L’horòscop del Zodíac del 6 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 6 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor d'Àries està tenyit de tons marrons i encara que t'esforcis a pintar-ho d’un altre color, tornar un altre cop als tons foscos. En els solters hi haurà desencantaments, però no t’afectaran gaire.

La concentració ha de ser potent aquest dia, perquè els astres t'insten a superar-te, a fer un pas més cap a l'excel·lència.

En l'activitat esportiva tindràs bons avanços, si estàs adquirint massa muscular. Notaràs com la gent t'ho comenta, un fet que t'omplirà d'orgull.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'adonaràs que sents molt per una persona molt diferent de tu. Algú que tindria tots els bitllets per caure’t malament o, fins i tot, ser el teu màxim enemic.

Llença per la finestra la teva agenda, perquè els teus horaris faran un gir important. En principi podria ser una cosa positiva, un canvi a millor.

Coneix millor els teus propis límits físics i rebutja aquelles situacions en les quals creguis que no podries donar el millor de tu. I vigila amb agafar fred en la gola.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els dubtes s'apoderen de la teva relació, sobretot si fa poc temps que surts amb la teva parella. És una llàstima que la complicitat que mostreu en el llit no es plasmi fora d’ell.

Abans de fer una inversió hauries de pensar-te millor les coses. Posa el teu comptador a zero i salda els petits deutes que mantinguis amb els teus éssers estimats. Deixaràs de ser un morós.

Molta gent s'interessarà pel teu estat perquè et troben més trist, possiblement perquè estàs deprimit. No sempre aconsegueixes tot allò que et proposes i acabes frustrat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Notes com la societat i la teva parella et demana un pas més, una evolució en la teva història d'amor. I per això aquest dia estàs amb la motxilla carregada de pors i terrors, sobretot, perquè estàs molt bé com estàs i creus que avançar podria suposar una catàstrofe.

Un canvi familiar et farà pensar en els diners d'una manera diferent i tocarà reajustar determinats pressupostos amb malabars.

Beure sucs i refrescos no és tan bo per al teu cos que beure aigua. No tots els líquids són igual de saludables.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Utilitza la força de la teva personalitat per dur endavant les reformes que necessita la teva llar per aquesta nova experiència romàntica.

Podries estar plantant els fonaments de la millor fase de la vida. Molts problemes del passat s'evaporen durant el dia d'avui. T'envairà l'entusiasme gràcies a nombrosos planetes que beneficien la teva vida material i professional.

Venus atreu per a tu nombrosos beneficis i oportunitats. Avui pots gaudir d'una millor recuperació cel·lular i un millor funcionament de les glàndules que regeixen el teu metabolisme.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sobreviuràs a una situació familiar molt incòmoda. Trobaràs una solució a través d'una cançó o un llibre. Potser ha arribat el moment d'apartar-te de certes persones tòxiques.

Aquest projecte empresarial en el qual havies dipositat massa esforços ara depèn d'altres persones. Tindràs capacitat per liderar equips i per ajudar els companys amb falta de motivació.

No pots dedicar tant temps a la feina i oblidar-te per complet d'aquelles activitats que ajuden la teva salut, com la pràctica d'esport o relacionar-te amb els teus amics.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui és el primer dia on podria haver-hi un canvi realment important en la teva vida amorosa. Si fins ara s'han succeït les dificultats i els disgustos en l'amor, això està arribant a la seva fi.

No estàs en el teu millor moment econòmic, així que hauries d'anar amb peus de plom i evitar qualsevol despesa innecessària.

Si no cuides el teu estat emocional i trobes la manera d'alleujar la teva tensió interna, el teu cos començarà a somatitzar tots els problemes. La responsabilitat del teu estat anímic és només teva.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor no té normes escrites i això és un detall que et desconcerta. Notes que en la teva relació de parella passen coses diferents de les dels teus amics o els teus familiars.

Aquest dilluns serà molt avorrit en el món del treball i dels negocis, així que no perdis el temps en inversions que no et duen enlloc.

Aquells nadius d'Escorpió que hagin tingut problemes en el coll viuran una millora, però hauran de continuar fent cas al seu metge. No llencis a la brossa els avanços!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els astres et donaran suport de manera constant en tot el relacionat amb l'amor avui. És el moment perfecte per obrir el teu cor i donar el millor de tu, els teus éssers estimats et retornaran amb escreix aquesta bona energia.

Bon moment per fer comptes, liquidar deutes i posar en ordre les teves finances. S'aproxima un nou període favorable en tot el relacionat amb els diners i la feina.

Avui comença una nova etapa en la salut per als Sagitari, estàs decidit a cuidar-te i res podrà aturar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Què tal si surts a divertir-te aquesta tarda? Si ets dels nadius de Capricorn que encara estan buscant a l'amor, obre bé els teus ulls, ja que molt a prop podria estar la persona amb la qual sempre has somiat.

En el teu lloc de feina, podria haver-hi una energia hostil desconcertant. No pugis a aquest tren, ja que podries quedar enutjat tot el dia i ni tan sols sabràs el perquè.

Els astres afectaran la forma com camines normalment. Seràs propens a caigudes o torçades de turmell.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Estàs de sort en tot el relacionat amb l'amor, així que no malgastis aquests moments. Quan els sentiments estan a flor de pell és quan més has de cuidar les teves relacions, perquè són la porta cap a importants transformacions.

Hi ha novetats en matèria econòmica, nous ingressos i oportunitats de negocis s'obren pas cap a la teva vida. Continua aprofundint en el teu coneixement intern per aconseguir el canvi que tant desitges.

Una mica de disciplina t'ajudarà a mantenir-te en forma física i emocionalment. De tu depèn que la teva salut continuï estable, no caiguis en la via fàcil.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Des de primera hora pots sentir certa incomoditat amb la teva parella. No comprens el que diu o et sents poc secundat, et resulta incòmode compartir els teus sentiments.

Les teves bones maneres, la teva agradable aparença i la teva simpatia atrauran les millors oportunitats per a tu, si saps veure-les. Podries fer un acte de màgia per obrir els teus camins de l'abundància.

La teva psique es mostra vulnerable a estats d'ansietat o tristesa. Pots ajudar-te amb alguns aliments rics en triptòfans, que augmenten la teva percepció de felicitat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari