L'horòscop diari del 5 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 5 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres anuncien aquest dia com una navegació per un riu plena de calma: no hi ha pressa per arribar a l'altre costat de la riba, i per això et pots dedicar a contemplar la bellesa, sense problemes.

Negocia sense dubtar les condicions d'alguns serveis dels quals gaudeixes, com per exemple el telèfon o l'accés a Internet. Canviar de companyia pot suposar un estalvi.

Tens el cap ben ordenat  i la teva actitud per millorar la teva salut és òptima. Tot i això, per la tensió nerviosa i l'estrès quotidià pots patir ensopecs i caigudes.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva inseguretat en el desenvolupament de la teva història d'amor dilueix tota mena de plaer vibrant i dóna pas a la falta de passió.

Notificacions en el telèfon mòbil, trucades, correus electrònics, notícies, televisió. Les distraccions digitals són omnipresents en la teva vida i aquestes disminueixen la teva concentració per treballar.

Quan sentis que no puguis més, en lloc d'obrir la finestra i fer un crit, crema una mica d'encens. Des de fa mil·lennis està provat que el seu fum cura el cos i la ment: t'aportarà una bona dosi de serenitat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No t'atreveixes a preguntar-li a la teva parella algunes coses que et preocupen perquè et fa por que les coses siguin diferents a partir de demà, que l'ordre establert variï. Però si aconsegueixes mostrar-li el teu cor sense barreres , segur que guanyes

Parla amb el teu equip de treballadors o amb el teu gerent, per veure si les coses es poden fer d'una altra forma o poden traslladar-te a un altre departament .  Només a través del diàleg, arribarà al canvi!

La gestió de l'estrès és una cosa molt important, procura tenir una visualització positiva de la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Diràs t’estimo d'una vegada o la covardia et farà esperar que l'altra part interessada prengui la iniciativa? El temps és or, i en assumptes d'amor més, no triguis més.

Creus que estàs fent bé la teva feina i toleraràs bastant malament que et facin correccions i propostes de millora. Rep aquesta informació de manera positiva.

Treu els teus llibres de cuina i fes rics plats amb tots els nutrients que el teu cos necessita, sense passar-te de calories. Triomfaràs entre petits i grans.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Cuidar la pau de la teva relació és el més important durant aquesta jornada. Si ets d'aquells nadius de Lleó que estan intentant reconstruir la seva parella, potser avui has de ser valent per tolerar algunes recriminacions per part de la persona que tant estimes.

El veritable triomf serà teu quan creguis que has perdut una batalla. Veuràs un resultat diferent quan l'observis a llarg termini. Tens molt a guanyar quan somies en gran.

El grau d'energia disponible per avui és alt gràcies als influxos positius de Júpiter en el fogós Sagitari.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El passat pot ser el teu pitjor enemic al començament de l'actual història d'amor que estàs escrivint. Tens por al fet que es repeteixin males experiències que van trencar allò que per a tu era ideal.

Trobaràs a faltar a alguns companys de feina que estan actualment en altres projectes diferents al teu. Crida'ls per a veure com es troben i organitza una reunió si et ve de gust.

Què tal si en lloc de menjar davant de la televisió et duus els aliments en un recipient i menges en un parc, després de fer un passeig?

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si no tens parella, la predicció de l'horòscop d'avui t'augura bons moments en companyia d'algú que t'atreu. Pot ser que hagis començat una conquesta amorosa fa poc temps, si és així, avui veuràs bons resultats.

D'altra banda, l'horòscop d'avui t'avança que la jornada laboral serà intensa i una mica caòtica. Prova de no perdre els nervis

Vigila les lumbars, perquè és un altre dels punts febles dels nadius de Balança. Tendiu  a complaure en excés la resta, i això és una cosa que us pot estar passant factura.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu cor està en forma, tens molt clar què et fa feliç i la percepció de l'amor està més que definida. Aquest sentiment cadascú el viu d'una manera i saps que l'únic secret és trobar que vegi el món des del mateix prisma que tu.

Hauràs notat una disminució en la motivació per anar al teu lloc de feina i hauràs de buscar solucions.

És inacceptable que imitis vídeos d'Internet on es duen a terme reptes estúpids. Trepitja sempre amb seguretat i no et juguis la salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La influència positiva dels Astres sobre Sagitari avui t'ajudarà a compensar la lentitud amb la qual l'Univers t’està conduint pels camins de l'amor. Tot es concentrarà en l'actitud que tinguis amb la persona estimada de forma quotidiana.

Avui la teva vida laboral i econòmica no patirà canvis importants. Només hauràs de vigilar la teva actitud i fer ús la prudència i intel·ligència per a continuar atraient l'abundància.

Recuperes forces i et sents capaç de donar el millor de tu pel que fa a l’esforç físic. No tindràs por a preparar una cursa atlètica.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No temis, Capricorn, ningú trencarà el teu cor, si només dius la veritat. Els nadius que estan en parella hauran d'afrontar una conversa que volien evitar però que els ajudarà a aclarir moltes coses. Recorda que l'ansietat pot dur-te a estats difícils de manejar.

No voldràs faltar a una cita important per un descuit o un malentès. El número de la fortuna per avui és el 55 i et convida realitzar canvis en la teva consciència.

Avui, durant la tarda, el cos et demanarà un petit descans que hauries d'escoltar. Estàs a punt d’arribar al teu límit.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Potser seria bona idea Aquari, que deixessis de somiar amb un ideal de l'amor i posessis en pràctica un amor més real. Això t'ajudaria, tant si estàs buscant parella, com si ja estàs en parella, però sents que no acabes de sentir-te satisfet.

En l’àmbit professional, ja que estàs en un moment d'espera a causa de la influència dels Astres. Podries aprofitar el dia d'avui per ordenar tot el que tingui a veure amb la teva vida laboral.

Quant a la salut, avui serà regular, perquè et despertaràs sense forces i confús. No t’anirien malament unes vitamines.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si les guspires d'una vida en comú feliç i abundant van quedar enrere, no és tot culpa teva, Peixos. Les coses no sempre es donen de la manera com planeges. Les bones notícies arribaran de la mà d'una situació problemàtica.

És que quan vols ets capaç de tot, Peixos. Et sentiràs orgullós per haver travessat tants conflictes i finalment obtenir l'èxit.

Els ulls són el mirall de l'ànima i potser els teus necessiten un tracte més amable. Descansa si és possible i surt a mirar l'horitzó.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari