L’horòscop diari del 6 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 6 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El solter exigeix  massa de la vida i assumeix riscos per excés de confiança i optimisme, però a la vegada, no vol que ningú li trenqui el cor. Hauràs de moderar la teva passió, si vols evitar patir. 

Tindràs un talent especial en les negociacions i podràs rebaixar qualsevol preu que et vulguin imposar, fet que t'alegrarà un munt. I sobretot si parlem de béns o serveis, que suposen un desemborsament de primer ordre.

Estaràs molt receptiu a conèixer nous enfocaments espirituals i podries connectar amb corrents d'altres llocs.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El veritable romanticisme no està en els objectes cars ni en els metalls preciosos, sinó en l'humor, en el poder dels somriures, que són la millor mostra de felicitat.

Les teves connexions amb nous coneixements ompliran el buit que a vegades t'envaeix, i de pas, faran que la teva saviesa s'expandeixi. Tens un non to gràcies a la bella aparença de Plutó, que farà que tots els altres et vegin amb una bellesa digna dels déus.

Serà un dia complicat per començar una dieta, segons la teva agenda social. Et veuràs obligat a dinar i sopar fora de casa. 

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs molt il·lusionat amb la persona que tens al teu costat, però potser ha arribat el moment de decidir quina classe de relació t'interessa. Procura ser sincer.

El que més et preocupa en aquests moments és trobar una feina on se't valori de debò com et mereixes. Retarda qualsevol tipus d'obra que hagis de fer a casa.

Resulta complicat cuidar l'alimentació quan es té una vida social tan intensa. No esperis al dilluns per posar-te a la dieta. Centra't més en el descans nocturn.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Passes per moments d'incertesa o dubtes emocionals, especialment si ets un cranc solter i el teu cor està dividit entre dos candidats a conquerir-lo.

Si tens cert poder dins de la teva empresa, no et mostris sobtadament tirànic, Cranc. No cal que ho facis  per molt que l'influx astral et dugui per aquests rumbs egoistes dignes d'un dolent de pel·lícula. 

Ioga, bicicleta el·líptica, surf, voleibol, el que vulguis! Per allunyar les males energies que pugui haver-hi a la teva casa, procura obrir bé les finestres i portes, que l'aire es porti el més nociu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

De tants moments compartits avui tindràs un record difús i amarg. No és culpa de ningú que tu no puguis connectar amb els records positius de la història de la teva relació. Els nadius que es trobin solters viuran un dissabte de retrobaments amb persones del passat.

Vigila amb les despeses que pots tenir durant aquest dissabte, ja que no estàs calculant el teu pressupost amb precisió i després arriben els problemes.

La recomanació d'avui per a la teva salut integral és la neteja per dins i per fora. No tinguis por en fer-te una desinfecció espiritual. 

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per molts conflictes que hi hagi en la relació, sempre intentaràs aplicar el sentit comú per solucionar-los. Aquells que estiguin coneixent a una persona, intentaran anar lentament amb ella per  no cometre errors.

Encara que sigui dissabte intentaràs fer tots els tràmits que puguis perquè el dilluns no se t'acumulin les tasques. Les despeses que tindràs avui seran assumibles.

Quan hagis de comprar-te unes ulleres de sol, en comptes de fixar-te tant en l'estètica i el preu, has de preocupar-te de la salut ocular. Compra-les en una òptica de confiança.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui podràs aturar a temps una incipient discussió amb la teva parella. Fa uns dies  que esteu en tensió i sembla que no voleu cedir, però la teva intel·ligència emocional et permetrà capgirar la situació.

La lliçó d'avui respecte a les finances Balança és mantenir la concentració necessària en cada projecte i solucionar des del principi el tema econòmic.

Ja saps que la prevenció és un dels pilars fonamentals de la salut, això vol dir que, si t'alimentes bé, és menys probable que el teu cos emmalalteixi. Vigila la teva dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No has d'esperar en la teva vida matrimonial que hi hagi tempesta. Comptes amb l'actual protecció la Lluna, i gràcies a ella qualsevol problema notable o esdeveniment excepcional quedarà més que minimitzat.

És important que vagis fins al final amb les teves obligacions financeres, sense demanar ajuda externa. Per molt fosc que vegis el panorama, tu seràs la teva pròpia llum.

Mira d'estar atent al que passa al teu voltant, sobretot si has de deambular en un entorn en on hi hagi objectes molt pesats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Segueixes amb aquest desig de fer coses fora excepcionals, això dut al terreny amorós és positiu, perquè pot ser el vent fresc que necessiti la teva relació de parella. Atreveix-te a fer propostes noves i sorprèn la teva persona estimada amb el teu enginy.

La teva economia continua estant en bona ratxa, així que ara és moment de mirar més enllà i traçar les línies d'acció necessàries per assegurar-te el teu futur. 

Res hi haurà avui que modifiqui el teu estat de salut, ni positivament ni negativament. Cuidar la teva imatge també és important.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si observes que hi ha persones o situacions que s'interposen entre tu i la teva parella, hauràs de prendre una determinació per frenar a temps aquest problema. És moment de discriminar i ordenar els teus pensaments per decidir el que vols per a la teva vida.

Et costarà donar-li veritable impuls a una idea de negocis que tens al cap en aquests dies. Hauràs de demanar consell a un expert. 

Els problemes de pes, la possibilitat d'engreixar o d'aprimar no són motivats només pel que menges sinó també per estats emocionals. El teu cos reacciona al que sents.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui podràs viure un canvi molt positiu en el terreny amorós, l'amor serà el protagonista de tota la jornada. La teva relació de parella tornarà a brillar i podreu recuperar la connexió que sempre us ha mantingut junts.

En línies generals, tant els diners com la professió, van per bon camí. És el moment de guiar el teu benestar econòmic cap a noves metes, arrisca i persegueix objectius més grans per aconseguir majors beneficis.

És probable que et despertis amb una mica de congestió i febre. Et sentiràs cansat, talla a temps aquest refredat.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

  

Ordenar les teves idees t'aportarà més seguretat davant paraules una mica àcides que podries escoltar de boca de la persona en la qual més confies. No et prenguis res de manera ofensiva. 

És un dia perfecte per a l'ordre. Buidar tot el que no està sent útil per al teu desenvolupament material.

La lluna en el signe de Verge predisposa als peixos a problemes intestinals i molèsties digestives de tota mena.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari