L’horòscop diari del 8 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 8 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per les parelles on un dels seus membres és Àries hi haurà molt confort i paraules boniques, i mirades que diuen més que la majoria dels discursos. No obstant això, el que tindrà una estrella més brillant en el seu cel serà l'Àries que estigui solter.

Si estàs lluitant en els tribunals per un assumpte relacionat amb la feina, com un acomiadament improcedent, rebràs bones notícies aquesta jornada.

Júpiter t'ajudarà a eliminar líquids i a drenar el teu cos. Els seus beneficis seran més grans si prens alguna infusió de cua de cavall.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens ganes d’investigar en la història de la teva vida, de trobar les teves arrels i connectar amb elles, descobrint més detalls de la teva família. Els cors solters voldran continuar lliure, encara que això tingui greus conseqüències emocionals

Controla les despeses, no et tornis boig regalant detalls a totes les persones que estimes i altres que no tant

Quan t’hagis de prendre un descans, seria bo que estiressis les cames sobre uns coixins perquè afavoreix la circulació.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et mostres molt extravertit, amb ganes de passar-ho bé i de fer riure a la gent que t'envolta. Encara que no ho creguis, el teu sentit de l'humor et permetrà relacionar-te amb més persones.

Rebràs molts elogis en l’àmbit professional, però saps que també necessites realitzar autocrítica per  triomfar.

T’agradarà qualsevol proposta que arribi a tu, sigui per sortir de festa o per practicar exercici. Fins i tot descobriràs noves aficions que fins avui eren desconegudes per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs massa curiós i voldràs saber on està la teva parella en tot moment, amb una angoixa que no és gens bona. Per això, controla la gelosia, pots protagonitzar algun episodi que farà que el dia de demà et caigui la cara de vergonya.

Et resultarà difícil oblidar les teves preocupacions personals i concentrar-se en la feina, encara que és el que hauries de fer.

Per calmar una mica els nervis, podries dedicar una estona del teu temps lliure al fascinant món de la jardineria. Aquesta afició t'ajudarà a eliminar l'estrès, augmentarà la teva sensació de benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Noves maneres d'expressar-te en el tema físic i sensual poden fer una gran aportació a la teva vida de parella. No oblidis que fa un temps que estàs distret i això omple de dubtes l'altre. Estàs sofrint una transformació i és probable que molt del que visquis sigui sorprenent.

Estàs a prop de viure en una situació de necessitat que et portarà moltes preocupacions. Concentra't a complir amb les teves responsabilitats sense demorar-te ni distreure't.

Si ets d'aquestes persones que viuen una veritable passió per la pastisseria, pot ser que hagis de frenar la teva pulsió pels aliments ensucrats.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sense voler-ho et veuràs embolicat en un conflicte familiar, on hi haurà comentaris desafortunats per totes les parts. En calent, s’acostumen a dir coses que un no sent i de les quals es penedeix.

Per estalviar-te diners, en lloc de contractar els serveis d'un professional per solucionar una avaria, intentaràs arreglar-la tu mateix. Només és qüestió de posar-se a la feina.

És necessari que t'hidratis correctament, sobretot si fa molta calor o practiques exercici amb intensitat. A manera de premi, pots permetre't una unça de xocolata negra, però sense passar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Ja que tens l'influx dels Astres de la teva part, pren la iniciativa en tot el que impliqui acostament a la persona que estimes. La teva actitud és molt important si realment vols recuperar l'harmonia en la llar.

Aquesta mala ratxa en l’àmbit laboral i econòmic no durarà molt més temps. Només has de mantenir la calma, prendre les decisions usant la teva part més racional i esperar els resultats.

Aquestes petites malalties que estàs patint aquests dies són passatgeres, així que no hauries de preocupar-te massa per això.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No tindràs problemes per mantenir un clima serè en la teva vida de parella, encara que hi ha risc de disputes amb la família política, especialment els sogres.

Aprofita els aspectes positius de Júpiter per dur a terme un projecte que és important per a tu, però que normalment omets. Els tens abandonat potser per vergonya o perquè no creus prou en el seu potencial, però ara podries acabar el dia amb un nou soci o inversor.

Podràs allunyar les males vibracions si duus amb tu una mica de quars, una pedra purificadora que deixarà la teva aura resplendent.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Descobriràs el veritable significat de l'amor, perquè tindràs l'oportunitat d'ajudar la teva parella en una cosa important. Si no estàs en parella, tindràs l'ocasió de conèixer a una persona que ja pensaves que no existia.

Econòmicament no tindràs problemes durant el dia d'avui. Et sentiràs temptat de provar sort en algun joc d'atzar.

Aprofita aquesta nova preocupació per la salut per instal·lar en la teva vida hàbits saludables. No només es tracta de bona alimentació i activitat física, sinó també de l'ordre i neteja de la teva llar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sembla que la teva relació d’amor estigui passant per una temporada rejovenidora. La vibració planetària propícia la possibilitat que hi hagi declaracions d'amor, comandes matrimonials i canvis beneficiosos.

No facis cas de la mala energia que alguns et pretenen contagiar. Els assumptes de diners i feina van molt bé. Hauries de vigilar i estar molt atent, ja que la influència del planeta malèfic Plutó et pot suposar problemes.

L'estat còsmic del Node Sud en el teu signe et provocarà cansament i decaïment. El millor que pots fer és evitar queixes, deixar de llegir les males notícies per uns dies.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Moment per estimar i ser estimat. Dia de màxima expressió en l'amor, incloent-hi l'erotisme i la sensualitat, perquè el planeta Mart t'omple de força i passió. Dona a l'amor el lloc que li correspon en la teva vida i no descuidis ni un sol detall.

Moment bastant favorable per fer negocis i augmentar els teus ingressos. No deixis passar aquesta gran oportunitat.

No fugis de les teves emocions Aquari, accepta que hi ha dies bons i dolents i donat permís per sentir el que hagis de sentir cada moment. Físicament et trobes amb energies suficients.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sentiràs una forta atracció cap a una persona que acabes de conèixer. La teva tendència al romanticisme s'encendrà i estaràs tot el dia imaginant escenes d'amor i passió.

Es presenta una despesa inesperada. Si no tens un fons estalviat per a aquest tipus de problemes, hauràs de demanar un préstec. No hauries de deixar d’aprendre d’aquest senyal.

Avui és un dia dolent per a tot el que es refereixi a la digestió, l'estómac, i la zona del ventre. Sentiràs que no et ve de gust sortir de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari