L'horòscop diari del 8 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs en un moment molt personal on els teus gustos s'imposen. Venus en el teu cel està disposada a complir tots els teus desitjos, així que aprèn a formular-los en veu alta.

Els que necessitin uns diners extres, poden aprofitar que és diumenge per anar a algun mercat de segona mà i donar sortida a aquests objectes que tenen a casa i que no necessiten i convertir-los en diners.

Es diu que a qui matina, déu l'ajuda. I una cosa així sentiràs, perquè aprofitaràs molt millor cada hora del dia, si aviat estàs en peus.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de prendre consciència sobre la necessitat de transformar i facilitar la vida de la teva parella, perquè a vegades t'impregnes d'un excessiu egoisme. Els solters que s'hagin sentit frenats últimament en algun assumpte romàntic, reprendran la marxa.

Comencen les compres de Nadal i notes com els teus recursos baixen. Sigues una mica viu i procura que el Pare Noel encarregui els regals a les botigues més econòmiques, no et deixis seduir pel primer aparador que vegis.

La teva activitat mental és tan alta que gairebé no necessitaràs que ningú et molesti per a posar-te tens.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pot ser que sentis que existeixen dins de tu molts sentiments que no aconsegueixes expressar o demostrar amb claredat. Les paraules s'escapen de la teva boca i cada frase que pronuncies sembla empitjorar-ho tot.

Els diners és una de les fonts de preocupació avui. La major part dels teus últims plans no han sortit tal com creies i les converses són més pertorbadores del que alguna vegada havies imaginat.

Cerca sortida a les teves emocions per mitjà d'una activitat creativa, escriure un diari íntim pot ser una manera excel·lent de descarregar i ordenar els teus pensaments. Cantar o pintar mandales t'ajudarà a millorar el teu ànim.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gaudiràs de ple aquest 8 de desembre, perquè es compleixen les promeses que se't van fer. I fins i tot algunes superen amb escreix les teves expectatives.

Alguns nadius molt impulsius lamentaran aquest dia si no aprenen a controlar les despeses per exemple, anotant en una llibreta quants diners utilitzen, per a quina qüestió i quanta satisfacció els reporta aquest fet.

Tens moltes ganes de passar-t'ho bé, però el teu cos també et demana una mica de moviment. Què tal si surts a ballar amb la teva parella o amb els teus amics? Però entenent el ball com un exercici esportiu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les discussions sobre política amb un amic o familiar podrien trencar la vostra relació. Intenta canviar de tema o finalitzar la conversa amb un toc d'humor per alleugerir l'ambient.

Una suma important de diners està a punt d'arribar al teu compte bancari i ja estàs pensant en com administrar-la. Necessites unes vacances llargues i totalment desconnectades de la teva feina

Estàs engreixant més del que voldries. El problema és que menges entre àpats. Què tal si dediques el matí del dissabte o diumenge a preparar tots els menjars de la setmana?

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per evitar converses interminables amb la persona que t'agrada, no dubtis a submergir els teus ulls en els seus. Comunicaràs molt més amb la teva mirada que amb paraules, és un dels teus punts més forts.

Els diners guanyats són molt merescuts. No et queixis en absolut del que et succeeix, i si hi ha coses que no t'agraden, comença a actuar per a aconseguir un canvi. Cal saber aprofitar al màxim cadascuna de les oportunitats que et dóna la vida.

Desitjaràs cuidar la teva aparença, penses quines coses del teu aspecte es poden millorar i què dissimular.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a avui en l'amor parla del que has après en aquest aspecte de la teva vida. Ara saps que, per rebre amor, primer cal donar-ho, i que una relació depèn de l'interès que tots dos li posin.

Els Astres prediuen que la teva economia avui passarà per un petit sotrac producte d'una notícia inesperada. Tanmateix, això no acabarà amb els teus recursos, no et deixis portar pel pessimisme.

En relació amb la teva salut per a avui diumenge, tindràs un dia on et sentiràs bastant ple, tant físicament com anímicament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs passant un dia difícil en el qual es contraposa la teva necessitat d'afirmar la teva imatge personal i entregar-te a la teva parella. Et sents insegur i oscil·les com si fossis d'un pèndol entre fondre't en la relació o cuidar la teva individualitat.

Els diners familiars són un tema delicat que sempre porta problemes. Enfrontar les dificultats des d'un lloc de queixa, no farà més que drenar la teva energia i augmentar el conflicte.

És possible que desitgis dedicar el teu diumenge a quedar-te en repòs gaudint d'una pel·lícula a casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop avui Sagitari prediu un dia de sort en l'amor, no obstant això, potser t'estàs tornant massa exigent, la qual cosa podria portar-te frustració i desacords amb els teus éssers estimats.

En matèria econòmica, la predicció per a avui continua sent positiva. La prosperitat no t'abandona i la Deessa Fortuna continuarà encara al teu costat per un temps. Fés un bon ús dels diners.

Quant a la teva salut, avui et sentiràs bé físicament, la qual cosa sí que pot ser que t'impedeixi gaudir d'un dia rodó, són els teus nervis. Estàs acumulant molta tensió emocional, hauries de deixar-la anar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Encara que la lluna s'unirà en aquesta jornada a l'excèntric Urà en el signe de Taure i podria donar-te algunes sorpreses en matèria afectiva, estaràs més feliç en particular en l'àrea dels romanços i la vida íntima.

En la teva economia, han estat temps molt durs i per això és normal que et sentis inquiet respecte del futur, però has de donar-li una oportunitat a l'Univers de manifestar les oportunitats que duu per a tu.

Para esment als senyals que envia el teu cos. És possible que quan despertis, una sensació física et faci pensar que alguna cosa no està del tot bé.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per a avui Aquari parla de la necessitat d'establir límits sans en l'amor. Tindràs certa tendència a envair l'espai de l'altre, la qual cosa podria causar-te problemes, sobretot si estàs en parella.

Quant a la teva economia, existirà la necessitat de revisar les teves prioritats personals, i amb elles les teves necessitats materials.

A nivell de salut, pots esperar millores, si estaves patint d'algun dolor o molèstia lleu. La teva salut continua sent bona i per això és bon moment per prendre mesures que mantinguin aquesta línia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La idealització de la teva parella (o de voler tenir una parella) es veurà molt afectada i et sentiràs molt insatisfet, decebut i abatut, pel que voldràs aïllar-te del món. No tots els dies estem alegres Peixos i no passa res.

És probable que autosabotegis els teus estalvis comprant coses que no necessites. Si el teu blog/web no t'està reportant els beneficis que esperaves, segurament sigui pel fet que no estàs sent constant a l'hora d'actualitzar-ho.

La salut física acompanyarà a la mental i serà un dia gris, d'estar recollit i de mala gana.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari