Consulta el teu horòscop del 6 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si ets solter, no dubtaràs en viure alguna aventura. És dissabte i el cos ho sent! Però si et deixes dur per la passió, protegeix-te per evitar embarassos no desitjats i contagiar-te d’una malaltia de transmissió sexual.

A la teva feina estaràs ben influenciat en general. Els projectes antics que tenies gairebé apartats, poden reprendre’s de la nit al dia.

Per vetllar per la teva salut, hauràs de vigilar més la teva gana, perquè la golafreria pot ser molt desmesurada en moments puntuals.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi haurà una unió especial en moltes de les parelles que tinguin un Taure en les seves files. Els solters tindran ganes de conquestes i diversió, però en el cas que la fletxa de Cupido acabi al centre de la diana, tingues clar que serà una història temporal.

Les coses no succeiran avui tan ràpid com voldries, Taure. No t'esforcis molt a quadrar la teva agenda, perquè hi haurà retards i imprevistos.

Intenta, si està a la teva mà, envoltar-te d'aire pur i net durant aquesta jornada, potser passejant per un gran parc natural o fent esport arran de mar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els dubtes s'apoderen de la teva relació, sobretot si fa poc temps que estàs amb la teva parella. És una llàstima que la complicitat de la qual gaudiu al llit no es plasmi fora.

Abans de fer una inversió hauries de pensar-te millor les coses. Posa el teu comptador a zero i salda els petits deutes que mantinguis amb els teus éssers estimats. Deixaràs de ser morós.

Molta gent s'interessarà pel teu estat perquè et troben més trist, possiblement perquè estàs més trist. No sempre aconsegueixes tot allò que et proposes i acabes frustrat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si necessites admirar per a estimar, la persona que et trobis durant aquest dissabte desencadenarà una boja passió que no desapareixerà de la nit al dia.

En l'aspecte material, durant aquesta jornada hauràs de prendre decisions de color blanc o negre. Què és millor? Embarcar-se en empreses audaces, encara que calgui assumir riscos, o apostar per la seguretat, i considerar inversions que donin fruits a la llarga?

Si sofreixes tensió arterial, la mateixa pot controlar-se a través d'una mica d'exercici matutí, així que calça't les teves millors esportives i a moure l'esquelet!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els nadius que es trobin començant un romanç hauran d'intentar mantenir-se allunyats de la família per evitar veure pertorbat el clima romàntic. Podrien ser víctimes de maledicències i odis injustificats.

El que creies que era d'una manera, resultarà sorprendre't prenent una forma molt diferent. Durant la tarda es veuran afavorides totes les activitats relacionades amb propietats, immobles, habitatges, mudances i millores.

L'energia corporal és òptima, estàs molt bé encara que amb una forta tendència —que se sentirà majorment a la tarda— a dropejar i deixar-se portar per la gola.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sentiràs enamorat d'una persona des del primer moment que la vegis. Els Verge solters començaran a explorar nous ambients i això els permetrà conèixer gent totalment diferent.

Hi ha certs rumors que apunten a una pujada del sou o a una millora en el contracte. No et facis il·lusions fins que els caps t'ho comuniquin de forma oficial.

Estàs una miqueta desesperat perquè has provat de tot per a millorar el teu estat malaltís, i fins i tot et plantejaràs posar-te en mans d'un remeier. Vés amb compte a l'hora de confiar a tercers la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva grandesa, la teva elegància i sofisticació, el teu equilibri, la teva sensualitat i la teva bondat es tornen a conjugar per donar lloc a una persona meravellosa.

El temps d'oci es converteix en una oportunitat potencial per a desenvolupar habilitats que potser desconeixes de tu, o que no pots posar en pràctica habitualment.

La condició física de Balança experimenta avui un ascens remarcable. Ho notaràs en un augment de la vitalitat i les ganes de fer coses, d'una banda, i en una predisposició a les activitats esportives.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sense molta història transcorrerà la vida de parella: portaràs una agenda social animada i entretinguda, i pot ser que et deixis portar més pel que li vingui de gust a les teves amistats que pels interessos del teu cònjuge.

La influència de Mart —el planeta de l'acció i la passió— en l'àrea de la vida laboral i dels diners, et donarà un gran impuls.

Neteja la teva farmaciola de medicaments innecessaris i obsolets, així com d'aquells que estiguin caducats. Els que ja no necessitis i encara es puguin prendre podries donar-los a alguna ONG.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui és un dia perfecte per a planificar activitats romàntiques amb la teva parella. Canvia la rutina en la qual esteu immersos i proposa-li fer quelcom diferent. Les teves idees seran molt ben rebudes.

Utilitza aquests diners que has aconseguit a través del teu esforç per a donar-te un homenatge. Això sí, només per aquesta vegada, ja que avui et mereixes premiar-te per tot el que has aconseguit fins ara.

La meditació, una conferència o alguna xerrada instructiva sobre el món espiritual t'ompliran de pau. No oblidis alimentar aquesta part teva, ja que la necessites perquè la resta funcioni correctament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tens una oportunitat per a reprendre una relació calenta que s'ha vist interrompuda per un malentès. Aprofita aquest alineament favorable dels astres per comunicar els teus sentiments i no deixar res guardat.

Si surts de passeig a un centre comercial, has de tenir especial cura a cuidar la teva bossa o la teva cartera, ja que estàs predisposat a extraviaments.

Serà un dia de tons molt positius i amb bona predisposició per a adquirir peces de vestir que realcin la teva figura. Pots aprofitar per acudir a fer-te un bon massatge i una sessió 'detox'.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Podràs resoldre amb sorprenent creativitat situacions negatives que vénen de l'exterior i afecten la teva vida amorosa. Si utilitzes la teva intuïció, rebràs la clau a través d'una conversa, un llibre, o fins i tot la lletra d'una cançó.

No passis per alt res que arribi a tu, perquè els senyals dels astres a vegades apareixen encoberts. La teva vida econòmica, professional i laboral marxen correctament a pesar que puguis pensar que les coses no surten com esperaves.

Prova tot allò que el teu cos et demani i queda't amb el que et faci sentir millor.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El món romàntic cobra una dimensió fantàstica durant aquest dissabte. Podries estar en contacte amb la teva ànima bessona o amb la teva parella còsmica. Presta molta atenció a aquelles emocions que et remou.

Si estàs buscant ocupació, podries dedicar una estona del dia a revisar les ofertes de treball disponible a la xarxa. Estaràs una mica cansat o decaigut.

Si no pateixes cap malaltia en aquest moment, intenta contactar amb la naturalesa. Si acumules tensions i et tanques en la teva llar no podràs descarregar les tensions necessàries.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari