L’horòscop diari del 6 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 6 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs bastant ingenu en els assumptes del cor. Això et pot dur a un aparent estat de felicitat, que es mantindrà sempre que la gent que del teu voltant sigui pura d'esperit.

Els contactes en les xarxes socials podran ser interessants per a intercanvis comercials o per a vendre allò que ja no t'interessa. Buida casa teva i omple les teves butxaques!

Avui tens més idees bones per al teu cos que dolentes. La teva ànima demana pau, activitat física i aliments sans, en lloc de descontrol, festa i menjar ràpid.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de confiar en el planeta Mercuri per sortir del teu costat més reservat. Necessitaràs interactuar amb la teva parella, donar-li dinamisme a la vostra relació. Parla i fes ximpleries, però vigila amb el silenci, perquè serà el pitjor enemic del teu amor.

Podries rebre bones notícies sobre un guany inesperat, un augment que t'arribarà amb felicitat però no amb efecte immediat.

Rebràs consells de persones més grans i expertes que tu. Fes cas a les seves paraules que no estaran manques de raó. Et sorprendràs, de fet, de les veritats que et diran.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si tens una relació sentimental consolidada, no té sentit que flirtegis amb altres persones. L'única cosa que aconseguiràs serà posar en perill la vostra relació que funciona de meravella.

Pots presumir de comptar amb un negoci que rutlla, amb clients fidels que no et fallen. Els diners que acumulis ara, et seran molt profitosos per al futur.

Necessites posar una mica d'ordre en la teva vida, començant pels horaris dels menjars. A l'hora de netejar, utilitza productes menys agressius i opta per altres naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No estàs molt content en aquests moments en el tema de l'amor. Mercuri es creua sobre el teu cel i no deixa que Venus faci la seva feina.

Els astres et diuen que no et fiquis amb les històries econòmiques d'altres persones, si ningú et demana la teva opinió. I fins i tot si te la demanen, potser estàs millor callat, estalviant-te judicis gratuïts.

Dedica una estona del dia a fer allò que t'agrada, com veure aquesta pel·lícula els diàlegs de la qual et saps de memòria o una bona sessió de videojocs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si, Lleó, has somiat alguna cosa que no reflecteix la realitat i no has fet cas dels teus amics i els pocs familiars que es van animar a advertir-te. Treu-te de sobre això avui mateix.

És un dia perfecte. Tens per davant una jornada que mostra aspectes planetaris que et beneficien. Pots liquidar aquest assumpte tan particular i important per a tu.

Et farà mal tot el cos i en realitat és per culpa d’un estat de tensió que no trobes la manera d'alleujar. No pateixis, ja que es tracta d'una cosa sense gaire importància.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si optes per fer-te la víctima, el més probable és que la gent no et faci cas. Mostrar-te pessimista l'única cosa que farà serà espantar a les persones que estimes

Si no vols suportar despeses imprevistes, el millor és que cuidis correctament els aparells electrònics que tinguis a casa. Si no, una avaria o una compra nova podrien sortir-te molt cares.

Sofriràs problemes d'al·lèrgia, així que per reduir els efectes, és aconsellable que sempre portis amb tu el medicament receptat pels metges. No dubtis a passejar per la muntanya.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Com a persona profunda i intensa que ets, a vegades et perden les teves reaccions. Això pot dur-te problemes en moltes àrees de la teva vida, sobretot en l'amor. Si penses bé les coses abans d'actuar, evitaràs conflictes i discussions.

És probable que t'arribi una nova proposta professional o que signis algun contracte en relació al teu negoci o professió. No dubtis de l'autenticitat de la proposta.

Si vols posar-te a prova físicament, recorda prendre les mesures de precaució necessàries per evitar lesions.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva sensació de satisfacció és total, perquè les necessitats emocionals dirigides als altres seran escoltades i seran tractades amb molta delicadesa i profunditat. Just el que necessites!

La fi d'una preocupació vinculada als diners arriba sense forçar res. Una circumstància, que en certa manera és alliberadora, et donarà ales per volar i marcar el teu propi camí.

Vetllaràs més per la teva salut a partir d'ara quan apreciïs els incidents que pateixen els teus éssers estimats, perquè dels teus propis errors et costa aprendre.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui podràs plantejar-te canvis importants en relació amb els teus vincles amorosos. Si has estat esperant el moment adequat per formalitzar la teva relació, ja ha arribat. Tot està part teva, obre el teu cor i aposta per l'amor a llarg termini.

Els teus coneixements financers es desenvolupen, estàs aprenent noves formes de gestionar els teus ingressos perquè et donin més rendiment. Inverteix temps a aprendre noves tècniques i maneres d'invertir de cara al futur.

No renunciïs a les teves activitats esportives per mandra o baix estat d'ànim, amb una mica de voluntat pots aconseguir-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No desesperis si estàs tot el dia esperant manifestacions d'aquesta persona que tant t'agrada. La veritat és que no sempre reps el que vols en el moment en què l'esperes, potser hi haurà demores. Però recorda que si forces les coses, pots perdre-ho tot-

La teva feina moltes vegades pot resultar-te poca cosa. Recorda la importància de la humilitat i l'agraïment que ha de prendre un protagonisme en tot el que duus a terme.

Pot ser que et sentis pesat o trist, en realitat potser ni tan sols és teu aquest sentiment. Estàs absorbint la negativitat del teu entorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Treballa la capacitat de diàleg i confiança amb la parella, perquè no només tens les habilitats necessàries per a això, sinó també la sort de part teva. Això aclarirà moltes coses pendents i et farà veure la relació amb una major dosi de realisme.

L'alineació dels astres t'ajudarà a aconseguir els teus objectius professionals i econòmics. El que t'hagis proposat, es veurà acomplert.

Et sentiràs amb més empenta i bona disposició. Això és senyal que de mica en mica vas entenent que la teva salut física està d'acord amb el teu estat emocional i mental.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Vius un dia de gran enteniment sobre els assumptes que tenen relació amb els sentiments i l'amor. La sexualitat pren un lloc diferent en la teva ment gràcies a la Lluna que deixa el territori de Cranc.

El dia comença amb molta energia. Estàs preparat per culminar un projecte o pla de treball que has dut a terme durant molt de temps.

La setmana va acabant i podries sentir un cansament extrem fruit de la tensió i l'exigència que sents en la teva vida laboral.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari