L'horòscop diari del 6 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 6 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens la sensació de trobar-te en una etapa de conquestes, però no et precipitis: el món no s'acabarà d'avui per demà, no cal anar per totes.

No tens raons per protestar pels teus socis. Hi ha una sintonia bastant interessant i es podran dissenyar noves estratègies. No et refiïs de qui arribi avui a la teva vida, disposat a fer negocis amb tu, i més, si el que et proposen, sembla una utopia.

Procura donar-te ànims a tu mateix per suportar aquest dia on el mal humor estarà molt present.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Intentaràs esquivar qualsevol enfrontament, però tingues clar que, tal com descriuen els astres, abans o després acabaràs barallant-te amb la teva parella. Si ets solter, alguna cosa hi ha en la forma de ser de qui estimes que et crispa, però un bonic llibre d'amor encara està per escriure.

Que el teu telèfon funcioni bé serà important perquè aviat rebràs una trucada per una millora professional o una oferta de treball que no podràs rebutjar.

El teu estómac estarà sensible i qualsevol mesura de prevenció és poca. Així evitaràs tenir problemes d'hemorroides, de restrenyiment o de còlon irritable.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Juga amb la teva agenda, posposa les reunions de treball per a un altre dia, demana ajuda per a dur a terme les teves obligacions, en fi, delega! Treu temps per gaudir de moments d'intimitat al costat de la teva mitjana taronja.

L'art que corre per les teves venes pot fer-te guanyar un bon pessic sempre que juguis les teves cartes amb astúcia i apostis per la teva creativitat. Què tal si et presentes a un certamen?

Fes alguna activitat en un entorn natural per allunyar les teves males vibracions. Què tal un passeig amb bicicleta al vespre?

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Viuràs una atmosfera apassionada on importarà l'aquí i l'ara. Els plans de futur no interessen, no vols perdre el temps dissenyant una vida conjugal feliç. Et ve de gust gaudir del moment i res més.

Per evitar un malbaratament de diners en el futur, porta el teu cotxe al mecànic perquè li faci una revisió en profunditat, sobretot si escoltes petits sorolls en conduir. Sens dubte, és un senyal que alguna cosa no rutlla!

Has de permetre't alguna despesa que unifiqui la teva salut i també la teva bellesa, com per exemple, una bona neteja de cutis.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pots aconseguir que les teves relacions afectives millorin si poses una mica de la teva part: paciència i alegria són dos dels ingredients els quals avui pots agregar a la teva vida quotidiana i veuràs que tot té un altre color, Lleó.

La vida no estar sent fàcil per a tu, però en l'horitzó s'aprecien promeses d'abundància que arribaran aviat.

La teva salut és un dels més importants i valuosos dons dels quals disposes. Descansa prou per a estar amb plena disponibilitat de les teves forces.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva ment deambula per uns rumbs i el teu cor camina cap a una altra banda. Els astres veuen com els teus sentiments estan carregats de confusió. Entre els solters un retrobament amb un antic amant pot estar en l'agenda.

En temes laborals, pensaràs que necessites un nou rumb. Un canvi que et permeti descobrir món més enllà del teu horitzó i els astres et brindaran molta valentia per aconseguir-lo.

Cuida les teves cordes vocals evitant les begudes fredes i parlant el mínim. Una cosa que et permetrà, a més, escoltar millor als altres.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui et toca viure moments molt bons i positius en relació amb l'amor. La relació de parella es consolida i tot flueix de manera harmoniosa, per la qual cosa, la felicitat està garantida per als nadius de Balança durant tota la jornada.

D'altra banda, en l'econòmic, estàs rebent els ingressos esperats. Si bé aspires a millorar amb el temps, tampoc pots dir que et vagi malament.

La teva salut no és dolenta, el que passa, és que tens el cap embogit de tant pensar i això perjudica la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Centraràs els teus esforços en la conquesta d'un nou cor i la gent que t'envolta notarà com estàs treballant en aquesta directriu. Fins a la mirada sembla que t'ha canviat! Sigues més clar, fes que els teus sentiments es manifestin de manera nítida, sense opció a dobles lectures.

Els teus diners estan en risc, si et creus el conte que el primer venedor de fum t’expliqui en aquesta jornada.

Per aprimar-se no val amb saltar-se algun àpat. De fet, així aconseguiràs l'efecte contrari, ja que el teu cos farà una crema de calories més pausada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Bon moment per connectar amb tu mateix i explorar els teus sentiments amorosos, no només en relació amb la parella, sinó també amb la resta dels teus éssers estimats. Reflexiona sobre quins aspectes de tu estan contribuint de forma positiva a les teves relacions i quins no.

Professionalment, comptant amb el suport d'algú influent, has aconseguit estabilitzar la teva situació davant la resta.

Físicament et sentiràs bé, l'única cosa que has de controlar és la teva sensibilitat i la teva capacitat de posar límits. Col·legues de feina que, fins ara, obstaculitzaven els teus progressos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs entrant a una etapa nova pel que fa als teus sentiments. Ets diferent i mostres noves maneres d'estimar. Necessites atenció i esperes que la persona amb la qual vius l'amor en l'actualitat, sàpiga retornar-te l'afecte que has mostrat cada dia.

Estaràs en un dia on la intuïció marca el focus cap a on has de dirigir tota la teva energia. El millor és que et prenguis el teu temps per dur a un bon terme a cada cosa que estiguis fent.

Existeix en les nadiues de Capricorn una energia que és procliu a embarassos per això hauran de vigilar més que de costum.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les sorpreses continuaran formant part de la teva vida amorosa durant tot el dia d'avui. Noves experiències amb noves persones o descobriments nous amb la teva parella habitual, faran que vegis l'amor de manera diferent.

Les finances aniran bé, si aconsegueixes ser capaç de centrar-te i enfocar-te en determinats aspectes que has decidit passar per alt.

En la teva salut, estàs començant el mes d'agost amb bastant tranquil·litat. L'única cosa que has de tenir en compte és no deixar de mantenir-te actiu. Vigila també la qualitat dels teus pensaments.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els desacords per problemes domèstics no haurien d'existir en una relació de tant amor com la que tens amb la teva parella. Però ningú és perfecte, Peixos. Si pots esborrar els núvols negres de la teva relació, seria fantàstic.

Si sents que els diners s'evaporen, és hora de posar control sobre això. És que si creus que comprar invertint quantitats petites no gastes, t’equivoques.

És possible que hagis oblidat alguns bons hàbits que havies adquirit. Si estàs abusant del menjar ràpid, és normal que comencis a guanyar pes.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari