L'horòscop diari del 8 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 8 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Alguns podran tenir enfrontaments en l'àrea de l'amor, però si arriben a succeir, seran moderats i t'ajudaran a apreciar millor els moments de serenitat.

L'ambició és poc recomanable aquest dia. Hi ha un corrent astral que t'arrossega a cercar diners sobre totes les coses, en el pitjor dels sentits. No tindràs escrúpols amb la condició d'aconseguir l'èxit i el reconeixement.

Els mitjans de comunicació i la publicitat poden fer molt de mal a la teva autoestima. Veus homes i dones d'excel·lent aspecte que poc s'assemblen a tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'univers vol que siguis feliç i t'ajuda a resoldre de manera eficient problemes quotidians. En el cas que hagis de prendre una decisió dins del teu si familiar o en la teva parella, procura que l'objectivitat sigui la teva bandera.

Els astres es mostren bastant murris a l'hora de fer-te administrar els teus diners. Tens moltes factures per pagar i diverses opcions de compra.

Per millorar el teu benestar, fes més cas als doctors i menys als consells que et dóna la teva veïna del costat sense cap base científica.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els desitjos entremaliats omplen el teu pit, solter: la teva mirada té un magnetisme màgic que fon els cors al teu voltant, encara que estiguin fets de gel. En les parelles, els canvis en l'amor no sempre seran ben rebuts.

La teva motivació laboral està creixent, hi ha acció i beneficis positius previstos per a avui.  Si necessites algun tipus d'ajuda, podràs tirar dels teus contactes.

Les activitats amb animals seran ben rebudes, així que passeja al teu gos pel bosc o surt a passejar dalt d'un cavall!

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Encara que no et vingui de gust, esforça't a somriure, ja que necessites omplir el teu entorn d’un bon aura humorístic. Has de jugar un paper de suport sobretot a la teva parella, que caminarà una mica enfonsada per assumptes vinculats a la seva feina o la seva família.

Fins i tot si no ets un fanàtic de les inversions, avui sentiràs una gran necessitat de jugar-te els diners en la borsa de valors.

El teu univers està complicat, però aviat tot s'apaivagarà. Aguanta amb força aquest tràngol, perquè t'esperen temps millors i amb molta més calma.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En tu habita un grandiós felí, mai ho oblidis. El teu cos és un temple de sensualitat i cada vegada que ho oblides, et fas mal sense percebre-ho. Pots fer realitat moltes de les teves fantasies, si entens que les teves característiques salvatges conviuen amb aquelles formes tendres.

Es presenta una jornada de gran tensió on pots sentir que hi ha enemics ocults en el teu entorn laboral.

Cuida de la teva higiene personal i recorda que la neteja del teu ser inclou els teus pensaments. El teu benestar psíquic depèn molt de les expectatives que tinguis de la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Està buscant fer la teva vida diària més estable, més càlida o més segura? Això és bo, però vés amb compte de no exagerar. Perquè et tornaràs ansiós per voler tenir tot sota el teu control més absolut.

Pot ser que hagis de fer concessions en assumptes de diners. Per exemple, acudir a compromisos i esdeveniments encara que no et vinguin de gust gens ni mica.

Abans de criticar la forma com uns altres cuiden la seva salut, fes una anàlisi de tu mateix, de com t'alimentes. Realment fas tot el que està a la teva mà per tenir bon aspecte i un millor benestar?

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança podràs desplegar totes les teves eines seductores per conquerir  la persona que desitges. Això sí, tria bé, perquè no et convé barrejar-te en situacions que facin mal a tercers.

Econòmicament la teva vida dona un gir molt positiu, perquè aviat trobaràs una nova font d'ingressos relacionada amb la professió. De moment, el que has de fer és formar-te i preparar-te per a un futur més brillant.

Saps que la teva alimentació no és la millor, sobretot en relació amb el sucre i els aliments processats.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Experimentaràs moments en els quals tendiràs massa a centrar-te únicament en allò que està malament entre el teu cònjuge i tu, obviant les coses positives. El solter gaudirà de les delícies de l'amor, però barrejarà els sentiments amb els negocis i d'aquí no pot sortir res bo.

Per saldar deutes, et plantejaràs vendre alguns articles als quals els tens un gran afecte, un valor sentimental molt potent.

Cuida més i millor el teu cabell emprant productes naturals que, a més, són millors per al medi ambient. A més, evita atacar el mateix amb assecadors.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els dubtes que t'han assaltat aquests dies comencen a dissipar-se, això fa que et sentis més tranquil i confiat respecte als teus assumptes amorosos. La relació amb la teva parella és harmoniosa, així que procura mantenir-ho així, no permetis que la negativitat us afecti.

Continues gaudint d'un bon moment en l’àmbit econòmic. Això sí, perquè aquesta situació continuï així per a tu, hauràs d'estar preparat per  prendre decisions en qualsevol moment.

Potser hauries d'aprendre a cuidar-te una mica més Sagitari. Canvia el focus d'atenció dels altres cap a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius de Capricorn estan passant un mal moment amb la seva parella durant el dia d'avui. Encara que no és culpa de cap dels dos, és notable la manca de comprensió i enteniment. Els planetes no estan ben configurats.

La situació que vius avui et fa sentir novament la inseguretat material que tant temor t'ha donat en temps remots.

Del teu moment present hauràs d'aprendre una cosa important, tornaràs a reactivar antics problemes. Si estàs vivint un moment de desordre en els teus horaris, no pots esperar que el teu organisme s'adapti a tant descontrol.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui et vindria bé passar uns moments tot sol per ordenar els teus pensaments i sentiments. Un cop aconsegueixis fer això, seria bo que parlessis amb el cor i demanessis disculpes a aquells als qui hagis ferit.

Els Astres et recomanen, una vegada més, ser pacient respecte als diners. Les coses milloraran aviat, però no per molt preocupar-te o prendre decisions precipitades, aconseguiràs avançar els esdeveniments.

La teva salut és bona, el que passa, és que com el teu estat mental està bastant agitat aquests dies, no aconsegueixes ser disciplinat a l'hora de cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les estrelles porten per a tu un dia d'harmonia i goig en els assumptes relatius al cor i els sentiments. Òbviament, depèn de si saps mantenir-te allunyat dels conflictes.

Els astres mostren que hi ha certa tensió en les comunicacions. Avancen assumptes relacionats amb compres de propietats o mudances. Si estàs buscant una casa per mudar-te, avui és un dia molt positiu per a aquest assumpte.

Els nadius de Peixos estan sent influenciats per un bon aspecte a Mercuri. L'energia vital de la qual gaudiràs durant el dia d'avui, t'omple d'optimisme.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari