L'horòscop diari del 9 de febrer de 2020

language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En les parelles es pot viure un capítol de gelosia. Els solters se sorprendran amb l'interès que tingui cap a tu un nou company o companya de treball, i que té tantes coses que t'agraden com que et fan desconfiar.

Si optes per sortir amb la teva família a una gran superfície, gastaràs més diners del que t'havies imaginat.

En salut, posa els fonaments a nous hàbits i deixa de pensar que la força de voluntat apareixerà dins de tu de la nit al dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Un antic amor (que va desaparèixer del teu costat de la nit al dia i sense donar una justificació decent) podria tornar demanant una nova oportunitat d'entrar en la teva vida.

Seràs una persona molt fàcil d'entabanar amb ofertes i regals. Medita bé les teves compres, perquè pots estar pagant i amb escreix aquest article que en teoria és un obsequi.

L'aigua serà més que beneficiosa per a tu. Omple la banyera de la teva casa d'aigua calenta, tira uns pètals de flotacions i submergeix-te en ella i oblida els teus problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tindràs tot l'èxit buscat en les teves relacions sempre que obris la teva ànima i el teu cor alliberant-te del pessimisme i la por als compromisos. La conjunció entre Venus i Quiró en el signe d'Àries et portarà a sanar aquestes velles ferides i gaudir de l'amor amb cos i ànima.

Tot el referit a l'administració de béns i assumptes familiars se sentirà com a protagonista i central. De la teva actitud dependrà en part que sigui positiu.

Els astres mostren que pots cuidar-te i fer molt en favor del teu benestar físic, si compleixes amb determinades cures bàsiques.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella vol parlar amb tu, però té certes reserves; de totes maneres, tu saps més que bé què és allò que no s'atreveix a dir-te. Potser fins sents por de sentir-ho de la seva boca. El solter aprèn a estar bé en solitud.

Aprens a confiar més en l'abundància en la vida perquè tot flueixi. Deixaràs d'angoixar-te els assumptes relacionats amb els diners.

El somni continua sent gran compte pendent. Et resisteixes a ficar-te en el llit a una hora fixa, perquè sempre tens una excusa per a perdre un valuós temps de descans mirant el teu telèfon.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Buscaràs el romanç com a manera de sentir-te realitzat i feliç. La teva actitud amb la teva parella serà la d'un romàntic protector. El solter estarà molt enamoradís i podria trobar a una persona molt especial.

Si ets a l'estranger o estudiant per a un examen de llengua estrangera, podries sofrir un bloqueig mental.

Els astres t'inciten a realitzar un viatge en el qual evolucionar espiritualment. És possible que se't cancel·lin o retardin vols. Canalitza l'extra d'energia a través de la sexualitat. Serà una manera d'unir totes les teves necessitats i sentiments al mateix temps que fas exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els Verge més llançats, que caminin amb cura amb les persones a les quals coneixen. Les aparences són especialment enganyoses aquest diumenge.

Trobaràs l'oportunitat de realitzar algun tipus d'inversió vinculada al món de les belles arts i de les antiguitats. Si no controles aquest mercat, que veuràs que és bastant complex, és millor assessorar-se abans de posar en circulació els teus diners.

T'obsessiona la idea de fer molt d'esport i menjar millor, però sents que els teus horaris no ajuden perquè portis la tan somiada vida sana.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció en l'amor per a avui diumenge diu que el Sol i Mercuri a la teva casa cinc fan que sigui un moment favorable per expressar la teva energia a través de l'amor. En aquest sentit el dia estarà marcat per les diversions les aficions i tot allò que t'agrada.

Quant a la predicció per a les teves finances, tindràs un gran impuls per ocupar-te de qüestions econòmiques i dels interessos que vinguin de bancs i institucions.

En relació amb la salut, els Astres prediuen que et despertaràs sentint-te ple d'energia i vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vigila amb les respostes automàtiques. Et sentiràs provocat per qualsevol comentari o paraula que et porti la contrària. Però això és des del teu punt de vista, la teva parella no té obligació de saber tot el que opines i sents.

Són els últims dies de Mart en la teva zona relativa a la teva economia i per això aquest diumenge és ideal per programar moviments.

Molts nadius seran empesos pels astres a iniciar noves emprenedories i per això l'activitat principal serà la programació i el disseny d'estratègies. Mereixes un descans, Escorpí.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop en l'amor avui Sagitari prediu que et creuaràs amb nadius de Bessons, Cranc i Verge, amb els qui podries mantenir romanços molt satisfactoris. Però serà al costat de Peixos amb qui descobriràs el teu interès per un refinat erotisme.

Quant a la teva economia per a avui diumenge Sagitari, hi haurà bons resultats en general i, en particular, als quals es dediquin a activitats comercials i també a la docència.

Per a la teva salut, podries patir maldecaps i contractures de coll i esquena. Això és alguna cosa que podràs evitar amb molt d'exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La teva sensualitat es trobarà més viva que mai. Els nadius del tercer deganat podran gaudir d'una jornada molt intensa en la qual viuran en la intimitat la trobada amb l'amor. No creguis que per ser un dia de descans escaparàs a les teves responsabilitats materials.

Alguns nadius hauran de dedicar una part del dia al treball. Els que estan començant un nou projecte saben que han d'atendre aquest assumpte com es cuida d'un bebè acaba't de néixer.

Descansa prou per donar lloc al fet que el teu sistema s'equilibri, Capricorn. Si no la teva salut es veurà molt perjudicada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a avui en l'amor diu que la influència de Mart a la teva casa quatre fa que estiguis molt interessat en la independència i la llibertat. Això farà que es donin canvis en la teva llar i família.

Quant a la predicció econòmica, el pas del Sol i Mercuri per la teva casa dos impulsarà el tema econòmic, el qual marxarà bé, si mantens control sobre ell.

En el laboral, et sentiràs estimulat per les converses i per l'intercanvi d'informació. Per a la teva salut, avui et sentiràs una cosa fluixa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Posaràs els teus valors en dubte i es tornaran grisos podent fer-te caure en l'adulteri. Això ocorrerà, si creus que la persona amb la qual seràs infidel és, en realitat, el teu amor veritable.

Es preveu un dia negre quant a la teva economia: problemes financers, generació de deutes o sacrifici de béns materials posaran el teu món del revés. A més, la lluna plena en Lleó t'incitarà a gastar de més en productes de bellesa o objectes lligats a la salut.

Necessitaràs alliberar energia física i sexual. La teva salut serà plena i qualsevol recuperació s'accelerarà.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari