L'horòscop diari del 5 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 5 de novembre

language-es language-en
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els teus amors estan inactius en aquest dimarts, així que tindràs tu que ser el motor que els mogui. D'aquesta manera, no es preveuen grans  problemes i fins pots començar una relació estable.

Cerca la teva veritable vocació: troba aquesta activitat professional en la qual et puguis sentir ple i que a més et permeti conciliar la teva vida personal i familiar amb la laboral.

Es presenten oportunitats molt bones per demostrar els teus talents en velocitat i reflexos; però fes també que s'exercitin més les teves neurones.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És interessant aprofitar els bons aspectes del moment per a relaxar-te  al costat de la teva parella. Us atreviu a prendre-us el dia lliure a la feina i viure una fugaç lluna de mel?

Si algun dels teus socis no et va semblar completament transparent els dies passats, la veritat és que avui podries aconseguir proves que et donin la raó i t'instin a revelar-te.

Una sèrie d'estranyes idees passen pel teu cap, i encara que no les manifestis totalment, sí que podries preocupar als qui estan al teu voltant i coneixen bé el teu costat impulsiu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has après una valuosa lliçó en l'amor.  Saps que no pots anar d'un en un altre desig sense definir els teus objectius, d'aquesta forma perds l'eix de la teva voluntat i acabes sense res.

Tingues molta cura de no mostrar-te amb actituds negatives o envejoses en el teu lloc de feina. Avui el karma no es fa esperar, es manifestaran en forma instantània les conseqüències dels teus actes.

Si vols lluir millor, beure abundant aigua, no fumar i descansar vuit hores diàries seran part del millor tractament per a la teva pell.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

S'obre una antiga caixa del trons.  Les infidelitats, deslleialtats i la falta d'afecte es converteixen en el centre de totes les converses amoroses.

Tens negociacions entre mans? La teva nova maduresa et permetrà administrar millor les teves relacions professionals futures, amb més serenitat i millors oportunitats de creixement.

Si acostumes a passar molt de temps davant de l'ordinador per assumptes professionals, podries canviar la teva cadira per una pilota de pilates. És un bon remei i bastant barat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una reconciliació de parella és possible. Les paraules que surtin des del cor ajudaran a recompondre una relació que semblava impossible de recuperar. Si estàs solter, vesteix una peça de color vermell, atraurà la sort en l’amor.

Un company nou en el teu departament s'emportarà tota l'atenció i sentiràs gelosia. Dia propici per als furts. És millor que no portis damunt grans quantitats de diners ni targetes de crèdit.

Una picada d'un insecte podria inflamar-te el braç. Si no ets al·lèrgic, amb alguna pomada que demanis en la farmàcia et passarà.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tot el que sempre has somiat sembla que per fi està a l'abast de la teva mà: allò que imaginaves en la teva infància, quan somiaves. Accepta la teva bona fortuna, no defugis la teva sort pensant que no la mereixes.

Estàs en el moment perfecte per guanyar molts diners en poc temps. Alguns negocis improvisats et poden deixar un guany important, serà una oportunitat única que no es repetirà en molt temps.

En la salut, podries sofrir alguna breu molèstia en les extremitats, per exemple, enrampades a les cames. Res greu.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a l'amor d'avui augura l'arribada d'algunes tensions temporals. Hi ha alts i baixos, moment d'aclaparament i moments de plenitud sentimental. Arriben obstacles que han de veure amb altres aspectes que poden alentir l’avenç de les relacions.

L'economia avui Balança està una mica inestable, l'Horòscop et recomana anar amb compte amb les pèrdues o robatoris, hi ha certes  operacions que estan per donar-se, però heu de tenir paciència i sobretot anar amb compte amb qui tanqueu tractes.

Gaudiràs de bona salut, però tot depèn de tu. Has de corregir errors del passat, és l’única solució.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta pot ser la teva gran nit en l'amor, Escorpí. Avui serà una tarda especial per a tu, trobaràs un oasi en el desert del teu cor.

És un bon moment per organitzar les teves idees però no per mostrar-les en públic i molt menys als caps. Tens un mal dia per aconseguir feina, no obstant això és un dia excel·lent per  planificar projectes i emprenedories.

Reprimir les teves emocions no és una cosa que pugui passar sense deixar empremta. Per contra, pot generar diferents malalties.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers que estiguin solters, estaran disposats a deixar-se dur per l'amor. Aquesta actitud afavorirà que aparegui algú especial en les seves vides amb qui compartiran moments molt satisfactoris.

Pel que fa a la teva vida financera, els astres prediuen l'arribada d'un període una mica complicat per als Sagitari. Comptes amb una economia bastant equilibrada, per la qual cosa estàs preparats per  fer front a qualsevol contratemps.

L'aparició d'algun èczema et farà acudir al metge. Procura ser constant amb el tractament i recórrer a la medicina natural per combatre els efectes secundaris.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, tingues molta paciència aquest dimarts. Observa, si estàs complint amb les teves responsabilitats respecte de les persones que estimes. Els qui estan solters, tindran una jornada reflexiva respecte del passat.

De tot s'aprèn, fins i tot dels fracassos. No és bon dia per fer canvis en la manera de fer la teva feina. Pot ser que rebis l'impuls o estímul d'algú del teu entorn per provar noves maneres, però no serà positiu.

Els astres t'inciten a continuar amb les rutines i els bons costums que saps que et fan bé i contribueixen al teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari, sentiran avui que les seves lleialtats i odis seran més intensos, així com l'atracció i el rebuig.  Hauries d'anar amb compte de no ferir als altres amb les teves paraules.

La predicció de l'horòscop d'avui per als nadius d'Aquari ens parla de bones perspectives econòmiques, no obstant això, és a les teves mans gestionar bé les teves finances.

Pel que fa a la  salut, si has sabut ocupar-te a temps de les teves malalties, no té per què haver-hi complicacions.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si no abandones el passat, no deixes espai per al nou. Tancar-te i centrar-te en el teu dolor, no millorarà les coses. L'actitud és una cosa que triem tots els dies en aixecar-nos i has de començar a ser feliç.

Tindràs idees genials i les compartiràs amb els teus companys. Un d'ells serà murri i s'apropiarà d'elles. Les hi proposarà al cap i s'emportarà el mèrit.

Deixar de fumar és qüestió de voluntat. Si ja ho has provat tot, potser et funciona una teràpia d'hipnosi o un ritual per a deixar de fumar.   

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari