L’horòscop diari del 8 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 8 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi haurà agitació en la teva vida amorosa i familiar i pot ser que tinguis problemes amb part de la família política, amb els teus sogres o cunyats.

La teva economia es reforça perquè tu ampliïs el teu camp d'acció. Per això és més probable que negociïs el tancament d’un tracte o que expandeixis les teves mires cap a l'estranger.

La moderació serà la clau en l'alimentació. Si t’entra gana i vols visitar la nevera entre hores, opta per menjar pomes o pastanagues i no brioixeria.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sents que has trepitjat el fre en l'amor, que les coses no es mouen ràpidament i que estàs estancat en la teva història, Taure? Només és una sensació perquè Mercuri s’ha instal·lat en la teva ment.

Ets dels Taures afortunats que poden descansar aquest dia? Si tens l'ocasió, deixa el teu mòbil en el calaix de la teva tauleta de nit i sigues lliure durant 24 hores.

Alimenta el teu cervell, llegeix més, fes jocs d'intel·ligència o passatemps com a mots encreuats, sudokus o paraules creuades.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs cansat d'apostar molt fort per l'amor i no trobar correspondència. És possible que Neptú remogui el passat i faci aparèixer a una antiga parella que no et convé.

La mala relació dels caps amb alguns dels teus companys desencadenarà una vaga. Tu no pots mantenir-te neutral, així que decanta't cap a un costat per no quedar malament amb tothom.

Quan estiguis preparant el menjar, hauries de preocupar-te de no prendre un brioix o una llaminadura que et llevi la gana.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els projectes que impliquen la teva llar i la teva parella són lents, i aquesta calma et fa sentir aixafat. No saps quina és la tecla que cal tocar per aconseguir les metes comunes, i tindràs la sensació que el teu cònjuge no t'ofereix molta ajuda.

Tens preparat els diners a mà? Perquè tindràs despeses imprevistes causades per danys o esdeveniments inesperats.

Algú pot sentir-se decebut pel fet que no segueixis el seu consell. Realment vol que la teva salut sigui radiant, però els teus hàbits i les seves propostes poden no encaixar a la primera.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'esperança és l'última cosa que es perd. No t'oblidis la importància que té el passat a l'hora de cuidar la parella. Tant les vivències positives com les negatives sumen o resten. Intenta estar sol i contemplar la veritat del teu cor per buscar sortides beneficioses.

Has estat intentat estalviar. És obvi que no és una tasca fàcil, a tothom li està resultant difícil mantenir l'equilibri econòmic en temps de Saturn en Capricorn.

S'adverteixen en el cel tendències astrològiques que poden dur-te a patir una intoxicació. Vigila el que menges.  

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has de pensar més en tu i menys en els altres. Durant els últims temps has deixat de fer moltes coses per tal de no decebre a la teva parella.

Un dels teus caps et confiarà un dels projectes més destacats de la companyia. Suposarà un exercici de responsabilitat, però també serà una oportunitat per demostrar el teu talent.

Cal anar amb compte amb els canvis bruscos de temperatura, sobretot si et trobes amb les defenses baixes. Per no forçar la teva gola, evita els espais amb fum i beure begudes fredes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si fa alguns dies que vols compartir moments de diversió amb els teus éssers estimats, avui és el dia perfecte. Les reunions familiars i d'amics fluiran gràcies a la benèvola influència dels Astres.

La fortuna t'està somrient en matèria econòmica i laboral. És un bon moment per celebrar la teva bona sort en companyia d'aquells als qui aprecies.

Et sents bé físicament, el teu cos et respon de forma àgil i amb energia, així que et dedicaràs plenament a activitats físiques intenses. Evita els sucres refinats en l'alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Saps que el Sol brilla especialment per a tu, Escorpí i vols aprofitar al màxim aquesta situació planetària per gaudir de l'amor. Ho podràs fer sense por a pressions ni opinions, considerant que la teva vida sentimental et pertany només a tu i que ningú ha d'opinar d'ella.

Les influències astrals són favorables per al comerç. A més, és un dia magnífic per organitzar l'agenda i veure per on es podrien retallar despeses.

Evita situacions que exigeixin fer les coses ràpidament, perquè podries ensopegar. Cerca altres enfocaments, pren-te el teu temps.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui la teva parella et proposarà un pla amb el qual no estaràs molt conforme. No és bon moment per ser egoista i tirar per terra les iniciatives de la persona estimada. Aposta per la flexibilitat i veuràs com al final acabaràs gaudint.

Professionalment continues sentint que vells somnis tornen a tu una vegada i una altra. Si encara no els has encetat, no esperis més, és el moment indicat per fer-te un programa d'objectius i complir-los.

Pots sortir-te dels teus hàbits saludables com a premi o recompensa per tot allò que has aconseguit les últimes setmanes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No és bo saber què és el que et fa mal i no buscar-hi remei. Les persones tòxiques amb les quals et relaciones estan tenint el teu permís per continuar danyant-te i deixant la teva autoestima per terra.

No tindràs grans preocupacions avui. Has realitzat els teus comptes i el més probable és que puguis gaudir d'un dia afable.

Des de fa uns dies podries estar sentint una molèstia en el teu aparell digestiu. Hauràs de portar una dieta lleugera i suau i beure abundant líquid per millorar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Fes servir la teva capacitat de raonar coherentment per encertar-te amb la teva parella i posar sobre la taula tot allò que et preocupa. Si bé la relació està en un moment de tranquil·litat, hi ha coses amagades que seria convenient fer sortir a la llum.

Continua acudint a la teva capacitat de diàleg i persuasió per aconseguir aquesta venda que esperes o tancar aquest acord comercial que se t'està resistint.

Segueix els consells mèdics en la mesura que sigui possible. Veuràs que és la millor manera d’estalviar-te maldecaps en la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La família és important durant aquest cap de setmana, per això centra’t en oferir la teva millora cara amb ells i aconseguir que gaudeixin de valent.

Si desitges aquest objecte antic que atresora algú del teu entorn, només li has de demanar. Potser et converteixes en dipositari d'una relíquia familiar.

La presència del teu regent Júpiter en bon aspecte còsmic ajuda al fet que tinguis les millors energies del cel a favor teu i puguis aprofitar del dia. La teva salut i la teva vitalitat són òptimes.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari