L'horòscop diari del 6 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 6 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un clima sentimental t'envaeix des del primer moment: gairebé pots escoltar ocells cantant des de la teva finestra com si fos un conte de fades. Cuida més les relacions amb els amics, sobretot amb aquesta persona a la qual estimes gairebé tant com un germà.

Podries perdre molts diners segons la predicció diària en jocs d'atzar: si et proposen una sortida d'oci al casino, més et val quedar-te a casa per no arruïnar-te!

És un bon dia per mirar el passat, detectar errors i esmenar-los amb valentia. No tinguis por d’afrontar els teus problemes.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva naturalesa independent es fomenta. La predicció d'avui apunta una atracció pel real i la bellesa. Cauràs rendit als peus d'una persona que està al teu abast, amb la qual viure un romanç no és una cosa que només passa en les teves millors fantasies.

Treballa la teva concentració i marca un objectiu ben definit: només així podràs aconseguir allò que desitges en els negocis.

La teva força és molt bona així com la teva energia, així que aprofita la combinació de totes dues per dur a terme activitats que normalment postposes per mandra.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Li dónes una importància excessiva a les trobades amoroses, a la passió més carnal i a les relacions lleugeres: les teves hormones semblen haver entrat en pànic.

El cel t'afavoreix per dialogar sobre economia amb persones en un entorn privilegiat, la qual cosa podria brindar-te coneixements per  una inversió complicada. Vés a un orientador professional que et digui com fer el teu perfil més atractiu i com dissimular els punts febles del teu currículum.

Seràs un bon atractiu per mosquits i altres insectes que s'alimenten picant als animals i als humans.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les teves energies més benèvoles et permeten compartir secrets i confidències amb la teva parella.  Això et tranquil·litza, ja que podràs treure't algunes espines que encara et fan mal. L'altra part serà molt receptiva i et perdonarà, si has fet alguna cosa malament.

La moda et tornarà boig, et vindrà de gust anar de compres i fer-te amb un arsenal de camises, pantalons o sabates.

Hauràs de controlar la teva gana, que estarà una mica desbocada. Prova a treure’t l’ansietat  desig amb aliments rics en fibra, com per exemple la pinya.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si els dubtes i el temor et paralitzen, potser perds una valuosa oportunitat. Els astres t'encoratgen a avançar, Lleó, a començar aquest nou projecte de vida o aquesta nova forma d'estimar que tens davant teu.

Els astres mostren una tendència positiva per als nadius del teu signe. Hi ha moltes oportunitats rondant en l'actualitat i és possible que tantes ofertes interessants i tan grandioses idees que arriben a la teva ment t'acabin confonent.

Si estàs patint alguna malaltia, avui tens un pronòstic astral molt favorable de recuperació i sanació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et ve de gust viure una petita aventura esbojarrada, una història que quedi en secret entre tú i l'altra persona. Però avui per discret que pretenguis ser, tot es coneixerà.

El rigor i la professionalitat et converteixen en algú seriós i per això et confiaran noves tasques i obligacions de manera inesperada.

La teva mentalitat està oberta a rebre nous estímuls. Si tens previst els pròxims dies gaudir d'un retir espiritual, comprovaràs aviat els beneficis d'aquest.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui serà un dia important per a tu perquè comprendràs que no totes las altres relacions són millors que la teva. Si et centres en el bo que tens en lloc de trobar a faltar el que no, podràs construir un vincle amorós més sa i llarg.

La teva economia Balança es mantindrà estable durant el dia d'avui. No has de patir cap més sotrac com els de les últimes setmanes

Et sentiràs molt bé d'energies avui pel que és probable que sentis desitjos de sortir a menjar-te el món.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els teus ulls van per davant de tu i mires amb desig a persones a les quals hauries de tenir un respecte, sigui el teu coordinador de feina o fins i tot la parella del teu millor amic!

Estar en la teva pell és un autèntic problema per gestionar amb saviesa la passió. La teva naturalesa optimista es fa càrrec de guiar-te en els negocis i esquivar els obstacles.

El canvi d'aires t'ajudarà a tenir la teva ment lliure de preocupacions mundanes. Si estàs de vacances o gaudiràs d'un llarg cap de setmana, tindràs un dia interessant.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari que estiguin solters, assumiran un nou rol en relació amb les seves conquestes. Avui s'atreviran a ser els qui dirigeixin les situacions a favor seu. Aquesta confiança en si mateixos els farà guanyar terreny i adaptar-se millor a aquest període d'espera.

Encara que disposen de recursos suficients, el teu instint t’aconsella ser prudent. No sembla que sigui bona idea fer una inversió de risc.

Quant a la salut, és possible que avui divendres tinguis alguna molèstia intestinal. Si t'has alimentat adequadament, vigila a la teva vida emocional, pot ser que estiguis somatizant algun problema de la teva vida diària.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les relacions cobraran una dimensió més profunda, on els problemes plantegen i es parlen sense emocions fortes ni maltractaments, sinó amb intel·ligència i estratègia.

Hi ha molt bons auguris en el cel per a tu. Els teus bons dots per a l'oratòria i la teva presència formal poden obrir les portes a un món nou on l'abundància i l'èxit van de la mà.

Tot el que es refereix a la salut i el cos físic està molt bé en general durant el dia d'avui. Aprofita-ho i gaudeix d’una jornada d’emocions fortes.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'horòscop d'avui pels Aquari els aconsella estar més present en les relacions i no actuar de forma reaccionària. Si és necessari, hauràs de donar explicacions per fer-te entendre millor.

Quant al laboral, l'horòscop d'avui t'aconsella dirigir les teves forces cap a la conservació del que ja tens.

La teva salut avui serà bastant bona, no obstant això, si estàs passant per un període de nervis, és molt probable que els somatitzis en l'estómac. Aprèn a menjar de manera relaxada i a centrar-te en el que menges.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquells nadius que es trobin solters tenen una oportunitat durant aquesta nit de retrobar-se amb un amor del passat. No reconeixeràs fàcilment a aquesta persona.

La prosperitat sembla anar en augment. La sensació que tens és de gran creixement. Arribaran ofertes de feina o negocis que són una oportunitat per als nadius del teu signe, sobretot aquells més joves.

El teu sistema digestiu podria mostrar alguns problemes durant la jornada d'avui. Cerca un clima tranquil per als teus menjars.  La pau ha de ser part de la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari