L'horòscop diari del 7 de febrer de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Quan els nervis vagin a trair-te, compte fins a deu: durant aquesta jornada necessites ser una persona molt calmada en els assumptes d'amor. Tindràs notícies d'un succés que et desconcertarà, ja que no te l'esperaves per a res.

Aprèn a lluitar amb els teus proveïdors per millors preus. Des de l'empresa que et subministra materials per al teu negoci fins a la companyia telefònica. Amb un ajust per aquí i un altre per allà aconseguiràs un estalvi curiós en poc temps.

Per què començar la dieta dilluns que ve, quan avui mateix pots començar a menjar sa? No perdis ni un moment!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sents el teu cos una miqueta regirat. Durant aquesta jornada Venus agita les teves hormones i et convida a jugar amb foc, amb el corresponent risc que comporta: podries cremar-te i calcinar per complet el teu cor.

Decideixes prendre les regnes de la teva empresa i passar a l'acció. Notes que tot transcorre massa lent i que fa falta que tu posis la maquinària en un moviment més ràpid.

Què tal si en el temps lliure que tinguis aquest divendres et dediques a jugar al tenis? Enforteix els ossos i és un gran aliat de la coordinació motriu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Acostumes a dubtar i moltes vegades preferiries que la destinació faci tot el treball. Però això no és possible. Aquesta vegada et tocarà a tu assumir les responsabilitats del que succeeixi. Estàs en un cicle en el qual les coses es donen amb naturalitat i sincronia.

El treball sembla ser fluid i sense problemes. Gaudiràs d'una sensació amistosa i agradable en el que refereix a la vida material.

Avui és un dia perfecte per a donar-te una mica més de cura i afecte. Dóna't aquest plaer que tant desitges! Un bon massatge o un canvi en el teu tall de cabell.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Necessites estimar-te més, perquè si no et valores tu, i acceptes els teus defectes i enalteixes les teves virtuts, ningú ho farà per tu. És més, si ets solter, et fa falta comprendre que perquè un altre s'enamori de tu primer has d'estimar-te tu mateix.

Has de controlar el consumisme en el qual estàs ficat. És difícil escapar del mateix en una societat en la qual el màrqueting i la publicitat ho embolica tot, cert, però no impossible.

Dóna una mica d'alegria al teu habitatge col·locant algunes plantes decoratives i que de pas ajudin a oxigenar l'ambient.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs novetat constant en la teva relació i podries enamorar-te de diverses persones al mateix temps. Estaràs obert a noves experiències i a provar tot el que et vingui de gust.

Venus t'augura èxit en el teu camp professional, si treballes lluny del teu país natal o si la teva empresa és d'àmbit internacional. L'art et commourà més de l'habitual i segurament vulguis tenir en possessió algun quadre o escultura que t'inspiri.

Veuràs el costat positiu de totes les situacions. Seràs un bon oient i donaràs bons consells. La teva actitud serà bondadosa, alegre i aventurera voldràs viure la vida intensament!

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquesta jornada serà especialment brillant per a tots els nadius solters. Qui vulgui, podrà començar una nova història d'amor. La teva intuïció et dirà si fas bé encaminant les teves passions en aquest idil·li que tens entre mans o si és millor deixar-lo aviat.

La setmana s'acosta a la seva fi amb canvis subtils. Comences a assimilar que les coses ja no transcorren com ahir, i que hauries d'ajustar-te una mica més el cinturó.

Els problemes de salut que hagis tingut últimament aniran minorant, perquè el teu sistema immune es dispara. Allunyaràs de tu a virus i microbis.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop per a avui divendres prediu que en els assumptes del cor estaran tenyits de massa pensaments. No tractis d'acostar-te a l'amor amb la teva ment, ja que el que compte és el que sents.

La predicció per a la teva economia avui augura estabilitat. No hi haurà canvis importants que facin que la teva economia segueixi un camí diferent del que venia recorrent fins a aquest moment.

Respecte a la predicció per a la teva salut, sentiràs que necessites fer exercici. Pot ser que proves algun esport nou que no hagis practicat fins ara.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia fantàstic per a realitzar o organitzar viatges curts en parella. Una petita escapada a un paratge somiat pot aportar molts beneficis a la teva relació. El millor en aquests moments serà calmar-se i gaudir del que la vida té per a oferir-los.

Necessitaràs afermar la teva sort amb un acte màgic de protecció, ja que en aquesta jornada moltes persones estaran atentes a la teva sort i podries atreure energies de bloqueig o negativitat.

És una jornada en la qual la tensió nerviosa pot portar-te a patir de diferents molèsties. Controla el teu ritme respiratori per sentir-te millor.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció en l'amor avui Sagitari diu que necessites acostar posicions amb la teva persona estimada. Potser fa algun temps que compartiusostre, però anant cadascun pel seu costat a nivell emocional.

Econòmicament, els Astres pronostiquen que avui tot anirà bé en aquest aspecte de la teva vida. Per al professional i laboral, la predicció d'avui augura moviment. Vulguis o no, hauràs de prendre decisions.

Respecte a la teva salut per a avui Sagitari, tot indica que continuaràs gaudint de bona salut. Segurament deixis enrere patrons de comportament que ja no et serveixen.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui la lluna s'uneix al Node Nord que és qui et mostra cap a on has de dirigir la teva energia. I això es tracta de ser més obert a les necessitats dels teus éssers estimats, de cuidar la família i connectar amb els teus sentiments.

Pots assumir amb excessiva confiança que posseeixes més del que en veritat tens i això implicar un greu problema per a tu en el futur pròxim.

Cuidar-te et portarà a reconèixer les coses bones que t'ofereix la vida. Per això avui atrauràs un major benestar aplicant petits canvis en la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe assistiran a algun esdeveniment social on coneixeran noves persones, de les quals, probablement algunes es convertiran en bons amics. D'entre ells, algú farà despertar el teu cor.

Quant a la teva economia Aquari, potser el problema avui sorgirà en la relació familiar, és a dir, pot ser que tu i la teva parella no arribeu a un acord sobre com gestionar l'economia de la llar.

Per a la teva salut, els Astres prediuen un dia on potser el teu cos no et respon com tu esperaves. Hauràs de cancel·lar compromisos socials.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Projectaràs una imatge de bondat i harmonia que deixarà veure als altres el teu costat més positiu. El teu halo espiritual atraurà persones amb els teus mateixos valors i creences, i podràs fer amistats noves.

Desprendràs creativitat per cada porus de la teva pell. Seràs capaç de tenyir qualsevol projecte gris d'inimaginables colors. La teva intuïció magnificada et beneficiarà enormement si treballes en l'àmbit de l'art o l'ocultisme.

És probable que experimentis algun fenomen paranormal. No temes, no són energies negatives. Però avui la teva energia serà com un far per a elles i és per això que s'aproximaran a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí