L’horòscop diari del 5 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 5 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauries de pensar-ho bé, abans de treure conclusions definitives en l'amor, Àries. Si les coses no surten a la primera com tu vols et capfiques, i et negues a seguir el camí que tenies marcat.

Tens ambicions professionals molt lloables, però t'has adonat que aquest pot no ser el millor moment per començar a desenvolupar-les?

Si necessites obtenir noves idees sobre la teva salut, consulta amb un professional. No et creguis tot el que llegeixis en fòrums o portals de notícies de fonts dubtoses.

 

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor, estaràs subjecte a la vacil·lació: estaràs dividit entre el desig de preservar els teus beneficis actuals i les ganes de provocar canvis que donin una mica de picant a la teva existència.

T'imagines com seria la teva vida si et deixessis anar? La teva ambició professional es despertarà impetuosament i es desbocarà, però millor vés amb calma, pas a pas.

El so del mar t'omplirà en el pla espiritual, et regalarà una profunda sensació de pau i serà la millor música per fer meditació o llegir un bon llibre.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et sorgiran molts pretendents, però ningú aconseguirà enamorar-te de debò. També és cert que està perfectament sol, sense dependre de ningú. Sospites que l'amor no està fet per a tu.

Acostumat a treballar en equip, comprovaràs com et desemboliques emprenent en solitari. D'aquesta manera tindràs la possibilitat de demostrar-li a tothom com vals.

Si has de fer un viatge de moltes hores, vés amb compte. En algun moment et guanyarà el cansament i hauràs d'aturar-te per refrescar-te. No dubtis a parar per l'esgotament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Mart augmentarà les teves ganes d'estimar al triple de l'habitual. Et donarà suport per aconseguir conquistar a la persona estimada o tornar amb la teva exparella.

Anar massa ràpid pot fer fallar el teu enfocament financer. Al final el que se suposava que era una millora dels teus diners, podria acabar sent un desastre.

La paraula dieta ronda pel teu cap. No oblidis, però, que la clau és escoltar a la fam i detectar la sensació de sacietat, diferenciar el que el cap demana i el que el cos rep.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs pensant més amb el cor i la passió que amb el cap. Això és perillós, perquè podries arribar a cometre grans errors si t'excedeixes i t'involucres en discussions acalorades on diguis el que no calia. 

Tindràs més ganes de treballar que mai gràcies a la companyonia i l'alegria que existeix en el teu entorn laboral. Et sorprendràs de la bona ona que t'envolta. I és divendres… això ho fa molt més agradable.

Encara que et sentis bé al matí no és convenient que abusis de la teva vitalitat. Podries acabar esgotat, si no vigiles.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Prepara't per conèixer a gent important, que pot obrir-te moltes portes en el futur. Els que tinguin parella estable tindran avui una trobada amb la seva família política. Intentaràs que passi ràpid el temps.

Tindràs una jornada molt plàcida en l'àmbit econòmic, sobretot gràcies a una sentència judicial per la qual hauran de retornar-te uns diners que et corresponen.

De tant en tant ve bé depurar l'organisme, sobretot quan t'excedeixes amb el menjar. Per això basaràs la teva dieta en infusions i vegetals. Et notaràs més lleuger en 24 hores.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Recorda Balança que la confiança entre dues persones es guanya cada dia, consta de petits actes i de fets. Les paraules mai podran substituir cap mena de compromís, per la qual cosa valora l'actitud de la teva parella pels seus actes, no per les seves paraules.

Avui et sentiràs temptat a gastar en alguna cosa que realment no necessites. Pensa-t'ho dues vegades, perquè les coses materials, encara que ens pot fer la vida més còmoda, no és una font de felicitat infinita. 

Perquè la teva salut no es ressenti, pren la ferma decisió de posar en moviment el teu cos a través de l'exercici. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres no et posaran fàcil la felicitat en l'amor durant aquesta jornada.  Faran que aflori el teu costat més malenconiós i gris, encara que Júpiter sí que et fa ser fort per suportar tot i molt més.

Fer del planeta Terra un món millor també és una forma d'estalviar. Apagant les llums que no s'utilitzen, no comprant bosses de plàstic sinó duent d'altres materials i, si és possible, adquirir els aliments a granel i evitar els productes envasats. 

Els experts recomanen caminar entre 5000 i 6000 passos per dia, et veu capaç de fer aquest esforç diari?

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui més que mai no oblidis d'expressar els teus sentiments a les persones que t'envolten. No donis per descomptat el que tens, perquè la vida és canviant i les circumstàncies podrien treure't allò que més estimes. No escatimis en paraules i fets.

Posa una part de diners en un pla d'estalvi.  Encara que és bo viure en el present, també és convenient prevenir el futur, sobretot si es tracta d'assumptes econòmics.

De la mateixa manera que has de cuidar del teu cos, saps que la cura del teu esperit també és necessària.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Cal saber esperar que passi la tempesta sense sofrir ni deixar-se estar en estats de malenconia. La majoria de les persones que t'envolten estaran amb els ànims encesos i hauràs de tolerar reaccions impulsives amb cert to agressiu.

Hauràs d'ajornar  un projecte de negocis per qüestions alienes a la teva voluntat. Si et prens els descansos adequats i cuides el teu son,  podràs recuperar la teva energia, de manera que el teu cos aconsegueixi recuperar-se de qualsevol tipus de molèstia.

El teu organisme és més savi del que imagines. Sap perfectament quan necessites descansar o prendre algun medicament.  

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui serà un dia tranquil en tot el vinculat amb els assumptes del cor, tant per aquells que estan en parella com per als solters. Les relacions no experimentaran grans canvis, és més,  hi haurà una estabilitat serena.

La teva economia segueix una evolució estable, així que no hauràs d'alarmar-te per res de moment. Per aquest motiu, aquest és un bon període per estalviar i estar preparat per a possibles esdeveniments inesperats en un futur pròxim.

Físicament no tindràs grans molèsties, excepte per algun dolor muscular temporal. No oblidis estar pendent dels teus pensaments.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Venus en un signe d'aigua et fa sentir les teves emocions d'una manera més tendra i sensible del que anaves vivint. Seràs propietari d'un carisma especial que et porta a seduir sense pauses a tothom que t'envolta.

Sembla que avui la sort t'acompanya. La fortuna té el teu nom! Agafa allò que el destí et porta i no deixis passar aquesta oportunitat.

Et sentiràs molt bé, ja que t'has recuperat d'algunes malalties que et provocaven molèsties en caminar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari