L'horòscop diari del 6 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 6 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs un autèntic felí en matèries amoroses. Defensaràs els teus ideals i la teva manera d'entendre les relacions de parella, encara que a les persones que estan al teu voltant no li semblin les mateixes del tot idònies.

En l'economia familiar hi ha millores. Alguns ajustaments en les despeses que has realitzat recentment donen resultats i et penedeixes de no haver cordat abans alguns forats del teu cinturó.

Et preocupen alguns aspectes de la teva salut, especialment vinculats a les àrees cognitives. La teva ment no està tan àgil com abans i la memòria et juga males passades, a vegades, molt complicades.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Podràs descobrir informacions i fets que fins ara desconeixies i que poden alterar profundament la visió que tens de la teva parella o d'un familiar molt estimat.

Sigues prou intel·ligent com per a no donar res per aconseguit i tancat en l'àrea dels negocis. Pot haver-hi un gir inesperat d’última hora.

Tindràs idees positives per millorar allò que et desagrada del teu cos. Però abans de posar-te en marxa, fes-te una pregunta. Vols agradar-te a tu mateix, Taure, o estàs buscant l'aplaudiment i les alabances dels altres? Fes les coses per tu, sempre.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gaudiràs d'una susceptibilitat especial, semblarà que llegeixes en l'aire els sentiments de la teva parella o d'aquella persona que mou les ales del teu cor.

Aprofita l'impuls que t'atorga el planeta Mart des de la teva zona dels negocis i emprèn una aventura nova en el que refereix a vendes.

No discuteixis amb ningú aquesta tarda, no tindrà sentit i perdràs temps i energia. Et sents en plena forma, estaràs molt feliç, ja que la teva energia vital és abundant.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'ambient planetari del dia afavorirà la intuïció i la lucidesa i aconseguiràs que aquestes aptituds predominin en la teva llar. Sabràs detectar els problemes de la teva parella i dels teus fills i proposaràs solucions abans que t'expliquin que alguna cosa va a més.

En l'àrea laboral, vols ser un líder que proposi i disposi del seu equip per aconseguir l'èxit, encara que no tens les millors armes per manar.

La Lluna no amenaçarà la teva estabilitat física, però pot fer-te adoptar una actitud intolerant en el teu sistema digestiu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una discussió amb un membre de la teva família propiciarà que la teva parella s'assabenti d'accions teves del passat no volies que sabés. Els solters tindran una sol·licitud d'amistat interessant en les seves xarxes socials.

Guanyaràs un concurs al qual et vas apuntar la setmana passada i això que pensaves que mai et tocava res! En la teva ocupació serà un dia atrafegat, amb moltes reunions i projectes que posar en marxa. Però tranquil, tot sortirà genial.

La Lluna potenciarà la teva intuïció i el teu món oníric. Atent aquesta nit als teus somnis perquè són senyals del teu inconscient.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És un dia difícil en les teves relacions amoroses, especialment si estàs vivint de manera simultània el final d'una relació amb una altra que està naixent.

Per aconseguir una millora de la teva situació laboral et veus en la necessitat de decorar el teu currículum i maquillar algunes de les teves actituds i dels teus coneixements. La mesura serà la clau, perquè si exageres allò que realment no tens, tota la farsa quedarà al descobert.

La teva necessitat de viure a l'aire lliure i fer activitats en contacte amb el medi ambient es podrien veure molt limitades per la teva agenda.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters se senten amb molta energia i entusiasme, el seu magnetisme personal continua atraient possibles candidats per al seu cor. No obstant això, el més probable Balança és que triïs a qui menys et convé.

Pel que fa a l'aspecte financer, tindràs alguns contratemps. La bona notícia és, que si estàs atent i no et deixes enganyar per algú que pretén ensarronar-te, podràs evitar perdre una important suma de diners.

Els nous hàbits que has incorporat a la teva vida com a mètode preventiu o per curar-te d'alguna malaltia estan fent la seva feina.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si has abusat del teu poder sobre la teva parella, podries rebre una ferida realitzada amb les teves pròpies armes. Cerca mantenir el diàleg obert amb bondat i paciència, escolta amb el cor i no amb l'enuig.

Podries enfrontar-te a certs problemes durant la tarda d'avui Escorpí. No perdis la perspectiva, trobaràs la manera de fer front als teus deutes i pagaments.

Et sentiràs bé físicament encara que el tedi de la jornada podria provocar-te un estat de somnolència.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquells nadius del signe que tinguin fills, podran avui tenir una conversa molt constructiva amb els més joves. Alguna cosa que estava sense resoldre i era causa de conflicte sortirà en la conversa per buscar una solució

De moment Sagitari, la teva vida financera és bastant estable. Els Astres prediuen un període una mica més fosc per més endavant, però de moment pots disposar dels teus diners sense majors preocupacions.

La predicció de l'horòscop d'avui en relació amb la salut adverteix als nadius de Sagitari de la necessitat de prendre's més de debò els seus hàbits alimentosos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser no estàs fent l'esforç necessari perquè tu i la teva parella s'entenguin. La força del costum us està arrossegant cap a una rutina maliciosa i per a res agradable. Si estàs en solitud, el teu esperit perfeccionista no et permetrà fluir amb l'amor que el teu cor sent.

Pot ser que t'enfrontis a un problema relatiu als temps , el teu progrés pot mostrar-se lent i difícil. No et preocupis massa pel resultat final, ja que encara no és temps de collita.

Si no et relaxes, pots sofrir de les cervicals. Recorda que no pots viure tot el dia amb aquesta tensió.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per als nadius d'Aquari en l'amor ens parla de la necessitat d'apropar posicions. Si et tanques en el teu únic i personal punt de vista, no aconseguiràs connectar amb la persona estimada.

En el terreny econòmic, la predicció de l'horòscop per als Aquari avui augura l'arribada d'ingressos no esperats.

En el terreny de la salut, els Astres prediuen per avui una bona jornada. Et sentiràs bastant bé físicament i això farà que et sentis amb ganes de sortir a passejar o fer esport a l'aire lliure.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has de deixar d'esperar que els altres es comportin com ho faries tu, perquè si no t'emportaràs una decepció després d'una altra. Lleva't les ulleres de color rosa i comença a veure a la teva parella com el que és: una persona real, amb les seves virtuts i defectes.

En el teu negoci, notaràs descontrol entre els empleats. Ha arribat el moment de posar ordre. Recorda que no has de ser el seu amic, sinó el seu cap.

Amb la Lluna en el teu signe és un dia ideal per hidratar la teva pell o cabell. Les màscares naturals i casolanes seran perfectes per a aquest propòsit.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari