L'horòscop diari del 7 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 7 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe,fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dijous et brinda una atmosfera activa. Els assumptes del cor són molt importants per a tu, no vols deixar res en mans del destí i pot ser que tinguis temps per prendre un descans.

Tens dificultats per submergir-te amb objectivitat en els teus comptes. T'esforces a veure el costat positiu de tot i per això t'allunyes de la realitat.

Una xerrada amb un entrenador personal et pot animar molt. Potser trobes, a la fi, aquesta disciplina que et permeti guanyar força i massa muscular, però que també incideixi en la teva agilitat i la coordinació dels teus moviments.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Vols sentir-te lliure sense pensar molt en el futur ni en les conseqüències dels teus actes. Et deixes dur pel vent de la passió i cerques els plaers per fer el teu dijous més bell en forma, encara que no tant en fons.

Seràs un gran comunicador i negociador i tindràs molt bons resultats, si et dediques a oficis vinculats amb l'oratòria.

Aprofita el bon temps per deixar que el Sol t'embriagui amb els seus raigs. T'ajudarà a tenir un millor aspecte i el teu cos podrà sintetitzar la vitamina D.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El foc de la passió no es fa esperar per a aquells que es troben en una relació amorosa. Aquells nadius que estan solters tenen l'oportunitat de conèixer un interessant personatge en un club o associació.

Faràs sortides on pots contactar amb persones que porten a la teva vida visions noves o t'impulsen a realitzar canvis que mai haguessis imaginat.

Et sents molt bé i estàs de bon ànim. Les alineacions planetàries et beneficien amb els seus efluvis de vitalitat i harmonia.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs una mica frustrat per una situació amorosa que no avança. Creies que la crisi va ser cosa del passat, però els fantasmes tornen a ser visibles. El solter està deambulant per un camí que fins ara no havia considerat.

Potser no pots afrontar tots els pagaments que tens pendent, però amb amabilitat podràs aconseguir una mica més de temps per reunir la xifra que necessites.

Decidit a acudir al gimnàs? L'actitud és correcta, però si vas, que sigui a suar la samarreta i no a perdre el temps.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Quan una relació acaba no és moment de buscar culpables. Els retrets no t'ajudaran a sanar. Centra't en tu mateix: reprèn plans que tenies aparcats per falta de temps i mantén-te ocupat. Gastaràs diners en redecorar la teva llar. Tria colors vius que reflecteixin la teva personalitat.

Algun company de feina farà trampa i s'apuntarà hores de més. El millor és que tu facis el correcte i que els altres s'apanyin amb les seves accions.

Si has d'esplaiar-te, fes-ho sense contenció: plora tota la pena que portes dins, fins que no quedi res. I després només sentiràs pau.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La deessa Venus a través de la seva influència planetària et brinda protecció per gaudir d'un dijous excepcional. La relació amb la teva parella es tenyeix amb el color de la felicitat. T'omplirà de gratitud compartir.

El canvi econòmic que li demanes a l'univers es pot produir, si surts de la teva zona de confort i et mous. Abandona el camí durant una jornada, l'atmosfera del dia et convida a respirar nous aires.

En algun moment pots trobar-te una mica malament, o fins i tot marejat. Descarta prendre medicaments segons el teu propi criteri, opta millor per remeis naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'horòscop d'avui en matèria amorosa per als nadius de Balança suggereix que aprenguis a acceptar els canvis. En general les relacions amoroses van bé en la teva vida, però hauràs de fer front a alguna insatisfacció.

Professionalment, els Astres et continuen protegint i ho continuaran fent probablement durant tot aquest mes de novembre.

Referent a la salut, l'horòscop d'avui prediu la possibilitat de contreure algun virus respiratori. Procura enfortir el teu sistema immunitari amb una alimentació sana i equilibrada.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vius amb inquietud l'espera d'un canvi en la teva relació. És possible que estiguis fantasiejant amb les diferents maneres d'acostar-te a noves condicions de vida. Podries ser a les portes de consolidar els teus desitjos.

Els esforços que has realitzat en el passat mostren recompenses i beneficis. Hauràs d'establir metes a llarg i curt termini per organitzar les teves activitats.

Sobre la teva salut, pots confiar a millorar cada dia, si poses obstinació i dedicació a canviar els teus hàbits.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari els moviments planetaris en el teu signe et poden empènyer en reviure certes pors i incerteses en relació amb l'amor. Si et mantens ferm i en calma, aconseguiràs no deixar-te arrossegar per aquestes influències poc positives.

És possible també que algú que et devia diners, pagui finalment els seus deutes. Sagitari avui el teu horòscop prediu que la teva salut no serà del tot bona a causa de problemes amb les vies respiratòries.

D'altra banda, els teus ànims tendiran a ser més malenconiosos de l'habitual aquesta setmana, no obstant això, no hauries de prestar-li massa importància.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La teva relació es troba subjecta a massa anàlisi racional i no li deixes espai a l'afecte i a les carícies i abraçades. És possible que estiguis travessant una crisi de parella que et fa creure que tot està més acabat que evolucionant.

És un dia complex pel que fa als diners. Estaràs lluitant amb despeses importants que ocasionen cert desequilibri en la teva economia. No serà fàcil compatibilitzar el teu compte bancari amb les demandes de pagaments.

La preocupació i l'ansietat repercuteixen en la teva salut i et porta a sentir un gran cansament i malestar general.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per als nadius d'Aquari en l'amor els suggereix que estiguin més disposats a veure tots els punts de vista, sobretot referent als assumptes del cor, on cadascú té la seva pròpia manera d'estimar.

En l'àmbit econòmic, els Astres t'auguren avui coses molt positives, poden ser acords comercials avantatjosos, cobrament de deutes, o tancament de negocis. Tot indica que els diners arriben a tu de manera fàcil.

En el pla de la salut física, la predicció ens parla de malalties. No esperaves haver de patir d'aquesta manera en aquest moment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Començaràs una relació secreta amb un company de feina que sempre et diu floretes. Intercanviareu missatges i fotografies molt íntimes. La novetat i l'adrenalina et donaran una pujada d'autoestima.

Qualsevol ocupació o hobby basat en la creativitat i sensibilitat es veurà beneficiat avui per la influència de la Lluna. La inseguretat davant un futur poc estable en el terreny amorós farà que guardis part dels estalvis.

Atent als senyals de l'univers una ploma, un insecte molt gran, els números, els somnis... poden estar donant-te la resposta o indicant-te el camí a seguir.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari