L’horòscop diari del 9 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 9 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dia perfecte per viure l'amor per als Àries que sàpiguen escoltar-se a si mateixos amb molta honestedat. De debò vius la teva vida com desitges, o més aviat com la societat t'ha imposat?

Sigui quina sigui la teva professió, Urà et brindarà una gran oportunitat per diferenciar-te. Això serà especialment valuós per aquells que estiguin sense feina.

Per millorar la teva salut els astres et conviden a prendre més aliments rics en fibra. Per exemple la pinya, farà que el teu trànsit intestinal no sigui tan problemàtic.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor podria haver-hi dificultats de comunicació, especialment si la teva parella et presta més atenció de la que anheles. Avui et vindrà de gust més viure en el teu jardí secret, en silenci i certa solitud.

Un augment dels ingressos sembla estar a punt de produir-se, ja sigui de manera automàtica amb una venda ràpida o perquè negocies una pujada de salari.

La teva esquena s'afeblirà una mica i hauràs d'estalviar-te esforços innecessaris. Controla millor els teus horaris, i dosifica les teves forces si tens molts esdeveniments als quals assistir durant aquest dia.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Esperaràs tot el temps que sigui necessari fins a trobar la teva ànima bessona. En qualsevol cas, a vegades arribes a impacientar-te. Donaràs una imatge de tranquil·litat per a no preocupar la teva gent.

Sorgirà un conflicte a la feina i en lloc de mantenir-te callat en aquesta ocasió optaràs per actuar. Diràs les coses com les sents, encara que molesti a més d'un.

Encara que escoltis diàriament els beneficis que té per a la salut una copa de vi, el millor és que beguis aigua. A l'hora de carregar pes, sol·licita ajuda a algú.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva relació amb la teva parella, així com amb la teva família (pares, fills, germans, amics fins i tot!) probablement serà més tranquil·la que en pròxims dies Els solters poden deixar trencat algun cor pel camí sense cap necessitat.

Serà el moment de centrar-se en els seus problemes financers, Cranc. Així que treu totes les teves factures, el llibre de despeses, l'agenda i comença a fer càlculs.

Amb l’actual presència de Júpiter, tot serà sa per a tu. Optaràs per una alimentació equilibrada i ningú aconseguirà que caiguis en la temptació.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Considerar el que tens a la vida, t'aporta una perspectiva major de la realitat. Observa la teva parella i sent en el teu cor, si ets o no afortunat. Tot està canviant i potser arriba algú nou i algú marxi.

L'eclipsi en la teva zona de l'ocupació i el servei t'ha donat una sorpresa que potser no ha estat agradable. Si et concentres, estàs a l'abast aconseguir molts assumptes.

Escolta els teus somnis, aquests porten missatges sobre la teva salut que poden ser molt beneficiosos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es nota que estàs molt enamorat de la teva parella, principalment perquè no aconsegueixes treure’t de la boca aquest somriure etern. Faràs tot el possible per passar més temps al seu costat.

Tindràs una especial destresa per a les negociacions, aconseguint uns contractes molt beneficiosos per a tu. Saps que per art de màgia no aconseguiràs omplir el teu compte corrent, així que tinguis paciència.

Et vindria bé respirar aire fresc, sobretot si passes molt temps en un entorn contaminat, envoltat de vehicles i fàbriques. Vés al camp i aprofita per caminar una llarga estona.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Apropa’t a la teva parella amb els millors sentiments que disposis, perquè és la millor manera de solucionar-ho tot. Recorda, Balança que en l'amor no val tot, de fet, l'honestedat és el que t'ajudarà a aconseguir la felicitat.

Cerca el consell d'algú amb experiència en matèria econòmica, per assessorar-te sobre aquests canvis que vols dur a terme.

Físicament et trobes bé, encara que has estat sota molta pressió. Per aquest motiu, avui hauries de rebutjar qualsevol proposta de vida social, millor queda't a casa a descansar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva passió amorosa romandrà inalterable gràcies a l'afluència enviada per Mart. Però el cor de la teva parella podria sofrir un refredament, que adquireixi un aire de frivolitat que no compartiràs.

Les bones notícies podrien venir en l'àrea dels diners. El teu telèfon mòbil podria sonar per a una entrevista de treball o per comunicar-te que un problema legal, en el qual hi havia molts de diners en joc, resulta afavoridor per a la teva persona.

Encara que la teva forma física sigui bona, la màquina del teu cos podria resultar danyada en calcular malament els teus propis límits.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Viuràs molt bons moments amb els teus éssers estimats durant tot el dia d'avui. Els que tenen parella sentiran com la seva relació passa a un altre nivell i es consolida el compromís i el vincle afectiu.

Si estàs pensant a tenir el teu propi negoci, no ho retardis més. Fes un bon pla estratègic i els passos necessaris per donar-li vida.

Els Astres estan de la teva part donant-te suport perquè tot surti segons el planejat. Avui et convé exercitar els teus músculs i ossos, fes estiraments almenys una vegada cada dia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser fa temps que intenteu conciliar punts de vista oposats que teniu respecte de molts temes i això et porta a un desgast en la confiança que tens en la relació. Hauràs de treballar això mitjançant bones converses i negociant les diferències.

Són dies de gran tensió a la feina, ja que hi ha gran moviment a causa dels dos eclipsis. No t'atabalis i confia que tot s'acomodarà.

Si sents molèsties a les mans, tals com endormiscament o tensió, podries estar patint en les cervicals o el pinçament d'un nervi.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Mira amb nous ulls els teus éssers estimats, ja siguin fills, parents d’edat avançada, o fins i tot a la teva parella. Deixa de banda el filtre amb el qual habitualment t'apropes a ells i aprèn a mirar-los des d'una altra perspectiva.

Els possibles obstacles amb els quals t'estan trobant avui en l’àmbit econòmic et faran pensar en un sentiment de manca.

Físicament, la teva salut continua sent bona, avui més aviat hauràs d'enfocar-te en altres aspectes de la teva salut, és a dir, en la teva part emocional. No deixis que la teva impaciència governi la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Mantenir una atenció plena de les teves paraules i les teves accions t'ajudarà a tenir una relació més estable i feliç. Hauràs d'estar obert a dialogar i conèixer quins són des del punt de vista de l'altra persona.

És moment de delimitar fins on altres persones poden intervenir sobre el teu treball i aclarir quines són les teves funcions i rols per no fallar ni ser insuficient.

T'afectaran d'una manera més que intensa els problemes en la vista i el cap. Podries patir maldecaps d'origen tensional.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari