L'horòscop diari del 7 de gener

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els teus dubtes excessius podrien produir-te maldecaps durant aquest dimarts de gener. No sabràs com actuar en la teva relació de parella; si és millor avançar, o deixar tot com està i mirar cap a un altre costat quan apareguin problemes.

Escoltes informacions sobre el creixement del mercat de les arts. En els últims anys aquest sector sembla un bon valor per fer inversions, però no pots deixar-te guiar pel teu gust personal.

Els nadius que van declarar la guerra al tabaquisme seran temptats per tornar a fumar, però sabràs dir que no.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de trencar alguns hàbits molt còmodes que tens dins de l'amor. Per exemple, et pots haver acostumat al fet que la teva parella t'aconselli en cada pas que dónes en la vida. Et falta capacitat per a decidir, i tot ha de comptar amb la seva benedicció.

En la teva economia les coses no estan com t'agradarien, però admet que ets molt estricte i t'agradaria tenir en les teves arques molts diners i abundància. Rebaixa una mica les exigències!

El teu cos està receptiu a tractaments de salut alternatius, com per exemple l'acupuntura.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les discussions així com la sensació de ser inadequat i poc estimat tenen la seva arrel en la disposició dels astres. No et preocupis, ja que aquest problema a penes durarà unes hores, Bessons.

Avui podries rebre una excel·lent notícia respecte de judicis o cobraments per via legal. Aquells nadius que afrontin acomiadaments poden prendre un major profit de les lleis i altres qüestions legals.

El teu sistema nerviós continuarà estimulat per l'oposició de Mart al teu signe, per això hauràs de realitzar certes pràctiques que t'ajudin a mantenir la calma.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus garanteix una vida amorosa sense sobresalts. Tot ocorrerà tal com està previst. I si alguna sorpresa aparegués, sabràs valorar-la de manera positiva. Aquestes situacions que en la teoria et causarien certa tensió, en realitat seran un recés de pau.

En els assumptes dels diners tampoc podràs queixar-te, els astres et dotaran d'un bon humor capaç de solucionar qualsevol malifeta.

L'aigua serà el mitjà en el qual millor et moguis. Si tens ocasió, un bany en la mar o en una piscina et deixarà com a nou.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hi haurà moments molt tendres i especials amb la teva parella, sobretot en l'àmbit sexual. El solter pot trobar l'amor en un company de feina o gimnàs. Això sí, haurà d'estar disposat a obrir-se i ser vulnerable.

En el terreny laboral aportaràs pensaments, un to pacifista i moral, voluntat i honestedat a les converses sobre els projectes a començar. Les inversions que realitzis avui obtindran beneficis, sobretot si impliquen empreses que tenen com a objectiu millorar el món.

Els teus pulmons estaran molt susceptibles i t'avisaran amb una tos profunda que has de deixar de fumar o vapejar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Notes un aire fresc al teu voltant en aquest dia, el cel permet que les energies més romàntiques flueixin d'una manera natural. Deixa les pors a un costat i deixa't portar.

Mercuri es posiciona amb gràcia en el teu cel perquè millori la teva economia. Està obrint davant teu diversos camins perquè els diners t'arribi.

Aprendràs a allunyar de tu al clàssic amic que es beu les teves energies, que és un vampir emocional i que no tolera que a ningú li vagin bé les coses. Controla, d'altra banda, el teu trànsit intestinal.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe, tractaran de passar més temps amb els seus amics i familiars. D'altra banda, el teu magnetisme personal atraurà al teu costat noves persones amb les quals gaudiran de molt bons moments.

En el terreny econòmic, et proposes aconseguir un benestar material superior al que tens en aquests moments. En el laboral, Balança, estàs molt enfocat a sobresortir.

Referent a la salut, la predicció d'avui augura un dia bo. Potser et sobrevé algun dolor muscular, però això no t'impedirà rendir al màxim en les teves obligacions i responsabilitats diàries.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs l'oportunitat de rectificar la teva posició davant d'un assumpte important. Si hi ha alguna cosa que has ocultat o has donat per dolenta i no per bona, tens al davant un dia complex, ja que els astres atreuen situacions que hauràs d'afrontar.

Si estàs a l'espera de notícies referides al cobrament de diners que et deuen o sobre l'arribada d'una herència, és un bon moment des de l'astrològic per concretar cobraments i tancar acords successoris.

La teva salut és bona encara que no hauries de deixar-te estar, si sents que necessites consultar sobre un símptoma recurrent.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguin solters, es pararan millor a conèixer als seus possibles amants abans de llançar-se al buit d'una relació. Amb més autoconfiança, ara són capaços de dir no quan alguna cosa no els convenç del tot.

La predicció d'avui per a la teva economia diu que el teu positivisme et permet dur endavant qualsevol empresa, per això els diners sempre t'acompanya.

Quant a la teva salut per a avui Sagitari, l'Horòscop prediu que tindràs un bon dia. Físicament et trobaràs bé i anímicament estàs trobant el teu centre.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Venus et visita, per això flueix amb tranquil·litat el teu goig corporal i pots disposar del teu desig i la teva comprensió de les teves necessitats físiques amb més alegria. T'adonaràs que necessites molt més contacte físic per manifestar els teus sentiments.

La jornada laboral es desenvoluparà d'una manera més que agradable i podràs comptar amb una excel·lent energia del teu entorn.

Et sents molt bé, no obstant això hauràs de cuidar-te de refredats, ja que hi ha una tendència astrològica que atreu aquests problemes per als nadius del teu signe.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari els Astres prediuen que en l'amor les coses no aniran del tot bé. Hi ha una sensació d'insatisfacció que ha anat creixent i no aconsegueixes saber bé d'on ve, o potser no vols veure el seu origen.

La predicció per a les finances augura un dia on és probable que hagis de reunir-te amb algun gestor o entitat bancària per a posar en ordre els teus comptes.

A nivell de salut no sols t'estàs recuperant físicament, sinó que també el teu estat anímic és cada vegada més positiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Projectaràs una imatge de bondat i harmonia que deixarà veure als altres el teu costat més positiu. El teu halo espiritual atraurà  persones amb els teus mateixos valors i creences i podràs fer amistats noves.

Desprendràs creativitat per cada porus de la teva pell. Seràs capaç de tenyir qualsevol projecte gris d'inimaginables colors. La teva intuïció magnificada et beneficiarà enormement, si treballes en l'àmbit de l'art o l'ocultisme.

És probable que experimentis algun fenomen paranormal. No temis, no són energies negatives. Però avui la teva energia serà com un far per a elles i és per això que s'aproximaran a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari