L'horòscop diari del 8 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 8 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Desconfia de tot el que no vegis i escoltis per tu mateix, Àries. Aquest diumenge serà complex, tens ganes d'estimar, però hi haurà indicis que et facin pensar malament del teu estimat. Rumors que arriben de forma maliciosa a les teves oïdes.

Tens les millors cartes a la mà i toca fer una jugada mestra que deixi sense resposta a tothom, sobretot als rivals que es dediquen al mateix que tu.

Revisaràs els teus coneixements en salut i comprovaràs que algunes coses apreses no són més que mites sense base científica.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Cerca més l'amor cara a cara i no amagar-te darrere d'una pantalla d'ordinador o d'un telèfon mòbil. En l'era digital consideres més còmode parlar amb la gent a través de xarxes socials que en un bar o una biblioteca.

Hauràs d'explicar a casa quant costa guanyar diners, que aquests no es poden recollir dels arbres com si fossin pomes.

Si estàs de vacances, recorda la importància de canviar-se el vestit de bany després de nedar al mar o a la piscina per evitar infeccions.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tindràs un incòmode paper avui en matèries amoroses, ja que la teva parella xocarà de front amb persones que estimes, com pugui ser el teu cercle d'amics o la teva pròpia família.

Hi ha alguns secrets relacionats amb els diners que surten a la llum. Apareixen deutes que han intentat que tu no coneguis o béns que creies que pertanyien a la família però fa anys que van deixar d'estar al vostre nom.

Per dir adéu a alguns quilos, acudeix a un expert en nutrició que dissenyi una dieta que s'ajusti als teus gustos i les teves necessitats.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La fortalesa de la teva relació t'omple d'orgull. Vols proclamar als quatre vents quant estimes a la teva mitjana taronja i quins valors tan bells té en el seu cor. Els sentiments d'amor no impedeixen que les petites dificultats et desestabilitzin.

Treu força dels teus talons per llançar llum a uns comptes que s'aprecien difuses, amb quantitats de diners que no se sap a on han anat a parar.

No t'avorriràs aquest diumenge, i si estàs atent al que succeeix en el món comprovaràs com tens moltes opcions per a millorar el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui la comunicació et resultarà més fàcil que altres dies, les persones es troben en confiança amb tu i poden revelar els seus secrets sabent que no sortiran de la teva boca.

Evita despeses que no estiguis segur de poder afrontar. Una temptació i un excés de confiança són els ingredients perfectes per un desastre econòmic. No et deixis engalipar per publicitats enganyoses, utilitza la teva intel·ligència i llegeix la lletra petita, Lleó.

Tot el que facis en favor de relaxar-te serà perfecte. Has tingut una setmana agitada i necessites desconnectar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tot estarà bé en l'amor i pot estar encara millor, si planeges una escapada on prevalguin els petits detalls. Podries preparar una cistella amb menjar i anar al bosc a passar el dia! Les sorpreses sempre agraden.

Els intercanvis i negocis guanyen claredat. Podràs estudiar les últimes propostes que t'hagin fet, sabràs decidir amb calma i objectivitat.

No somatitzis els problemes dels altres com a propis. Està molt bé que siguis l’espatlla on ploren els teus amics, però que els seus problemes no et llevin les ganes de viure.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'horòscop d'avui per als solters, els alerta d'una gran probabilitat de trobar l'amor amb majúscules. La pregunta Balança és si estàs preparat per a obrir el teu cor.

Els nadius de Balança que treballin per compte propi hauran de prestar especial atenció als intercanvis de diners.

La teva salut física no serà motiu de preocupació per a tu durant el dia d'avui. El teu cos està ple d'energia, et sentiràs bé i podràs gaudir d'aquestes activitats a l'aire lliure que tant t'agraden.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

T'estàs acostant al nirvana. Els moments d'amor continuen prop de tu i apareixen altres nous. Ets el rei del diumenge i fas exactament el que et ve de gust, la qual cosa t'omple per dins i ningú et pot aturar.

L'estat d'ànim del dia també serà ideal per pensar el seu futur material elaborant pressupostos amb punts de vista inèdits fins avui.

Tingues prudència pel carrer o a la carretera. Vés amb compte si et poses al volant, i tant si ets conductor com a vianant, compleix les lleis de trànsit de manera estricta.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

De mica en mica, els nadius d'aquest signe recuperaran la vibrant vida amorosa  de la qual els agrada gaudir. Aquesta setmana que ja acaba, no obstant això, els haurà ensenyat a ser pacients i dedicats amants.

En el pla econòmic, Sagitari gaudeixes d'un bon moment, tant per augmentar els teus ingressos com el teu patrimoni. És possible per tant que et vegis involucrat en una compra de béns que tingui relació amb llaços familiars.

Un altre aspecte de la teva salut física que et preocuparà avui és la teva forma física. Fa massa temps que no fas exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Torna aquesta sensació que no passa el temps que vivies en les tardes d'estiu de la teva infància. Els altres et recomanen començar a gaudir més de la teva vida amb aquells als quals estimes.

Estaràs molt temptat de gastar diners que tenen una altra finalitat. Si no tens un control, és possible que no puguis fer front a un pagament i hagis d'ajornar-lo amb les conseqüències negatives que té per a tu.

No és un bon moment per allunyar-te de la medicina tradicional i els seus tractaments. Potser et veus temptat a seguir cures miraculoses o tractaments alternatius.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'horòscop d'avui porta bones notícies per als Aquari. Després d'una setmana una mica complicada en els assumptes del cor, avui podràs calmar les aigües dels sentiments per donar-li un nou rumb a les teves relacions personals.

La teva economia Aquari gaudirà avui de bona salut. Això vol dir que, si necessites fer una despesa extra en alguna cosa que fa temps que ajornes, avui podràs dur-ho a terme sense problemes.

La teva salut Aquari no serà objecte de preocupació. Els teus nivells d'energia són òptims, els teus ànims seran bons.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pots mostrar un caràcter inestable i canviant. D'aquesta manera podries quedar atrapat en la teva ment, imaginant-te en altres mons. D'aquesta manera encara que els que t’estimen vulguin acostar-se a tu, els serà molt difícil fer-ho.

Si t'embarques en préstecs o ajudes amb desconeguts de dubtosa moral, podries acabar amb un problema.

La teva curació, en cas que tinguis alguna malaltia, provindrà del teu interior. Pots fer visualitzacions positives per connectar amb aquest espai sagrat en el teu plexe solar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari