L'horòscop diari del 6 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha una persona que t'agrada, però no hi ha manera que sigui totalment clara amb tú. Poques persones voldrien estar en la teva pell.

Hi haurà ganes d'independència vinculada a l'economia. Aquells més joves pensaran marxar de casa dels pares i emprendre la seva pròpia vida, i uns altres decidiran deixar la seva empresa i muntar alguna cosa pròpia.

Saps que hi ha aspectes que poden anar a millor en el teu benestar. El que has de fer és anar directament al gra i deixar d'esquivar responsabilitats.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Un clima sensual et fa veure al teu cònjuge més atractiu que mai i faràs el que sigui a la teva mà per donar-li alguna grata sorpresa. El solter, per part seva, nota una gran energia que li porta a sobresortir en tot moment.

Comprovaràs com alguns amics necessiten la teva ajuda i donaràs un cop de mà perquè puguin continuar amb el seu camí. Si prestes els teus diners, pensa que potser estàs comprant una futura baralla.

L'ambient és idoni per diàlegs enriquidors, així com per a la pràctica d'activitats de meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et veuràs més sexy i atractiu gràcies a la influència planetària que beneeix als del teu signe aquesta nit. Et sents fort i feliç i el teu estat d'ànim et converteix en l'ànima de la festa.

Els emprenedors poden buscar l'ajuda d'un soci o possible equip de vendes per afirmar la seva empresa. Els temps canvien i arribaran per a tu moltes idees sobre noves maneres de comerciar.

Si vius accelerat, corrent d'aquí cap enllà de forma desorganitzada t'esgotaràs, i hauràs de bregar amb els símptomes de l'estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et prens els assumptes de l'amor i del sexe com un joc on gairebé tot val, sempre que es vagi amb la veritat com a estendard.

El cel és el teu amic i porta una mica d'aire fresc a les teves relacions professionals: podran fer-te un favor que valdrà un autèntic tresor. Et sents més lliure i molt ben comprès.

El teu estómac està una mica sensible. Procura no prendre aliments la digestió dels quals és pesada; a més, algunes olors també podrien donar-te nàusees.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Un amic et farà saber que el teu cònjuge té un perfil actiu en una web o aplicació per buscar parella. El solter de Lleó podria trobar l'amor aquests dies.

Uns pressupostos que has presentat dies enrere tindran avui l'aprovació. És un gran respir per a la teva empresa, perquè estareu tranquils diversos mesos quant a diners.

Un mal de cap en despertar-te et deixarà atordit mentre et prepares per sortir de casa, però al migdia ja estaràs en plena forma.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Una promesa d'amor flota per l'aire i t'empeny a despertar d'una llarga letargia. Estàs afirmant el teu sentiment, i posant el millor de tu. No deixaràs que ningú s'entremeti en els assumptes del teu cor.

L'experiència ja t'ha demostrat que els diners no creixen dels arbres; per això, desconfia de negocis que prometen enriquir-te ràpid.

Per divertir-te en activitats d'oci pots acudir a alguna festa benèfica, típica d'aquestes dates. Ajudaràs als més necessitats mentre passes una bona estona.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius de Balança solters avui seguiran amb la neteja de relacions que anaven duent a terme aquests dies. A partir d'ara només t'envoltaràs de persones que t'aportin i en les quals puguis confiar.

Econòmicament, sentiràs desitjos de prosperar en el material. Aquest desig es veurà manifestat en la cerca de nous recursos amb els quals millorar el benestar familiar.

Quant a la teva salut, et sentiràs bé en línies generals. Si estàs patint alguna infecció o dolor, serà passatger i aviat la teva salut tornarà a estar en plena forma.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Experimentar tècniques amatòries antigues, recordar vells temps i començar noves maneres de trobar-te en la intimitat amb la teva parella són part del reinici d'una relació que es trobava deteriorada o adormida.

Mercuri en el teu signe et brinda el seu suport i et dota d'una intel·ligència superior que complementa la teva natural habilitat per seduir.

La influència de Mercuri en el teu signe irrita el teu sistema nerviós i t'impulsa a patir de tensió.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui en l'amor és positiva, perquè parla d'aquesta part de tu més honesta i riallera que mostres en els teus millors moments. Així és com et sentiràs avui, el teu esperit somiador marcarà el ritme de les teves relacions amoroses.

La teva vida financera marxa segons el que es preveu, els Astres auguren un període d'abundància per als nadius del signe durant tota aquesta setmana.

Quant a la salut, la predicció per a avui és bona, no sofriràs cap problema seriós en aquest sentit.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan la lluna es posiciona en el signe d'Àries els nadius del signe de Capricorn no se senten del tot còmodes amb les seves emocions i els seus sentiments.

Per als nadius de Capricorn són dies excel·lents respecte dels diners. Se sentiran abundants i podran suportar alguns problemes amb millor humor que l'habitual.

Et sentiràs molt bé, t'agrada la imatge que es reflecteix al mirall. Et sents brillant i feliç i per això el teu rostre es veu més distès i juvenil.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari la predicció per a l'amor està directament relacionada amb la teva lliçó de vida, que no és una altra que desenvolupar major calidesa en les teves trobades íntimes. Ets una persona afable, però poc emocional, i això és alguna cosa en el que treballar.

En relació amb els diners, avui un corrent de prosperitat arriba a la teva vida.

Els Astres prediuen que avui divendres Aquari, pots tenir algunes molèsties

de salut. Concretament la zona dels genolls és probable que es ressenti. Tracta d'esbrinar d'on ve el malestar per a poder eliminar-lo.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ja has intentat per tots els mitjans cridar l'atenció d'aquesta persona que t'agrada però no et fa cas, a arribat el moment que realitzis un amarrament d'amor!. Si tens parella la cerca d'un embaràs que no arriba podria frustrar-vos.

Tens tants fronts oberts quant a projectes propis començats i projectes del teu treball remunerat que et col·lapsaràs.

L'estrès d'aquests dies ha estat enorme. Ja estàs notant que podries caure malalt, si segueixes així. Serà una sàvia decisió escoltar al cos, fer-li cas i prendre't aquest dia per a descansar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari