L'horòscop diari del 9 de gener

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 9 de gener

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs bastant selectiu a l'hora de triar companyia. Molt poques persones comptaran amb el teu vistiplau. Has de trencar amb la solitud emocional i gaudir de la vida.

La incidència de Neptú sobre el teu cel econòmic és esperançadora. No obstant això, hauràs de fer un bon esforç per mantenir de peus a terra i no fer-te masses il·lusions.

Prenent algunes precaucions per a la teva salut tindràs més que suficient per tenir un dia rodó. No vulguis fer més coses de les que realment pots exercir.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Recorda que l'amor és un joc en el qual cal donar tant com es rep, o fins i tot una mica més. No pequis d'egoista i ofereix el millor de tu.

Bufen vents de novetat en l'àmbit laboral. Potser et toca incorporar-te a un nou equip o departament o simplement entren en el teu habitual una nova fornada de companys.

Has de mantenir-te metòdic, i d'aquesta manera superaràs els problemes més tortuosos de la teva salut. Les estrelles causen confusió i poden fer-te creure que pateixes molèsties inexistents.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un bell dia per a tu, Bessons. Sents que l'alegria d'estar envoltat dels teus éssers estimats inunda la teva ànima i per això voldries compartir el teu benestar amb tothom.

La teva economia pot veure's reactivada per la presència de la lluna en la teva zona dels diners. Hi ha molt per fer i hauràs de desenvolupar molta activitat durant aquest dijous.

Cuida la teva actitud mental perquè el teu cos es mantingui sa davant les tensions de la vida quotidiana. Realitza els teus rituals de cura amb constància i sentiràs un increment del teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Plutó serà molt poderós per als teus amors. Fins i tot en aquestes relacions en les quals s'estava a punt de tirar la tovallola sorgirà una llum d'esperança, que serà suficient per a mantenir la flama encesa.

Semblen possibles els guanys de diners inesperats. Com en la famosa rondalla, el secret serà no matar a la gallina amb l'esperança de trobar més ràpidament els desitjats ous d'or.

Els problemes de salut seran poc importants per a tu. Encara que el metge t'hagi recomanat repòs aniràs tot el dia a mil, amb el peu ficat en l'accelerador.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella voldrà parlar de compromís seriosament, de fer un altre pas més en la relació. Sabràs de la teva ex-parella a través d'un amic. Aquesta diu que encara t'estima.

Vigila, perquè si tens un negoci propi amb botiga física, és vulnerable de sofrir un robatori. En el terreny laboral serà un dia de reflexions. Perquè algunes decisions que has pres no han sortit com esperaves.

Estaràs exposat a agafar un virus estomacal. Menjar iogurt de soja, quefir d'aigua o xucrut ajudaran a mantenir la teva flora intestinal saludable.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avui les temptacions seran moltes. No obstant això, si vius en parella, faràs un esforç per no cedir davant aquest desig que es dibuixa com a il·legítim. Entre els cors solters hi haurà moltes ganes de conèixer gent, estàs en una d'aquestes jornades en les quals somies a passar per l'altar.

Si optes per despeses altes (i innecessàries), pots tenir grans problemes ben aviat. Estàs advertit, ara actua com consideris oportú.

El Sol, el planeta de la vitalitat, et dotarà d'una forta resistència en aquest dijous, i a més et regala un bon dinamisme.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança solters avui se sentiran molt atractius, de fet, les circumstàncies corroboraran aquesta sensació, perquè tindran més d'una possibilitat de lligar o flirtejar amb algú.

Per a la teva economia, els Astres prediuen l'arribada d'un nou període més pròsper. Aquesta prosperitat que està en camí, vindrà de la mà de fonts externes, però també requerirà la teva participació.

En la salut, els Astres prediuen un probable contratemps. Cuida especialment les teves cordes vocals i la teva gola, perquè podries tenir complicacions en aquesta zona del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi ha molt a atendre per a tu pel que fa a les relacions personals i encara que has estat molt actiu en els últims mesos, t'agradaria dedicar més temps als teus éssers estimats i familiars.

Hi ha molta activitat en l'àmbit de l'educació i els viatges per als nadius d'Escorpí. Si estàs esperant resposta sobre beques o viatges d'estudi, no temis, tots els teus somnis es faran realitat amb facilitat.

La teva salut és bona encara que et trobaràs davant de la necessitat de treballar el teu perfil més espiritual. La meditació o les activitats de tipus místic se't donaran molt bé aquest dijous.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop per a avui en l'amor prediu que s'obriran noves possibilitats, en aquest sentit, el diàleg es veurà estimulat, sigui amb la teva parella o amb altres persones que signifiquin molt per a tu.

Quant a les teves finances Sagitari, els Astres prediuen que és un bon moment per a aconseguir l'èxit, pot ser que sigui una promoció, una nova responsabilitat o el reconeixement del teu treball.

Quant a la teva salut, et recuperaràs abans de l'esperat, en cas d'estar patint d'alguna malaltia o molèstia transitòria.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius dels deu primers dies estaran passant un dia molt particular, pot ser que hagin d'afrontar cert estat anímic per part de la parella o d'algú que és molt pròxim afectivament. Viuràs un intercanvi de paraules que podria deixar precedents a una crisi en la teva relació.

Arribarà una onada de familiaritat al teu àmbit professional. Pots comptar amb passar meravellosos moments en els quals l'enteniment i la companyonia són part d'aquesta jornada laboral.

La inflamació i les digestions lentes són característiques dels trànsits planetaris que s'observen avui per als nadius del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per a Aquari avui porta millors notícies, perquè la influència positiva dels Astres farà que vegis les coses d'una altra forma.

A nivell econòmic Aquari, la predicció d'avui augura l'arribada d'ingressos. Aquests ingressos no sols provindran del teu treball, sinó que també vindran d'alguna institució pública en forma de subvenció o indemnització que tenies pendent.

Pel que fa al teu estat de salut Aquari, avui et despertaràs amb la sensació de no haver descansat del tot. Has passat una nit intranquil·la.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Un amic podria trair la teva confiança i revelar secrets íntims sobre la teva relació. Per això, la teva parella estarà molesta amb tu tot el dia. Si et veus sobrepassat per testarrudesa, dels teus fills és perquè no els hi imposat uns límits clars.

Les tasques rutinàries que estàs duent a terme et fan molta mandra. T'aixecaràs sense ganes d'anar a treballar i et distrauràs amb el vol d'una mosca.

L'ambient a casa podria arribar a exasperar-te i cauràs en els excessos de menjar poc saludable per a distreure't. En comptes d'això, fes una mica d'exercici o meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari