La predicció del Zodíac del 7 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 7 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Pots tenir amb algun èxit amorós avui si ets solter, alguna conquesta que ni per un moment es passava pel teu cap. I és que l'ambient astral augmentarà el teu encant natural i el teu magnetisme.

Els esdeveniments socials relacionats amb la feina poden ajudar a unir vincles entre els companys i ajudar al fet que tots remeu amb la mateixa força, en la mateixa direcció.

Treu forces d’on sigui si estàs en procés de deixar un hàbit perjudicial, com el tabac, per exemple, nociu per als teus pulmons i també per al teu compte corrent.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'amor no farà cas dels solters, Cupido té el pols feble i no aconseguirà clavar en el teu cor les seves anhelades fletxes, encara que et ve de gust gaudir d'una jornada romàntica.

Procura estar ben atent a l'hora d’afrontar la teva feina, hi haurà mil ulls seguint el teu rendiment. És possible, fins i tot, que visquis una inspecció de treball o de riscos laborals.

Per sentir-te fort en moments febles, duu amb tu una mica de quars rosa, una de les pedres màgiques del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els teus encants personals et converteixen en una persona molt atractiva per als altres. És un bon moment per a conèixer gent i obrir-li el teu cor a algú, encara que siguin relacions efímeres.

Procura formar-te i estudiar per a millorar laboralment. En cas contrari et sentiràs estancant i veient com els més joves et van avançant en la carrera per un lloc millor.

Aquest excés de vitalitat que mostres pot resultar contraproduent, sobretot perquè arribarà a generar-te estrès. Quan hagis d'explicar-li a algú els teus problemes, procura que sigui a algú molt pròxim.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En el món amorós, les influències astrals semblen molt favorables. Saturn t'inspirarà a assumir les responsabilitats que et corresponen, i probablement et sorprendràs tu mateix de les teves capacitats.

Si està buscant una posició de responsabilitat o una funció nova dins de la teva empresa, tracta de no forçar massa les coses. És millor ser prudent i no tenir presses.

Si tens temps, omple la teva banyera d'aigua calenta, fica-hi algunes sals oloroses i pètals de les teves flors favorites: et sentiràs renovat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si et deixes dur per impulsos irracionals, podries posar en risc la felicitat que tant busques. Aquelles relacions que ja no compleixin amb l’evolució del teu esperit es transformaran.

No et deixis influir per les murmuracions o acabaràs ficat en un greu conflicte d'interessos. Si arriba una versió dels fets a les teves oïdes, no la divulguis, ja que podria ser una mentida i quedaràs en una situació incòmoda.

Passen tantes coses pel teu cap, que pots patir alguns problemes de memòria. Vigila abans que sigui pitjor i busca un remei.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Notes com la teva relació de parella es va estancant, ja no teniu la mateixa passió que abans. És veritat que has tingut la possibilitat de ser-li infidel a la teva parella i ho has evitat.

Després d'haver estalviat durant uns quants mesos, ara pots permetre't un capritx. A la feina,  cada cop et portes millor amb els teus companys i això influirà en els resultats.

No has d'atabalar-te amb aquells assumptes que no depenen de tu. Deixa que els altres també assumeixin responsabilitats. Has de practicar exercicis de meditació i relaxació per aconseguir la calma.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'influx dels astres a partir d'avui, facilitarà la dissolució del caos que anaves vivint en l’amor. La teva parella és el teu suport principal, així que no dubtis a confiar i compartir amb ella totes les teves inquietuds.

Els diners continuen sent un tema a vigilar, sobretot has d’evitar arribar a situacions límit. No és bon moment per a préstecs o crèdits personals que compliquin més la teva situació financera.

Per evitar tirar més llenya al foc, no permetis que els mals hàbits alimentaris empitjorin el teu estat de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Encara que tinguis una parella amb qui en teoria ets feliç, durant aquest dia de maig tindràs un sabor amarg en el teu esperit. No saps si estàs conformant-te amb el que la vida t'ofereix, mes la sensació de necessitar un canvi serà potent.

Mercuri s'enfocarà en la teva economia, evitant que facis qualsevol inversió en oci o temps lliure. Et demanarà moderació.

Hauràs de conrear la paciència, perquè et tocarà enfrontar-te a alguns retards i contratemps, i si no prens el control l'estrès acabarà per fer-te mal.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aprèn a gaudir dels bons moments, igual que acceptes els dolents. A vegades tendeixes a negar les coses bones que et passen en la vida. Avui és un d'aquests dies en què t'adonaràs del valor que té la teva relació en la teva vida.

Des de fa temps estàs plantejant-te un canvi de professió, potser més pròxim amb les teves inquietuds personals. Continua alimentant aquest somni, perquè en poc temps podràs veure'l fet realitat.

Així com en mesos anteriors era el teu aspecte físic el que més et preocupava, ara entres en una nova etapa.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pots demanar els desitjos que vulguis que es compleixin en els pròxims dies aprofitant els bons fluxos planetaris que es desenvolupen aquesta jornada.

Veuràs que els teus anhels laborals prenen forma amb facilitat. No hi ha forma que els obstacles frenin el teu avanç si així ho decideixes.

El teu potencial i la teva força de voluntat són les columnes que sostenen el teu poder. Els tractaments que prens mostraran un ràpid resultat. Els canvis que has realitzat donen els seus fruits.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva obertura emocional està donant bons resultats en el terreny amorós. Estàs vivint un bon moment en parella i això és gràcies als teus canvis interns. No ho dubtis ni un segon i contínua per aquest camí.

No tens problemes de diners, així que és un bon moment per invertir els teus estalvis i fer que treballin per a tu.

Has après a prendre’t la vida de forma més lleugera i la teva salut física i emocional s'estan veient beneficiades. Aprofundeix en els teus desitjos més íntims, rescata els teus somnis.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has trigat anys a construir la confiança que tens amb aquesta persona que tant estimes, no la destrueixis en un dia. Ocultar nimietats o detalls de la teva vida a la teva parella pot semblar una ximpleria però també pot ser un motiu de discòrdia i discussions.

Tindràs la sensació que el temps passa volant i no aconsegueixes totes les metes que t'havies proposat. Podries tenir una manca de diners i no recordar si els has utilitzat o els has perdut.

És un dia excel·lent per recuperar energies, si controles la teva tendència a la imaginació negativa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari