L’horòscop del 8 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Una ordre: no permetis que la sexualitat tingui prioritat sobre els sentiments, com ho has estat fent últimament. Això és essencial tant per als solters, com per a aquells casats que han tingut alguna relliscada.

Amb l'inici de la setmana aquí, hauries de buscar una bona estona per a posar els teus comptes al dia, comprovar els extractes del banc i veure que està tot en ordre.

Alguna peça estarà fora del seu lloc. Procura donar-te un bon bany amb sals en arribar a casa, perquè tindrà un efecte la mar de terapèutic per a tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Setmana nova, energies renovades per complet. Durant aquest dilluns tens ganes de felicitat, de fer més alegre la jornada de la teva parella, però també que el món et somrigui a tu. Per això, hauràs de fer potser el doble d'esforços perquè els teus interessos es desenvolupin segons les expectatives del teu cor.

Manipulació. Aquesta és la paraula que podria definir la teva àrea dels diners i el treball en aquest dia. Vés amb compte!

Sabràs bé què et convé per a la teva salut, què no, quins llocs has d'esquivar i quins explorar per a tenir un to òptim i garantir el teu futur benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No esperis rebre una bona notícia durant aquest començament de setmana. Possiblement has de distanciar-te del teu amor durant unes hores —o dies— per motius de treball.

Per molt que t'esforces, no aconsegueixes estalviar res. Això es deu al fet que guanyes pocs diners o que gastes més del degut. A l'empresa intenta passar més desapercebut.

Aprofita el teu vigor, pot ser un dia propici per a reparar els danys que trobis per casa o per moure els mobles de lloc. Et mantindràs actiu i no t'avorriràs.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El millor és que durant aquest dilluns les coses es quedin com estan, almenys, en el terreny de l'amor. Que no facis un pas endavant, ni tampoc cap endarrere. I si la teva relació està en crisi, rebutja la idea de tenir un fill com a forma de recuperar la màgia.

Experimentaràs un fort gust pels objectes i plaers luxosos. Recorda que certs plaers ens provoquen més maldecaps que satisfaccions.

Estaràs en molt bona forma física i psíquica, a causa de la posició de Júpiter al teu cel, que et beneficiarà de valent.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Quedaràs sorprès per la velocitat amb la qual es dissipen els conflictes. Aquesta persona tan especial definitivament voldrà formar part de la teva vida. No siguis indiferent i acompanya amb gestos clars les insinuacions que percebis.

No embogeixis intentat cobrir els espais que uns altres han deixat buits en el treball. Les teves inquietuds laborals hauran de ser un assumpte compartit amb els teus socis o companys.

Pren contacte a allò que el teu cos et diu amb lleus senyals. Si necessites descansar, no deixis de prendre una pausa a la tarda.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comproves com al teu voltant tothom és molt feliç al costat de la seva parella, però a tu et costa un món trobar a la teva mitja taronja. Ets molt exigent.

Hi ha una sèrie de despeses que aconseguiràs controlar, ja que possiblement tens contractats una sèrie de serveis que poden suprimir-se. Tens problemes per atreure els diners, però també per a conservar-lo.

Per molt fort que et sentis, mai has de posar en perill el teu cos practicant més esport del que pots suportar. Vés amb compte amb els accidents domèstics i amb les distraccions.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La setmana comença amb noves perspectives amoroses per als Balança, especialment per aquells nadius que tenen una relació estable i que començaven a entrar en una dinàmica negativa. Un nou impuls renovarà l'amor i tornarà a portar l'estabilitat.

Un consell dels astres, Balança: aixeca't de bon humor i vés al treball amb una bona disposició. El mal humor i les males formes acabaran arruïnant la teva jornada.

Aquest dilluns és prioritari tenir una cura exquisida amb els aliments que ingereixes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Comences la setmana molt temorós: et fa pànic imaginar que algú pugui danyar els teus éssers estimats, la teva parella, els teus fills... La teva família, en definitiva. Compte amb aquests sentiments, que et poden fer protector en excés.

Reprendràs els projectes abandonats i t'esforçaràs per portar-los a una conclusió reeixida; els resultats no trigaran a arribar, això és segur.

Per aconseguir sentir-te millor i eliminar estrès, prova de cremar unes varetes d'encens de lavanda, de rosa, de llorer, o fins i tot de camamilla. I inclou més fibra en la teva dieta habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva capacitat de seducció atraurà les mirades dels qui es creuin amb tu, així que, si no tens parella, avui és un excel·lent moment per a iniciar un romanç. Els que estan en una relació hauran d'anar amb compte de no despertar gelosia, o acabaran danyant el vincle injustament.

El teu esperit d'aventura et portarà a realitzar viatges o, fins i tot, a plantejar mudar-te a un altre país. Els canvis en matèria laboral, t'obriran les portes a més i millors ingressos.

Confia en els teus instints per fer aquest pas que fa  temps que ho planeges i ho desitges.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Intenta no demostrar la teva indecisió a la persona estimada, ja que es podrien generar situacions confuses en les quals quedis atrapat. L'energia de la lluna en signe d'aire predisposa els ànims a converses durant la tarda.

Es presenten grans canvis i situacions inesperades al treball. Pren la sorpresa amb calma, per evitar perdre els teus assoliments del passat.

Estaràs patint uns arravataments i un nerviosisme que podrien exposar-te a accidents, cops i discussions. La vida sexual es veu afavorida pels astres. La sensualitat i l'erotisme destaquen durant les últimes hores del dia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Necessitaràs tota la teva empatia per a guiar la teva relació cap a bon port, perquè la teva parella estarà especialment irritable avui. La millor forma de fer front als seus atacs, és entendre que està pagant les seves frustracions amb tu. Si mantens la calma, tot s'arreglarà.

Noves oportunitats sorgeixen perquè entrin diners a la teva vida,  tant en forma de treball, com d'uns ingressos amb els quals no comptaves.

Combat l'estrès passant temps amb tu, cuida la teva energia, i no deixis que es dissipi en excessives tasques o responsabilitats. No perdis el teu equilibri.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et trobaràs sorprès per l'espontània confessió d'una persona que comparteix amb tu els seus sentiments. No et quedis indiferent, si reacciones, tindràs un camí nou.

Podries començar una emprenedoria. La influència dels astres avui impulsa idees noves i et porta a situacions sincròniques que generaran grans beneficis materials.

Si et sents amb l'energia baixa, no t'exigeixis massa. Si estàs seguint un tractament mèdic, no deixis de prendre els teus medicaments amb el termini i la forma escaient.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari