L'horòscop diari del 7 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 7 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dilluns es veurà governat per la tranquil·litat, la comprensió i la complicitat amb el teu cònjuge. Junts dureu a terme diàlegs molt animats i podreu solucionar alguns punts foscos que podrien enterbolir la vostra història.

El planeta Mercuri t'obligarà a ser més auster amb les teves despeses. Hauràs de limitar els diners que cremen entre les teves mans a una velocitat esbalaïdora.

Serà necessari anar amb compte amb certes persones que intentaran dur-te cap a un camí d'hàbits nocius. Allunya't d'aquest tipus d'individus, que no porten res bo a la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et ve de gust trencar algunes lleis establertes dins de la teva relació de parella i buscar una mica de joc passional fora de la llar. Intentaràs ser infidel i discret, però procura que també sigui discreta la persona amb la qual visquis l'aventura.

Sota els auspicis de Júpiter, el planeta de la sort i el benestar, la vida professional serà fàcil i plaent. Els teus negocis tindran bons resultats.

Per mantenir-te en forma has de menjar de tot en quantitats raonables, incloent-hi peix, ous, carn, mongetes, fruites i verdures. Alimentar-se sa no té per què ser avorrit.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Fes una mica de malabars amb els teus horaris i procura sorprendre la persona amb la qual comparteixes la teva vida, per exemple, anant a recollir-la a la feina amb un ram de flors. Els solters viuran amors tumultuosos i faràs tot el que estigui a la teva mà per agradar i arribar sense dificultat fins al cor d'aquella persona a la qual vols.

Si has tingut dificultats emocionals amb companys de feina, fins i tot amb caps, tindràs oportunitats per aconseguir la reconciliació.

Recorda que dormir és un remei únic per recarregar les bateries i mantenir-te en bona forma. Marca-t’ho amb foc al front.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ets un nadiu molt vàlid per cuidar de tu mateix. Potser no estàs en el teu millor moment, però no necessites que ningú vingui a consolar-te o a dir-te que has de sortir cap endavant. En les parelles estaràs carregat de bones vibracions i allunyaràs a qualsevol mal esperit que rondi per casa teva.

Lamentaràs tenir certa dependència del telèfon mòbil, de l'ordinador, d'Internet. I és que viuràs petits contratemps tecnològics que retardaran la teva jornada laboral.

No t'agradarà assumir com passen els anys i buscaràs nous tractaments de bellesa per lluitar contra l'envelliment.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Potser estàs mostrant-te fred i distant encara que no sigui això el que tu sents. És probable que tinguis un dia una mica introvertit i tinguis molt poca disposició per conversar i relacionar-te.

Si estàs en una societat o tens el teu propi negoci, avui podries connectar amb potencials clients que canviarien la suma de la teva facturació mensual.

Durant aquesta jornada has de tenir més compte que mai amb les articulacions. Els genolls, els colzes i els canells estan afeblits pels aspectes astrals. Disminueix el consum de carns vermelles i de certs llegums.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Mart es presenta amb aspecte difícil en el teu cel. Per això, pots començar la setmana amb algunes disputes dins de la teva parella. Com a solter, procura prendre't la molèstia de triar un soci d’amor que s'adapti a les teves necessitats.

La influència del Sol en l'àrea de la teva economia ha, en principi, d’ajudar-te a tenir èxit en la teva vida professional.

El teu trànsit intestinal es pot veure alterat per alguns problemes sense importància. Recorda que la fibra és excel·lent per a la teva salut, ja que facilita la digestió i l'eliminació de residus.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui el teu horòscop prediu que tindràs tot de la teva part en l'amor. Tant si tens parella, com si estàs solter, els nadius de signe avui estan de sort. L'amor formarà part indiscutible de la jornada en tots els seus vessants.

La vida financera de Balança per a avui dilluns estarà baix una mica de tensió. Una cosa inesperada ha aparegut en l’àmbit econòmic, pot ser que es tracti d'un familiar en dificultats.

La salut dels nadius de Balança per a avui dilluns pot ser que sofreixi algun contratemps. Anímicament, sentiràs apatia i desmotivació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es podria afirmar que la deessa Venus s'ha ficat dins teu per protegir-te. Allunyarà de tu l'esperit de la gelosia i omplirà el teu cap d'idees meravelloses per emplenar la teva vida matrimonial.

Aconseguiràs incrementar les teves possibilitats per aconseguir excel·lents transaccions financeres, especialment, si treballes en el sector immobiliari.

Alguns escorpins tindran problemes amb la força de voluntat, sobretot si estan començant una dieta o anant al gimnàs després d'un temps de sedentarisme. Ànims, tu pots aconseguir-ho! A la llarga, la teva salut t'ho agrairà.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui per a Sagitari en els assumptes del cor és bastant positiva. Continuaràs gaudint de l'harmonia de la qual has gaudit en dies anteriors. Tot se't donarà de forma natural i no hi haurà conflictes.

És molt probable que avui Sagitari et deixis dur pel consumisme i gastes més del compte en objectes que realment no necessites de forma urgent.

No oblidis incloure també en la teva nova rutina diària, una revisió a la teva dieta, perquè l'alimentació juga un paper primordial en l'estat de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Comencen a fer un gir els assumptes emocionals per als nadius de Capricorn. És hora de construir noves realitats en la teva vida! No has de quedar-te en lamentacions per assumptes del passat.

Aquest dilluns espera rebre bones notícies en relació amb un assumpte legal. Has actuat de la millor manera i per això la llei t'empara. No creguis que el triomf li pertany a qui delinqueix o estafa, per contra, aquesta vegada veuràs els efectes del mal karma.

Quan estiguis davant del mirall, mira la imatge que reflecteixes amb amor i deixa de pensar que no ets atractiu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe d'Aquari trobaran a una persona que complirà a primera vista amb totes les seves expectatives. El que queda per veure és si aquesta persona realment et convé, o si per contra, ve per a complicar-te la vida.

La teva situació econòmica Aquari millorarà notablement avui gràcies a la influència d'algú amb experiència en matèria financera.

Segurament t'estiguis recuperant d'una malaltia menor, no obstant això, aquest procés serà lent, per la qual cosa no et convé forçar el teu cos. D'altra banda, serà un dia de moltes preocupacions emocionals.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Protegiràs el teu amor de qualsevol intromissió i per a això és possible que hagis de posar distància amb una persona que coneixes per la seva tendència a les xafarderies i l'energia negativa.

Però si desitges conservar la teva font d'ingressos, no tindràs una altra opció més que posar-te al dia amb aquests nous recursos. Resistir-te no ajudarà en res.

Peixos, necessites aigua per millorar la teva salut. I no es tracta d'hidratació sinó de nedar, d'estar en contacte amb l'aigua per relaxar-te i deixar anar totes les tensions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari