L'horòscop diari del 9 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 9 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Alguns analitzaran com el cicle del seu amor sembla estar arribant a la seva fi. Llavors tindran dues opcions: deixar que la cosa s'apagui i desaparegui o intentar reactivar el cicle, potser anant a teràpia de parella.

Et costarà ser una persona lleial i amb principis per culpa dels diners. Hi haurà temptacions per fer sabotatge a la teva empresa o potser desitges aprofitar-te d'idees d'uns altres per canviar-les una mica i vendre-les com a pròpies.

El dia serà tranquil en assumptes de salut, en el sentit que res anirà empitjorarà però tampoc hi haurà millores.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Una història d'amor una mica vella crea problemes en el teu present. És un d'aquests capítols que desitjaries arrencar del llibre de la teva vida, però no pots.

Els comptes s'equilibren amb l'arribada de diners nous i els teus estalvis estan a resguard de sorpreses desagradables.

Si ets un afortunat que marxa de vacances, deixa espai a la teva maleta per una farmaciola, per tenir un remei per qualsevol cosa que pugui passar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts se sentiran molt avorrits, si noten que la persona amb la qual tenen converses només els evita Potser per covardia, no s’atreveix a obrir el seu cor a l'amor.

Les oportunitats t'estan esperant, si ets saps i ets versàtil. Els oficis artístics respondran a l'interès d'una audiència o clientela més que a les inquietuds del creador i això et frustrarà una mica.

Si tens un problema de salut greu, fuig de teràpies alternatives que podrien estar jugant amb la teva desesperació (i els teus estalvis).

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella pot passar per una fase turbulenta per culpa de la posició de Mart. És un planeta que et desafia i que et farà bregar amb canvis d'humor, tant teus com d’ella.

Sigues millor persona i tracta amb més delicadesa als teus companys de feina, sobretot a les persones que estiguin a les teves ordres, si és que tens cert poder.

Demana cita amb el fisioterapeuta perquè et posi a punt o vés al gimnàs a fer uns exercicis cardiovasculars. Saps perfectament què li fa falta al teu cos!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els teus problemes del passat quedaran oblidats, si tu realment ho desitges. Si una vegada i una altra comets el mateix, no hi ha forma de superar el dolor antic ni fer passos cap al teu futur.

Aquest divendres pren el teu cansament com un senyal que has de trepitjar el fre i prendre la teva jornada laboral amb més calma.

Desplega totes les eines per sentir-te bé. Dóna el millor per la teva salut en aquest divendres tan especial.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els modals i la diplomàcia seran el teu taló d'Aquil·les en aquesta jornada, sobretot, quan et trobis amb una persona que t'ompli d'il·lusió.

Sovint és en la diferència on les millors aliances es fan, pensa-ho. És un gran dia per fer acords o signar contractes.

Viu aquest dia amb alegria i duu amb tu la foto d'aquest familiar que et fa sempre somriure o aquesta polsera que et carrega les piles de bon humor. Els amulets seran molt potents i segurament en tens algun.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui serà un dia molt positiu per als nadius de Balança en l'amor, això es veurà reflectit en l'intercanvi de regals i sorpreses. Els solters podran veure com un antic amant reapareix.

Financerament, avui obtindràs resultats contraposats. En principi la teva condició financera es veu bé i tots els assumptes monetaris es desenvoluparan sense problemes.

Avui seràs propens a patir alguna mena d'infecció. És convenient que mengis de manera saludable i mantinguis una dieta adequada, si vols que el teu sistema immunològic estigui fort. Emocionalment, et sentiràs bé.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les reunions que celebris com a solter et porten sorpreses, sentiments plens de color que t'encantaran. Aprecia la teva nova situació i treu-li tot el suc que estigui a les teves mans.

En els diners i el treball, et sents alleujat amb les teves ambicions més evolucionades però també protegides. Cuida la teva imatge i el teu aspecte, t'obriran portes per fer contactes, concretar negocis i, en definitiva, dibuixar el teu futur financer.

Ganes de fer plans immediats, Escorpí? Podries sorprendre la teva parella amb un cap de setmana per celebrar el vostre amor i millorar la salut per exemple en un spa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui les energies positives tornen al terreny amorós de la teva vida, Sagitari, així que no et preocupis més per aquests moments difícils que has viscut. Ara només has de relaxar-te i gaudir de la felicitat al costat dels teus éssers estimats.

Econòmicament segueixes en un bon moment, per la qual cosa podràs fer plans per invertir part dels teus diners en activitats d'oci i altres béns materials.

Quant a la teva salut, et trobes bé a grans trets. Això sí, no continuïs posposant aquestes mesures que vas decidir prendre per millorar la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estar en companyia de les persones que t’estimen et farà valorar el teu món emocional i comprendre que tens molt més del que imagines. Moltes persones anhelen l'amor incondicional amb el qual tu comptes avui i no l'aconsegueixen.

Mercuri en la teva zona de socis o parella t'indica que queda poc temps per rebre una notícia o comunicació d'algú important per a tu. Això donarà un ensurt a la teva realitat material que hauràs de resoldre.

En la salut, passaràs una jornada molt bona gràcies al gran efecte que tindrà sobre tu prendre un bany de rajos solars.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari procura prendre't les coses amb més calma. La teva relació de parella no ha sofert cap canvi, ets tu que estàs passant un mal moment. Seria bo que miressis les coses des d'un altre angle.

Econòmicament podries estar millor, el que ocorre és que no et ve de gust sacrificar el teu temps lliure. D'altra banda, si t'ho pots permetre, no tens perquè preocupar-te, simplement adapta les teves despeses a la teva economia.

Quant a la salut, et sentiràs bé avui, no obstant això, és important que continuïs cuidant el teu cos, fent l'exercici físic necessari.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No tindràs prou de declarar el teu amor, voldràs donar-li una formalitat i potser et decideixes a fer un pas més cap al matrimoni o la convivència.

Estaràs durant tota la jornada laboral molt concentrat a realitzar tots els teus treballs amb perfecció i en el temps esperat. Si mostres massa agressivitat en els negocis, podrien espatllar excel·lents relacions laborals.

Aprofita els bons influxos del planeta Venus que portarà per als nadius del teu signe bellesa i elegància.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari