L'horòscop diari del 5 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 5 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'has submergit en una ronda d’aventures per reparar algunes ferides que tenia el teu pobre cor i ara torna a bategar amb energia i vivacitat. El cel t'ofereix l'oportunitat d'ancorar els teus amors a llarg termini, fins i tot si la teva història està encara començant.

Les relacions professionals són particularment harmonioses, avui pots apropar-te a aquest company amb el qual has tingut conflictes i arreglar els vostres problemes. Us assembleu més del que t'imagines.

Tens molta passió dins teu, però tingues relacions amb sensatesa, usant protecció, evitant les malalties de transmissió sexual.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu sisè sentit et permet trobar l'equilibri perfecte entre la teva ment i el teu cor. La sensibilitat estarà a l'ordre del dia, així com la felicitat, però no et deixaràs dur per impulsos primaris. Saps molt bé el que tens i què pots perdre.

Sigues honest: has destinat més diners dels que deuries a comprar articles que no són necessaris i ara pagaràs les conseqüències de la teva insensatesa.

El teu cap està ple de bones idees per millorar la teva salut i això és senzill. El repte és dur-les mateixes a la pràctica.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No cal córrer en la teva vida amorosa, hauries de fer de manera més pausada la pujada per l'escala que et porta fins a la felicitat. Sobretot, vés lentament, si fa poc temps que surts amb la teva parella, no pots estar pensant ja a anar a viure junts.

El teu caràcter més intrèpid et permetrà detectar nous nínxols de mercat professional. Si vols trobar una nova ocupació, no tinguis por a canviar de sector, aprofita les oportunitats que et dona la vida.

Sigues responsable amb la teva salut, especialment si tens problemes de glucosa, de tensió o cardíacs.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gràcies a Venus, durant el dia d'avui posaràs tota la teva voluntat perquè les converses siguin càlides i l'esperit comú irradiï llum. Abans que t'adonis, la jornada haurà passat a tota velocitat.

Ets extremadament bo estalviant diners, almenys, en aquest moment. Tens un tercer ull que et permet detectar totes les fuites que hi ha en els teus comptes i tanques l'aixeta abans que l'aigua t’arribi al coll.

Es promouen les activitats col·lectives, sigui practicar una mica de ioga o participar en un torneig d'escacs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pot ser que sentis coses que es contradiuen. El dissabte et presenta dues cares de la teva realitat emocional ben diferenciades. Voldries abastar-ho tot, però saps bé que això no és possible ni tampoc just envers els altres.

No tinguis por, és normal que tu mateix tinguis actituds confuses en l’àmbit econòmic. El passat et visita massa sovint, potser sents nostàlgia de les bones èpoques.

Necessites dur una mica d'ordre en la teva vida, planificar dia per dia el desenvolupament de les teves obligacions et serà de gran utilitat. Necessites trobar un equilibri en tot el que facis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dia pot dur-te a confondre qui són els teus amics i qui els teus amants. Podràs veure amb ulls romàntics a algú que, fins ara, era una simple amistat.

Els astres anuncien la possibilitat d'arribar a un acord en un assumpte que s'havia quedat paralitzat. Sabràs com prendre les millors decisions financeres i fer que tots es pugin al teu vaixell.

Les teves forces són bones aquest cap de setmana, però aprèn a controlar l'estrès. Intenta que els problemes de feina es quedin allà, en el despatx de l'oficina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui dissabte prediu que la teva actitud cap a les relacions amoroses millorarà. Avui estaràs d'humor per fer feliç i alegrar al teu cònjuge o parella. Tots dos gaudiran d'una unió harmoniosa.

La predicció d'avui per als nadius de Balança en el terreny de les finances, mostra que hi haurà creixement econòmic.

D'altra banda, la salut serà excel·lent. Et convé seguir una dieta equilibrada i practicar el teu esport favorit per mantenir la teva forma física. Gaudeix de tot el que t'envolta.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ets un ser sociable i avui podries ampliar els contactes de la teva agenda amb el número de telèfon de persones que et semblen bastant atractives. Clar que l'amor no està assegurat, ja que et fixaràs en perfils difícils, com a gent que està separant-se en aquests moments o que procedeixen de llocs llunyans.

Les teves tendències diplomàtiques et permeten llegir molt bé entre línies, desactivant alguns missatges que podrien contenir un parany ocult. Ningú podrà donar-te gat per llebre.

La teva forma física és bastant interessant i s'afavoreix l'esperit aventurer i l'afany de superació.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius de Sagitari que estiguin en parella se sentiran molt proclius a donar i rebre amor en tots els seus aspectes. La sexualitat serà també una part molt important per compartir i explorar durant el dia d'avui.

En el terreny financer, la predicció de l'horòscop per a avui dissabte és bastant positiva. No dubtis en moure els teus diners.

L'horòscop d'avui prediu en matèria de salut una jornada en general bona, excepte per una petita complicació a la boca. És probable que hagis d'acudir al dentista per a revisar la salut de les teves dents, perquè el dolor s'aguditzarà avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les teves emocions són sòlides i els teus sentiments tenen la força que necessiten perquè la relació que tens o el teu matrimoni s'enforteixi. Els solters en canvi, poden confiar en l'espurna i la sensualitat que els acompanya, seran en centre de l'atenció.

Estàs passant per una fase de gran creativitat i per això no et costarà trobar solucions a assumptes que requereixin la teva intel·ligència per a evitar despeses innecessàries.

El teu cos i la teva ment es troben en harmonia. La millor recepta per sentir-te en forma és un pensament compassiu i amorós.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui el teu horòscop en el terreny amorós prediu un dia on vells conflictes podrien revifar per part dels teus éssers estimats. Estigues atent per a evitar que sorgeixin els enfrontaments innecessaris.

Econòmicament Aquari, la fortuna et continua somrient, perquè disposaràs de tots els mitjans al teu abast per obtenir nous ingressos regulars. És moment de pensar en el futur i posar en pràctica un bon pla d'estalvi.

Referent a la salut, Aquari, avui el teu horòscop prediu una jornada molt bona per a la salut del teu cos físic.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No tindràs massa problemes durant aquest dissabte. Les coses són clares i es disposaran a gaudir l'un de l'altre sense embuts ni negociacions. Comença un cicle d'autoconeixement. Intentaràs descobrir les teves zones més amagades.

Potser has estat el guardià un bé familiar i ara sembla que hi ha qui vulgui treure-te'l. Les discussions podrien dur-te a un allunyament inesperat.

Avui pots concentrar la teva ment a buscar millorar alguns símptomes recurrents que et molesten des de fa un temps.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari