L'horòscop diari del 6 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 6 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs força per negociar algunes regles o lleis que marcaven la teva relació fins al moment, i comprovaràs com l'altra part farà tot el que està a la seva mà pe complaure't. Vol fer-te feliç, costi el que costi.

Recorda si tens pròximament algun aniversari o aniversari d'un ésser estimat. Utilitza la teva imaginació per sorprendre, no fa falta gastar-se una gran quantitat de diners en un regal.

Els astres et tiren una mà per a ser més dinàmic. Tu mateix et pots sorprendre despenjant el telèfon per reptar a un amic a un partit de tennis.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El cel privilegia la teva creativitat a l'hora de sortir de caça. No vols tancar la setmana en solitud i t'aniràs a buscar nous amors. La teva poderosa seducció atreu persones amb rics valors filosòfics.

Alguns nadius estan pensant a prendre un descans per agafar forces en la seva professió i tornar més tard amb energies renovades. La idea, com a teoria, és bona, però mentrestant el món pot evolucionar i tu quedar-te enrere-

Ha arribat el moment de combinar relaxació, cultura i plaer. No et quedis a casa, en definitiva, aquest diumenge.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aprofita que és diumenge per fer coses amb els teus éssers estimats. Porta a la teva parella a un lloc pintoresc per menjar junts o munta a la teva família en el cotxe i feu una ruta turística per municipis pròxims, que segur que hi ha alguns de gran bellesa que no coneixeu.

El desordre i la confusió poden fomentar la creativitat. Deixa't guiar per les tendències actuals si ets artista, aportant sempre el teu punt de vista.

No et dediquis a imitar als altres. És un dia perfecte per cuidar la teva pell amb nous tractaments de bellesa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per impulsos primaris estàs una mica a la defensiva amb la teva parella: qualsevol suggeriment que et fa t’ho prens com un atac frontal. Un vell amor pot posar-se en contacte amb tu, si ets solter. Voldrà saber de la teva vida i tenir una cita.

Deixa que els que parlin més alt que tu, que opinin el que desitgin sobre el teu lloc de treball o sobre la teva forma d'administrar els teus diners. La fortalesa silenciosa és el teu major actiu.

Els mals de queixal són molt incòmodes, a vegades, insuportables. Per estalviar-te disgustos, demana cita amb el teu odontòleg per una revisió.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aquest diumenge serà molt feliç. És que a banda de gaudir de l'amor que tant desitges seràs el centre d'atenció. Res entusiasma més a Lleó que reunir a tots els seus amics i familiars en festes o reunions. Si no tens parella, estàs a punt d'establir contacte amb un amor del passat que torna.

El número de la fortuna per als nadius de Leo aquest diumenge és el 125. L’horòscop t'aconsella mantenir una mentalitat positiva per afrontar els canvis.

El teu optimisme pot ajudar-te a suportar algunes molèsties a l'esquena o articulacions que no et vindran de nou.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs de pessigar-te a tu mateix, recordar-te que el que estàs vivint no és un somni sinó la més pura realitat, i que aquí els errors que cometes es paguen. De la mateixa manera, deixar-se portar, a vegades, té premi.

Estàs preparat per fer concessions que alleugereixin les teves càrregues econòmiques. Però això no serà bufar i fer ampolles, hauràs d’escridassar a més d'un. Sigues persistent, ho aconseguiràs i, fins i tot, et felicitaràs a tu mateix per haver fet esforços fructuosos.

Les infusions relaxants, com la til·la, t'ajudaran a controlar certes tensions. Estàs nerviós sense adonar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius de Balança gaudiran avui d'un dia molt favorable per als assumptes del cor. Tant tu, com la teva parella, estareu més que predisposats a divertir-vos junts i donar el millor de vosaltres mateixos per satisfer i fer feliç a l'altre.

Financerament, estàs en un bon moment, això és alguna cosa que continuarà sent així durant tot el dia d'avui.

A més, et sentiràs amb forces i energies més que suficients, i això t'animarà a fer una llarga caminada pel bosc o participar en alguna competició esportiva.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva prioritat pel final de la setmana és fer que les persones que estimes siguin les més felices del món. Multiplicaràs els teus esforços per aconseguir que així sigui, i seràs insistent per assegurar-te que tot al teu voltant està en ordre.

Et trobaràs a les teves mans amb uns ingressos d’efectiu sobtats i inesperats. Potser a la fi reps una trucada per vendre en el mercat de segona mans alguns articles que vas anunciar mesos enrere.

Tens una mica de rigidesa en el teu coll i la teva esquena, en part, a causa de les tensions que tens.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per als solters, la predicció d'avui diu que sents el desig de complaure i de seduir, tens el do de la paraula, per la qual cosa el teu encant no trigarà a actuar. Serà difícil resistir-se. Si dubtes entre dues persones, no hi ha obligació de triar.

En relació amb la teva economia, tot és positiu, ja que estàs vivint un període d'estabilitat financera i abundància.

Si ets d’aquell que han deixat abandonat la seva rutina d'exercicis i l'estil dinàmic que duies, avui és el dia perfecte per reprendre aquests hàbits saludables.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si la teva parella necessita que et sacrifiquis, no dubtaràs a mostrar tota la teva bona predisposició per donar el teu suport incondicional. És un dia propici per deixar que tot es calmi sense prendre res com a personal.

Hauràs de tenir en la teva mira les fites que t'has fixat i no permetre que et pertorbin sentiments complexos o emocions que l'única cosa que aconsegueixen és llevar-te energia i estabilitat.

Agafa’t part del diumenge per descansar. Utilitza la teva força intel·lectual per relaxar-te per mitjà de l'escriptura, la lectura o alguna activitat intel·lectual que gaudeixis.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari hauran de decidir, si estan preparats o no per a estar en parella. Una cosa és voler tenir companyia, i una altra molt diferent el compromís que implica tenir una relació estable.

En general, els Astres estan alineats de manera que afavoreixen tot el que tingui a veure amb els diners i el desenvolupament professional per als nadius d'Aquari.

Pot ser que avui et constipis o et contagiïs d'alguna malaltia infecciosa relacionada amb les vies respiratòries.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries estar hores en braços del teu amor en aquest diumenge. Les converses giraran entorn de les emocions que tots dos sentiu. Si estàs solter, prepara la teva millor cara, algú s'apropa per presentar-te les seves intencions amoroses.

Els teus somnis són possibles amb una mica d'esforç i molta constància. No deixis d'apuntalar aquesta idea que és el germen d'un gran negoci o emprenedoria.

Si estàs massa temps enfront de l'ordinador o el mòbil, és hora de demanar cita amb un oftalmòleg.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari