La predicció del Zodíac del 9 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 9 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus llueix un aspecte deliciós en el teu cel, si hi ha hagut disputes a casa, es produirà la reconciliació. Tot i això, si vius un romanç amb algú que ja té parella, tingues clar que no deixarà aquesta altra persona i es quedarà amb tu. No tinguis aquesta il·lusió.

Vols avançar en la teva professió, trepitjant l'accelerador de fer diners encara que per a això hagis de cordar-te el cinturó i ser imprudent.

A l'hora de fer esport, recorda que no és el mateix voler guanyar massa muscular que perdre una mica de panxa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Mart tindrà un impacte indirecte en la teva vida de parella, la qual cosa promourà conflictes que, per sort, no seran seriosos, encara que sí sonors. Per al solters, és totalment possible que tingui lloc una cita important alhora que divertida.

En el cas que estiguis pensant ampliar els teus coneixements, ara és el moment! Sigui amb una nova carrera universitària o amb algun curs per aconseguir una major destresa en certes àrees.

Aprofita cada moment, intenta que el teu dia sigui molt productiu, perquè la sensació de que has tret partit la jornada et reportarà una gran satisfacció.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

T'espera per davant una jornada molt tranquil·la en companyia de la teva parella, evitant en tot moment les discussions. Els solters es trobaran amb algú del passat.

Estàs massa obsessionat amb l'estalvi i no gaudeixes del present. No pots estar pensant en tot moment en la treball. Els que tinguin un negoci s'implicaran massa.

Et vindria bé desconnectar del mòbil i les noves tecnologies. Quan et separis d'ells, comprovaràs el feliç que pots arribar a ser. Necessites explicar-li a algú els teus problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

A vegades et centres en temes difusos com aconseguir l'èxit o arribar al teu objectiu en la vida, i t'oblides de les persones que tens a prop.

Es pot catalogar d'èxit tenir una mansió i un cotxe d'alta gamma? I tenir una parella que s'esforci a fer-te feliç? En el teu negoci, voldràs estar a l’aguait i evitar els entrebancs que et provocaran els teus rivals o la teva competència més directa.

Analitza quant temps utilitzes el telèfon mòbil, perquè a vegades pot convertir-se en una obsessió encara que no t'adonis.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et trobes amb aquesta persona que toca totes les fibres sensibles del teu cos només fregant la teva pell amb un dit. Si estàs en parella, tens l'oportunitat de reviure els millors moments de la vostra relació.

Està començant en la teva vida un cicle molt favorable pel que fa als diners i l'abundància material. Estàs sent afavorit per Júpiter i aquest planeta propiciarà totes les possibilitats perquè en treguis profit.

La salut dels teus pulmons està passant per un moment de baixes energies, així que hauries de mantenir-te allunyat del fum del tabac.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs més receptiu a les mostres d'afecte. No rebutjaràs un petó o una abraçada. Intentes refugiar-te en la teva parella perquè possiblement tens un problema. Necessites donar-li un gir a la teva vida.

Hi ha certs assumptes de la feina que et preocupen en excés, no dubtis a demanar ajuda als companys. No passes dificultats econòmiques perquè recorres als teus estalvis.

Comences a preocupar-te una mica més per la teva salut i menjaràs d'una manera més saludable, a més d'afegir l'activitat física a la teva rutina. Qualsevol detall ajuda a millorar el teu estat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les relacions amoroses estan seguint el seu curs, Balança, i els astres t'exigeixen que despertis un altre tipus de sentiments dins de tu. L'amistat ha de guanyar posicions.

En la qüestió financera, la possibilitat de noves inversions es presenten com una temptació massa real. Recorda els riscos de l'especulació quan encara no has consolidat els guanys.

Durant el dia d'avui pots pensar en alguna activitat que t'agradaria fer i que milloraria la teva capacitat de relaxació i de meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El sector de l'amor et donarà algunes sorpreses agradables aquesta jornada. Et sentiràs romàntic i carismàtic, no hauries de tenir massa problemes per fer conquestes si ets solter. En les parelles en crisi, podria fins i tot succeir la reconciliació.

Bona sort en l'àrea dels diners i els negocis, especialment si tenies un projecte que requeria una gran inversió.

El cel d'Escorpió convida a ser curós per no patir accidents, especialment aquells que treballen sovint amb temperatures extremes, ja siguin molt altes o excessivament baixes.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui seràs el centre d'atenció. Encara que això a tu, Sagitari, no t'agradi massa, no podràs evitar-ho. L'amor ha omplert cada porus de la teva pell i allà on vas, el teu encant personal està en el seu màxim nivell.

Els canvis professionals que es preveuen et donen l'entusiasme necessari per arriscar-te. Pren les regnes de la teva vida professional i accepta les propostes que impliquin millores econòmiques.

Aquestes ganes de viure que sents estan ara en el seu punt àlgid, així que no has de reprimir cap impuls.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Necessites enfocar els teus aspectes racionals cap als teus sentiments, avaluar els teus assumptes romàntics, desxifrar el que sents per la teva parella. Comprendre les teves motivacions i el que fa tenir reaccions desagradables.

Si necessites uns diners extres per cobrir les teves despeses, s'obre la possibilitat d’una nova feina en les teves hores lliures. Encara que no et resulti massa estimulant, no la rebutgis.

Estàs sentint símptomes repetits, dolors que no marxen i que persisteixen en el dia a dia. La teva negació es disfressarà d'optimisme i això pot jugar-te una mala passada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La tensió en les relacions es fa patent durant el dia d'avui, Aquari, així que tracta de no afegir més llenya al foc. Si vols evitar el fracàs total amb la teva parella, has d'esforçar-te i estar alerta.

Arriben noves oportunitats en l'entorn laboral, però has de saber triar i no quedar-te amb aquelles que t'ofereixen majors ingressos per més hores de treball. Tria bé i rebràs beneficis.

Accepta els canvis en el teu cos, soluciona el que es pugui solucionar, sobretot, accepta les circumstàncies que estàs vivint.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No hauries de preocupar-te tant per les promeses que no s'han complert, sinó agrair les que si ho han fet, encara que tinguin certes variacions o diferències amb el que havies imaginat.

Arribarà una suma de diners que hauràs de comptar una bona estona i que et permetrà fer alguna cosa que fa temps que desitjaves. Es compleix un somni que feia dies que et visitava en el teu coixí.

De la teva inseguretat emocional sorgiran estats d'ansietat que t'impedeixen sentir-te bé i en harmonia. Fins i tot, t'exposes a desenvolupar patologies autoimmunes.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari