L'horòscop diari del 7 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 7 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs pocs tabús en matèria d'amor: podràs comentar amb la teva parella i els teus amics de qualsevol tema, per complicat que sigui o picant, si ets una persona reservada, que mai parla de sexe.

Hi haurà conflictes en l'horitzó dels diners, quan algunes promeses econòmiques es quedin sense  complir per falta de liquiditat.

Tindràs molts dubtes respecte a la teva salut i arribaràs a pensar que estàs malalt, amb algun virus sobre la qual hagis llegit notícies recents. Tot estarà bé, tranquil, l'única cosa que pot passar-te és que siguis hipocondríac.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets una persona molt exigent segons la predicció d'avui. I és que instaràs a la persona que estimes que respongui a tots els nivells. Pregunta-li el que vulguis, però evita posar-la prova amb jocs psicològics o gelosia.

Assegura't que els diners que et gastis són els mínims i imprescindibles. Si has deixat enrere un període financer complicat, has de duplicar els teus esforços perquè el mateix no torni a estar vigent.

Algunes molèsties poden sorgir a l'esquena, així que vés amb compte traslladant mercaderies pesades.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva parella sent la teva necessitat d'evolució i llavors t'ofereix projectes increïbles. No et pensaràs el dir que sí a les seves proposicions, encara que algunes donin un vertigen capaç de dur-te  fins a l'infart.

En l'economia, busques seguretat. Pot ser que avui t'ofereixin l'oportunitat d'entrar en un projecte que superi  les teves fantasies.

Dóna prioritat a aficions. Si no realitzes les activitats que t'apassionen, corres el risc de tornar-te irritable.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La Lluna posa oli en les rodes del teu carruatge i dins d’ell podràs anar cap al cim de la muntanya de l'amor. Les crisis es resoldran pel camí, amb naturalitat. No hi ha ganes de passar el cap de setmana amb discussions.

Podràs estalviar certs diners quan vagis a comprar, si fas un bon ús de cupons de descomptes i promocions.

Aconsegueixes canalitzar la teva agitació. Això et permetrà enfocar-te més fàcilment en les teves obligacions, esquivant riscos que poden sorgir en un moment de distracció.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pot ser que tinguis la impressió que la mística envaeix la teva relació amorosa i la màgia encén noves llums en el teu cor. Molt del que vas imaginar com l'amor ideal en els teus somnis, començarà a manifestar-se.

Després de tants dies de feina estàs en condicions de donar-te un capritx, de comprar aquest objecte o viatjar a aquest lloc que tant t'atreu.

Un embaràs és una possibilitat que es presenta gràcies als emplaçaments astrals d'aquesta jornada. Si no desitges que creixi la família, avui hauràs de ser molt curós.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per la teva ment passen molts pensaments i sentiments d'una manera accelerada i no saps com frenar-los per poder dedicar-li a cadascun el temps que requereix.

Una cadena de despeses imprevistes relacionades amb l'habitatge espatllen el teu pressupost. Hauràs d’aixecar el telèfon per demanar ajuda a un familiar amb un petit préstec.

Intenta buidar la teva ment a través de tècniques de meditació guiades o qualsevol altra activitat que tu consideris que per a tu és un bon mètode de relaxació.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Estàs vivint un període molt intens quant a les relacions amoroses, això es tradueix en canvis profunds en la relació de parella. Avui sentiràs que és el moment de dur a terme les modificacions necessàries perquè la teva relació de parella millori.

Avui és un bon moment per reorganitzar la teva vida econòmica i professional, però vigila de no ser massa impulsiu. Pren una actitud directa amb els teus socis, però sempre cuidant les paraules.

Físicament el teu cos no patirà cap sobresalt avui, serà una jornada tranquil·la quant a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva vida emocional t'ofereix bons moments de complicitat. La predicció diària apunta que les sorpreses seran molt ben rebudes en el món de l'amor i que més que el material prevaldrà el sentimental.

Posa't a ordenar de manera escrupolosa les teves pertinences a casa teva. Allò que ja no uses o que no necessites pots vendre-ho de segona mà o donar-ho a la caritat.

Els passejos al capvespre et faran bé, sobretot si són a pas lleuger i en entorns naturals com a platges o vessants (però recorda protegir-te del Sol).

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva bona lluna i ganes de complaure a la teva parella Sagitari, et retornaran avui els seus fruits. Serà un dia ple d'harmonia en la teva relació amorosa. Sentiràs que estàs sortint de la rutina en la qual et senties immers, per  reviure de nou la passió i l'alegria.

Els Sagitari gaudiran avui d'una font extra d'ingressos per fer front als seus plans d'expansió i creixement empresarial.

La teva salut no sofrirà cap canvi rellevant. Les molèsties que has superat no tornaran a causar-te preocupació. D'altra banda, t'asseguis amb més força física.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, et veuràs obligat per les circumstàncies a prendre una decisió i no podràs pensar i avaluar res. No deixaran massa opcions per a tu, el camí que segueixis serà l'adequat, no et preocupis.

Els diners és alguna cosa que tots volen tenir, en major o menor mesura, però deixar de costat les teves conviccions i la teva moral per a obtenir el vil metall és alguna cosa que no és tan normal en tu.

Els astres mostren un estat de malestar que si bé no respon a cap malaltia, algun problema  es fa notar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En general avui no és bon dia pels assumptes del cor. Si bé no passarà gens negatiu en aquest sentit, tampoc hi hauran notícies o successos positius per als nadius d'Aquari. La predicció dels Astres aconsella un període de reflexió.

En l'àmbit econòmic, els Aquari sí que tindran sort avui. Els vostres pressentiments sobre determinades inversions, us reportaran bastants beneficis.

És molt probable que avui dediquis part del teu temps a elaborar un pla d'alimentació més saludable. Emocionalment, no ret capfiquis en la queixa com a excusa per no evolucionar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Res del que vas planejar sortirà de la manera com vas imaginar. Si volies una cita romàntica, podria resultar una trobada absurda en el qual l'humor sigui l'eix de la comunicació. Peixos, depèn de tu veure el got mig ple. Si tries el contrari et veuràs molest i perdent energia.

Has d'intentar elevar la teva estima personal i donar més valor a la teva feina en el que refereix a la teva vida professional.

Alguns problemes que han sorgit es resoldran per si sols. Els astres et recomanen que siguis moderat en el menjar i el beure.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari