Llegeix les prediccions diàries del 7 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tan bon punt et llevis, et vestiràs amb una sensualitat refinada, un humor més que memorable, i fins i tot una trobada misteriosa en un lloc inusual per a aquells que són solters.

La teva falta de mesurament i ponderació en assumptes de diners et faran valedor de determinats retrets, per part de la teva família o fins i tot de companys de treball o caps.

Per a millorar la teva salut, procura no consumir molts aliments que elevin l'àcid úric, com ara determinades carns i mariscs, els espinacs o els raves. Realitzar activitats del medi aquàtic seran interessants.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La temptació de saltar al buit serà molt forta per al solter, perquè vols avançar fins a fortaleses inaccessibles, aquestes que el teu cor està cobejant de manera ardent, per un amor que no acaba de quallar. Si estàs en parella, tindràs molta ambició i això evitarà que siguis realista i conscient de les teves limitacions a l'hora de fer promeses.

Compte amb les decepcions! No acceptis proposicions laborals ni encàrrecs de cap mena si no estàs convençut al 100% que podràs executar-los amb èxit.

Aprofita avui l'oportunitat de tornar a practicar el teu esport preferit, sobretot si no toca treballar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Cada vegada que discuteixes amb la teva parella penses que entreu en un estat de crisi. Això no ha d'impedir-te actuar amb naturalitat, dient sempre el que consideris més apropiat.

Per molts diners que guanyis, tampoc és qüestió que t'excedeixis amb el joc. En finalitzar la jornada de treball has de descansar, i aprofitar per a desconnectar i gaudir dels teus.

En matèria de salut, tot el que puguis fer avui no ho deixis per demà. Acudeix al teu metge d'urgències i en qüestió de minuts et diagnosticaran el problema.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Algun problema d'amor pot sorgir aquest diumenge, no estàs lliure de tempestes, però sabràs com posar una tireta just després que la ferida aparegui. En el cas que hagis viscut algun desengany amorós, pots creuar-te amb aquella persona que et va defraudar.

Tingues cautela si et proposen negocis altament interessants fora de les teves fronteres; podria ser una estafa o assumptes al marge de la llei.

Es multiplica la teva ambició i la teva voluntat en àrees relacionades amb la teva salut, i encara que això sembli bo i interessant, també pot portar a la teva vida alguns desafiaments i esforços addicionals.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Un integrant de la teva família et confia un secret de la seva vida amorosa. Has de ser molt reservat, ja que es tracta d'un tema delicat. Preferiries no haver conegut els detalls que t'ha confiat.

Avui arriba al teu cap un torrent d'idees meravelloses que pots aplicar en el teu negoci o emprenedoria. La qualitat de la feina està per sota de les teves expectatives, per això estaràs pendent de la possibilitat de desenvolupar noves formes de generar ingressos.

Passar temps amb persones que estan passant per un moment de dificultat emocional pot ser que et carregui d'energia negativa i et sentis pèssim. Dóna't una dutxa de descàrrega.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Al costat dels teus familiars sempre et trobes molt còmode, però és possible que la teva parella no tingui les mateixes sensacions. Per molt que ho intentes, no aconsegueixes que s'integri.

Després d'un temps de sacrificis, la teva economia comença a florir. A poc a poc aniràs comprant tots aquells elements que necessitaves i que havies deixat una miqueta aparcats.

Quan tens un problema, necessites esplaiar-te amb algú de la teva confiança. Pot ser que l'ansietat et porti a menjar una bona quantitat de brioixos i xocolates, aconseguint així guanyar molt de pes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quan les males llengües parlin de tu, pren les mesures que creguis oportunes per acabar amb els rumors i neutralitzar a aquells que et volen veure malament. No obstant això, Balança, la forma més eficaç de contrarestar-ho és posar l'accent en les teves virtuts, i tornar a treure lluentor a la teva personalitat.

Per als Balança amb ocupació, comencen els dubtes i apareix el fantasma de la insatisfacció. Sou massa baix? Problemes amb els caps? Et sents estancat?

Comença a pensar en el canvi. Aquells que tenen visita amb el metge poden estar tranquils. Tot marxa bé, i estàs generant una energia molt valuosa que redunda en el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Un vestit de gelosia seria la millor manera de comprometre la comprensió mútua i invocar els sismes submarins sentimentals. Intenta participar en l'alegria i l'èxit de la teva parella, sense gelosia.

Alegre, optimista i ple d'energia, estàs llest per viure la vida d'una forma brillant, i cuidant molt els teus estalvis de manera natural.

Si vols arribar a vell i amb qualitat de vida, és essencial que comencis a mantenir-te en forma i que conreïs un bon cercle d'amics que segueixin els mateixos passos que tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Compartir temps amb la teva família i la teva parella realitzant activitats d'oci t'ompliran d'emocions positives. Cerca aquests moments per a gaudir de tot el bo que t'ha donat la vida.

Ser agraït per tot el que tens evitarà que caiguis en una roda d'insatisfacció contínua. Gaudir d'un bon menjar al teu restaurant preferit és un senyal d'abundància. L'abundància no té per què estar relacionada amb una suma concreta de diners.

Ser abundant significa saber apreciar els petits plaers quotidians. Les coses es materialitzen quan els parem esment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Possibilitat de patir inconvenients arran converses que es produiran en unes noces, bateig o reunió familiar. Si estàs solter, no estaria malament reiniciar una relació del passat per a donar-vos l'oportunitat que no vau tenir en el seu moment. Però si algun dels dos està compromès, el millor és no generar discòrdies.

Els arravataments i les crisis nervioses podrien generar pèrdues materials. Tingues especial cura de no trencar res a la teva llar.

Si ets d'aquestes persones que no poden evitar la temptació de menjar tot el que ofereixen en festes i reunions socials estàs perdut, Capricorn. Evita el greix i els dolços.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Cada cosa que arriba a la teva vida és el fidel reflex de l'evolució del teu 'jo intern', per la qual cosa, si pares esment als petits detalls, trobaràs la resposta a les teves preocupacions.

En general el més simple és el més autèntic, no et deixis impressionar per les aparences. Recorda que, perquè els diners flueixin de manera positiva a la teva vida, l'energia del primer Chakra ha d'estar equilibrada.

Realitza exercicis que activin i harmonitzin aquest Chakra i veuràs com s'incrementa el teu benestar material i la teva salut en general.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tens tot el dia per pensar i sospesar les motivacions que et poden inclinar tant cap a una direcció com cap a l'altra. Podries sentir les papallones aletejant al teu estómac, i això significarà alguna cosa per a tu.

No tens per què explicar-ho o compartir-ho amb ningú. Si comences a veure els teus assumptes de diners des d'una altra perspectiva, podràs trobar sortides diferents d'assumptes que han estat un mal de cap.

Durant aquest dia pot ser que tinguis problemes a les cames. Si pateixes de venes varicoses o una circulació ineficient, hauries de prendre un descans i fer-te un suau massatge.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari