L’horòscop diari del 7 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 7 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No et ve de gust enfonsar-te encara més i sí que escapar d'aquesta aparent tristesa trobant formes per tornar a somriure i retrobar l'amor. Aposta per la moderació en lloc de l'excés de zel si ets solter.

Dedica’t en cos i ànima per trobar bones i noves vies perquè la teva economia sigui brillant, però procura no parlar malament d’aquells que et van decebre.

Posa l’alarma una mica abans de l'habitual per començar el dia fent una mica d'exercici suau, encara que sigui pujar i baixar escales.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs un individu molt generós, i per l'influx dels planetes sobre el teu cel, intentaràs per tots els mitjans complaure als altres. Estaràs fet un sant, perfecte perquè et pugin als altars!

Per aconseguir les teves finalitats empresarials hauràs de negociar i amb talent. El resultat serà satisfactori sempre que no et tanquis en banda, que proposis alternatives als problemes que puguin sorgir.

A vegades els maldecaps, o fins i tot d'esquena, no són més que una manifestació dels dimonis interiors que cada dia et punxen amb el seu trident.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La força de Júpiter farà que el teu signe visqui una etapa de molta passió. En el lloc menys pensat coneixeràs una persona molt interessant que t'acabarà enamorant.

Podràs tirar endavant amb èxit projectes que desenvolupis amb persones de l'altre sexe. T'arribarà el pagament d'una factura molt elevada, però no et preocupis perquè podràs fraccionar-lo.

Avui et ressentiràs d'unes molèsties en el coll, en tractar-se d'una cosa bastant seriosa, hauries d'acudir a la consulta d'un professional perquè et faci un massatge. No confiïs en qualsevol.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Fas grans esforços dins de la teva parella per mostrar-te amb el teu millor rostre. Encara que dins del teu cor hi hagi tristeses o angoixes, saps que el millor per a tots és projectar la teva millor imatge, la més positiva.

Prepara't per rebre bones notícies i gaudir dels teus avanços econòmics! Un projecte artístic està arribant a bon terme.

Hi haurà una tendència a comparar els teus hàbits de salut amb els altres.  Et portarà a enfocar-te en un camí que podria ser més positiu, sempre que es compleixi amb fidelitat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Imaginar una vida d'enamorat t'acosta als teus desitjos més íntims i romàntics. Encara que no tinguis parella en aquest moment, pots fer que els teus somnis es facin realitat.

Acaba la setmana i recordaràs que t'ha quedat per pagar un deute. No et preocupis, ja que seràs a temps per a resoldre-ho. Els companys de feina no sempre reaccionen de la millor forma i avui podria ser un d'aquests dies on sents desitjos de marxar a una illa deserta.

Intenta mantenir la teva salut equilibrada evitant excessos de tota mena. No és un bon moment astral per patir malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs il·lusionat amb el començament d'una relació, però tampoc fas res per demostrar-ho. Si no aprofites aquesta oportunitat, potser amb el temps t'adones de l'error comès.

Els que tinguin un negoci han de plantejar-se si els compensa ampliar la plantilla o quedar-se com estan. Serà un bon dia per a aquells que estudiïn o afrontin una entrevista de treball.

Estàs cansat de fer sempre el mateix, així que per què no proves amb una activitat nova o amb un viatge a l'estranger. Cal prendre's la vida amb més calma.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

D’una bona comunicació, naixerà una unió molt més apassionada, que donarà lloc a moments de tendresa i profunda connexió física i emocional. Descobriràs i compartiràs noves facetes de la sensualitat al costat de la teva parella.

Saps com portar els teus assumptes econòmics i laborals. No acostumes a exigir-te massa una vegada aconsegueixes el teu objectiu, i això et manté lluny de càrrecs més importants.

Deixa de posar excuses i planifica el teu menú setmanal, perquè el teu cos necessita una alimentació variada. Encara que mengis fora, opta sempre pel més sa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs un dia centrat especialment a gaudir de l'amor, voldràs donar-lo i rebre'l, i t'esforçaràs perquè així ocorri. Res pot distreure't dels objectius del teu cor, i això és una cosa molt bona, perquè és realment el que vols!

A la feina, els oficis que es basen en enginyeries tenen la sort  i en alguns moments superaran les teves expectatives.

Cerca algun taller de risoteràpia, que t'ajudarà amb l'alliberament de la tensió muscular, i també psicològicament, per alleujar l'estrès i el malestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Dia especialment favorable per a l'erotisme i la passió. Avui no has de deixar passar l'oportunitat de viure moments de plaer amb la teva parella. No et preocupis per les teves obligacions diàries i disposat a gaudir al costat de la persona que estimes.

Si ets autònom o si tens un negoci familiar o per compte propi, sigues prudent, doncs pot ser que algú intenti estafar-te. Al mateix temps, si segueixes els consells de persones conegudes i astutes, podràs consolidar els teus ingressos.

Avui et sents molt alegre i optimista, fet que podria dur-te a cometre certs excessos. Cal que siguis prudent amb l’alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui tens la vida que desitges davant dels teus ulls. La persona que estimes en el lloc que esperes, l'amor que anheles i l'experiència de compartir. Tot això està a l'abast de les teves mans, si et deixes guiar pels teus sentiments.

Tens moltes coses per oferir al teu món professional i no sempre has d'actuar des d'un estat de necessitat. El millor està per venir. Canvia aquest pensament i cerca la llibertat i l'èxit que mereixes.

Sortir a córrer o caminar amb bicicleta per la teva ciutat t'ajudarà a gestionar el mal humor i l’enuig que portes en l'ànima.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Massa intel·lecte pot apagar el foc de la passió. Tingues-ho present per estar pendent de cuidar també altres aspectes de la vida en parella que acostumes a donar per resolts.

La il·luminació i la intel·ligència natural que posseeixes t'ajudaran en el treball. Hi haurà moviments clau on destacaràs i això serà apreciat pels teus superiors immediats.

Si pateixes alguna malaltia crònica, no descuidis la medicació que estàs prenent. Segueix sempre les indicacions del teu metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si et mostres capritxós amb la teva parella, trobaràs una resposta negatiu. Contacta amb aquesta persona tan especial que t'ha robat el cor.

No somiïs amb demanar diners, ni crèdits ni avançaments de salari, ja que seria un greuge fatal per a la teva economia.

No oblidis com de bé et sents quan et cuides i fas els teus exercicis. No hauries d’abandonar-te i deixar de banda les rutines que havies aconseguit.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari