L'horòscop diari del 8 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 8 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu dimarts s'omple de passions, la teva vida amorosa té un gran protagonisme, i, sense que ho esperis, algú podria accedir al teu cor per la porta gran. Alguns solters tindran una imaginació especialment aguda per aconseguir que la persona estimada es fixi en ells.

Apareix davant teu el moment adequat per  invertir en mercats emergents. Sigues un pioner i aposta per sectors on encara no hi ha molts ulls fixats.

Pecaràs de ser massa sensible, i amb qualsevol molèstia que sofreixis voldràs anar corrent al metge perquè el valori.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Impliques la teva vivacitat en tot el que fas i això enamora a qualsevol. Tens tots els actius a la mà per fer que en el teu cel no faltin focs artificials.

Els teus projectes s'estanquen i hauràs de buscar algunes solucions. Els imprevistos no t’entristeixen, et fan més fort. No subestimis els teus oponents. Tenen sobre tu l'avantatge d'estar absents d'escrúpols.

Escolta al teu cor, tens algunes pors incrustades en el teu ésser que t'atabalen, que no deixen que les coses vagin al seu propi ritme. Busca canals correctes perquè l'energia flueixi.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els sentiments de la parella són forts i mutus: notaràs que tot el bo que li dónes a la teva mitjana taronja torna, a vegades, duplicat. Saps com canalitzar les bones energies i no et costarà molt fer que la felicitat estigui a l'ordre del dia.

Et sents bastant lliure per pensar en el teu futur material, però no voldràs donar-li explicacions a ningú.

Seràs molt llaminer: vendries la teva ànima al dimoni amb la condició de fer-te un fart de menjar, si t'assegurés que no agafaràs ni un sol quilo.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No callis allò que sent dins del teu pit: l'ambient astral és amigable, còmplice i protector. Pots, o millor dit, has de fer allò que et dicta el teu cor. Parla amb la teva parella sense por.

Els astres t'acaronen i t'ajuden a fer aflorar algunes idees brillants per ser més eficient en el teu entorn laboral.

Tens una salut de ferro i el teu estat físic és radiant. Rebràs molts elogis pel teu aspecte, i animat per Venus, aprofitaràs al màxim les teves energies per fer una mica més d'esport de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No et valdrà de res mantenir un somriure que no té el seu reflex en el teu estat d'ànim. Aquells que et coneixen i t’estimen saben molt bé que estàs fingint per no demostrar el que vibra en el teu interior.

Es presenta un dilema que hauràs de resoldre. És probable que hagis de consultar amb altres persones el destí d'un projecte econòmic o un bé material.

Molts dels teus malestars provenen del teu estat d'ànim o d'una sensació d'apatia o desesperança.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'enfoques en la cerca de la passió i del plaer, dues sensacions que per a tu són poderoses; podries afirmar que gràcies a elles el món continua girant. Et sents més viu que mai, vibres a tots els estímuls emocionals.

Estàs atabalat en el teu negoci, sobretot si estàs començant una nova aventura com a emprenedor. Passar temps atenent els teus clients et satisfà, però no gastis aquí totes les teves energies ni tot el teu temps: la teva família et necessita.

Recorda tenir al dia la teva agenda mèdica, comprova si has d'anar a algun especialista en les pròximes jornades.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs en parella, pot ser que et sentis temptat de posar en perill la teva relació per deixar-te portar per una aventura que poc podrà aportar a la teva vida. Pensa bé les coses abans d'implicar-te en alguna cosa que només t'aportarà problemes.

Comptes amb els diners suficients per viure còmodament, però algú pròxim et demanarà un esforç econòmic que pot ser que afecti aquesta situació.

En matèria de salut, l'estrès pot afectar el teu estat físic avui. És molt important que dediquis part de la jornada a cuidar de tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El solter haurà de dur a terme un examen de consciència sense concessions. Et trobes una mica desconcertat, i no saps si en realitat prefereixes compartir la teva vida amb algú o romandre en una triada solitud.

Els senyals del cel indiquen que no ens trobem en un gran dia per anar de compres. Els preus són massa alts per al pressupost que has de marcar-te.

En la salut, mantingues sempre el teu criteri, no et creguis aquestes idees que uns altres fiquin al teu cap. És un dia tranquil on dominen les intuïcions, si et pares a escoltar-les.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari l'amor et somriu, podràs conquistar el cor d'aquesta persona que t'agrada amb molta facilitat. Per part seva, els que estiguin en parella, tindran als seus peus al seu company, la fluïdesa de la comunicació i la connexió es donaran de forma gairebé màgica.

Pot ser Sagitari que t'hagis excedit a l'hora de gastar el teu pressupost aquesta setmana. Això, d'altra banda, no perjudicarà massa la teva economia.

Referent a la teva salut, avui no escatimis en res, ocupa el teu temps lliure a organitzar el teu rebost i ordenar la teva llar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una persona que t'agrada pot estar intentant apropar-se a tu. No estàs atent al que succeeix al teu voltant i per això has passat per alt la manera com et mira i els gestos d'interès que mostra.

La impaciència podria fer-te cometre errors en el professional. Tens moltes habilitats i capacitats que avui es veuran minvades per situacions que no depenen de tu.

Torna al més aviat possible a l'alimentació sana i l'exercici. El teu cos reacciona quan li dónes bona nutrició.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'horòscop prediu un dia molt positiu en el terreny amorós per als nadius d'Aquari. La teva parella es mostrarà molt atenta i complaent durant tota la jornada. Deixa't acaronar i gaudeix d'aquests moments afortunats al costat de la persona que estimes.

Et convé portar un millor control de les teves despeses i ingressos si realment vols augmentar els teus beneficis financers.

En l'àmbit de la salut, és probable que una revisió mèdica reveli l'origen d'aquesta malaltia que fa temps pateixes, i segurament és de causa genètica.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu cor palpitarà al ritme intens dels nous començaments. No et preguntis massa cap a on van les teves coses, ni de quina forma continuarà aquesta aventura. És temps de gaudir sense pensar en res.

La vida laboral és una costa pesada de pujar avui. Ni ganes de començar la jornada amb tant pensament que travessa la teva ment.

És un dia magnífic quant a la salut i el benestar físic. Encara que potser estàs una mica distret i amb la ment en un altre lloc.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari