L'horòscop diari del 8 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 8 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No respons amb molt bona actitud a les propostes que et fa la teva parella o els teus éssers estimats, et fies més dels desconeguts. Vigila  amb els encantadors de serps que poden jugar amb les teves il·lusions i el teu cor.

Una oportunitat de canvi financer arriba a la teva vida professional i t'omple de dubtes. Abans de llançar-te a la piscina, assegura't que tingui aigua.

No és el moment per embarcar-te en escapades remotes per fer esports d'aventures, o activitats en les quals posis a prova la teva  resistència física i mental.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És millor que deixis de banda qualsevol forma d'autoritat en aquest moment. La teva parella no està a favor de deixar-se manar, ni tampoc la teva família et recolzarà en les teves maneres dictatorials.

Tens la impressió que els teus companys de feina no t'entenen bé. No saps fins a quin punt ets tu el que no transmet bé les idees i quanta culpa és d'això per fomentar la incomprensió.

Seràs especialment hàbil en els esports per parella o per equips, qui et tingui de company estarà més prop de la victòria.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets solter, prepara el teu cor per a un romanç fugaç i intens que et recordarà el que és la passió.  Si ja estàs en parella, es tracta que no permetis que la inèrcia de la rutina envaeixi el teu vincle i impedeixi que puguis anar cap endavant amb alegria.

No es tracta tant que dirigeixis als altres sinó que et posis a treballar tu mateix. L'Univers estarà impulsant amb força els teus projectes.

Estàs en un temps en el qual el teu cos es connecta més que mai amb les teves emocions. Cerca l'equilibri.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs dificultats per entendre a la persona que estimes. Sembla que la seva ment s'ha contaminat pel seu nou cercle d'amistats. Però tots tenim el dret de pensar el que vulguem i expressar-lo lliurement, només faltaria!

El consumisme s'instal·la en la teva vida. Júpiter et fa comprar béns materials per sentir-te realment segur de tu mateix.

Per a un millor descans, igual ha arribat l'hora de canviar el  matalàs del teu llit, o fins i tot els teus coixins.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et comprometràs amb tu mateix a ser cautelós en la teva pròxima  relació. Ets el signe més apassionat, però voldràs controlar-te i deixar que la pròxima vegada sigui l'altra persona la que posi més interès.

La teva energia serà ideal per organitzar i distribuir els assumptes  relacionats amb l'estratègia a seguir en la teva empresa. Això t'aportarà admiració i prestigi entre els teus companys. També tindràs lucidesa a l'hora de realitzar inversions rendibles.

La idea de fer-te un tatuatge que representi la teva fortalesa per combatre els mals moments i seguir endavant et passarà pel cap.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et trobaràs amb una persona que temps enrere et va fer sentir la flama de l'amor però la falta de valor et va impedir declarar-t. D'això aprendràs la valuosa lliçó que cal viure el moment.

La Lluna bloqueja el teu impuls per estalviar, ja que t'ofereix múltiples opcions que impliquen gastar diners com si no hi hagués un demà.

Et ve de gust deixar-te temptar pel desconegut. La jornada laboral podria fer-se especialment llarga per un mal de cap que no es va o per molèsties a l'esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui el teu horòscop per a l'amor t'està volent avisar d'un possible malentès en les teves relacions. Per evitar aquesta situació,  seria bo que reflexionessis abans de parlar, i que recordessis que veus les coses, no com són, sinó segons el teu filtre personal.

La predicció de l'horòscop per a les finances augura un bon moment econòmic. Els nadius d'aquest signe no tenen res per lamentar-se, perquè la seva economia els permet cobrir totes les seves necessitats sense dificultat.

En l'aspecte de la salut, no descuidis en cap moment la teva  alimentació. Un excés de greixos o sucres pot fer-te molt mal.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres mostren per a aquest divendres excel·lent moments viscuts en parella. Tens tot l'amor que necessites per ser feliç i pots deixar-te dur pels teus sentiments sense por que et fallin o decebin.

És aconsellable que et mostris discret en el teu lloc de feina per evitar qualsevol mena de malentès tant amb els teus caps com amb els teus companys. El número de la sort per als nadius del teu signe per a avui és el 77. Aquesta xifra té un regal per a tu.

Avui és aconsellable que cuidis les teves articulacions. No facis cap sobreesforç que et pugui causar una lesió.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari avui el teu horòscop per a l'amor prediu un dia on la tensió pot fer que t'allunyis dels teus éssers estimats. L'important aquí és que reconeguis que aquesta l'estàs generant tu, per la qual cosa tu tens el poder per eliminar-la.

En l'aspecte econòmic, els Astres t'ajuden a atreure a la teva vida l'abundància que esperaves des de feia temps. T'anirà bé en els negocis i rebràs el sou just per la teva dedicació al treball.

En la salut, hauran de tenir paciència i seguir el procés de curació. Els problemes no se solucionaran de manera immediata.            

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui és un dia perfecte per a una cita apassionada. Ets una bomba de sensualitat i tens totes les armes que necessites per a anar cap al teu desig. Les paraules més adequades arribaran a la teva boca quan vulguis expressar els teus sentiments.

Pot ser que en el teu entorn laboral passis el dia lluitant amb una persona manipuladora que amb els seus arguments et fa sentir necessària però en realitat abusa de la teva confiança.

Tens un dia on sents la teva vitalitat renovada. Aprofita-ho per començar una nova rutina esportiva.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui divendres Aquari, els Astres t'afavoreixen en els assumptes amorosos. Tot allò que un dia vas voler tenir en l'amor, està ara al teu  abast, bé perquè es materialitza en la teva actual parella o bé  perquè coneixes a algú amb qui viure-ho.

En matèria econòmica, els nadius d'Aquari estan vivint un bon moment. La predicció d'avui no difereix molt de la de dies anteriors, per la qual cosa continuaràs gaudint d'abundància i prosperitat.

Referent a la salut, si estaves patint alguna malaltia, notaràs com evoluciones favorablement després d’uns dies durs.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Gaudiràs de l'afecte i proximitat de la teva parella, fins i tot sentireu que esteu vinculats de manera espiritual. Si estàs solter, avui podries començar una nova relació amb algú molt semblant a tu, perquè serà una persona molt sensible i espiritual.

A la feina, hauràs de canviar els teus hàbits i rutines per ser més eficient. Silencia el mòbil i xerra menys amb els teus companys. Centra't més en les teves tasques i aquest esforç es veurà recompensat.

Saturn et recordarà que no has de deixar les teves rutines saludables. T'aconsellem fer un calendari on apuntar cada dia, si has dut a terme els teus objectius.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari