un corrent continu de felicitat, si saps mantenir-la. El truc, Sagitari, està a no perdre l'impuls. Puja a l'ona de l'amor i omple cada aspecte de la teva vida amb ell.

En l'àmbit econòmic gaudeixes de molta estabilitat i seguretat. Això no sempre ha estat així i ho saps, així que no hauries de posar en perill els teus ingressos per impulsos sobtats.

Els teus estats emocionals oscil·len amb freqüència entre bons i dolents, motiu que provoca que no t'aferris a cap d'ells.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus amics et reclamaran més presència i compromís. Potser aquest distanciament et fa perdre la dinàmica que teníeu junts, la complicitat i la forma de divertir-vos del passat.

Tindràs un inconvenient amb el trencament d'un electrodomèstic que suposarà una sacsejada a l'equilibri de la teva economia. Les despeses que impliqui aquest problema no podran ser obviades.

Procura no caure en la temptació de resoldre els teus problemes de salut prenent qualsevol pastilla que et recomanen amics o parents.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La intimitat emocional serà important avui. És probable que comparteixis moments molt profunds amb els teus éssers estimats. Tant la família, com la parella es comportaran de manera molt pròxima aquesta jornada.

Els assumptes econòmics es veuen afavorits i encoratjats per la presència de Saturn en sextil amb Neptú durant aquesta època del mes de juny. Això farà que aquells que tenen feines en entorns solidaris, concretin projectes molt importants.

Estàs llest per agafar les regnes de la teva salut. Fes el salt, deixa enrere tot allò que et perjudiqui físicament i mentalment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No ploris la pèrdua d’allò que realment ja no desitges. La Lluna en Verge convida a eliminar aquelles coses que no són útils. I molts sentiments que tens, ja no et representen, Has canviat.

Arriben molt bones notícies. Trobaràs una notificació que feia dies que esperaves en la teva bústia de correu. Has de posar en ordre papers que s'han acumulat en el teu escriptori.

Si surts a caminar, tonificaràs els teus turmells i els teus peus i això provocarà un gran alleujament a algunes molèsties que arrossegues des de fa uns dies.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari