L'horòscop diari del 5 de gener

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sigues curiós, en l'esmorzar, en el sopar, en qualsevol ocasió, aprofita i pregunta a la teva parella com es preveu el seu dia; i deixa clar que malgrat tots els inconvenients quotidians, el vostre amor està per davant.

En els últims temps has estat molt espontani amb els teus diners, pensat que l'economia no cal planificar-la. Consideraves, de manera equivocada, que amb saber quant cobres i quant gastes, ja està tot solucionat.

Estàs en un d'aquests dies on no et ve de gust especialment somriure. Hauràs de donar explicacions, molts et preguntaran què et passa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et lleves aquest primer diumenge del 2020 una mica guerrer, i encara que volies tenir el dia en pau, et sorprens a tu mateix amb l'espasa enlaire, amb ganes de barallar-te amb la teva parella i gairebé per qualsevol excusa.

El compte bancari et desafia bastant, i hauràs de posar-te a prova. Els astres et recomanen comprar durant els pròxims dies únicament allò que necessites de debò, esquivant els capritxos.

Pateixes un petit còctel de malalties, del cap als peus. Però abans de sotmetre't a nombroses proves mèdiques, analitza quin és el teu estil de vida.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No és un bon dia per a tu en matèria de qüestions amoroses o romàntiques. La teva irritabilitat i nerviosisme et portaran a discussions que hauries d'evitar per no penedir-te.

Hi ha molta activitat en el teu subconscient que atreu problemes en relació amb els diners en comú amb uns altres i per això estaràs afrontant un fort desafiament.

És molt important que et cuidis, ja que estàs amb una disposició anímica que et portarà a una baixada en el teu sistema de defenses que podria perjudicar-te. És important que estiguis atent a les teves necessitats corporals.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dins de la teva relació de parella hi ha certa obsessió amb les etiquetes. A tot el que ocorre dins de la vostra parella sembla que cal assignar-li un nom, una raó.

Acabes la setmana amb unes grans ànsies d'èxit laboral, i en definitiva, de diners. Estàs fent grans esforços i t'estàs esgotant potser més del compte.

Et marcaràs l'objectiu de socialitzar més. Has de sortir, especialment si la solitud està instal·lada en la teva zona de confort. Et costa sortir de la teva cova i veure com de bonic és el sol.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Descarregaràs el teu mal humor amb la teva parella. És el segon dia de tensió entre vosaltres i és possible que no et deixi passar ni una mala paraula més. El solter preferirà quedar-se a casa fent el dropo.

Una persona que et deu diners et veurà arribar des de la distància i es farà el boig canviant de vorera o fent veure que truca per telèfon mòbil. Recorda no portar el mòbil en butxaques externes o de fàcil accés, podrien robar-t'ho.

Els corrents d'aire fred podrien provocar-te mal de coll. Cobreix-te bé i evita carrers on es generin corrents.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Acabes la setmana una miqueta enfadat. Encara que no hi ha raons objectives, desconfies de la teva parella, la seva manera d'actuar et desperta una gran inquietud.

Mercuri et dóna bones eines per a saber fer en el teu terreny professional. De fet, aconseguiràs desemmascarar a persones que fan jugades per l'esquena o que llancen rumors maliciosos per pura ambició.

Els teus horaris seran una mica inestables aquest dia, i et sentiràs molt temptat a picar entre hores. No caiguis en la temptació de menjar llaminadures, patates fregides, sucs envasats o refrescos amb sucre. Opta millor per fruites.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor Balança, els Astres prediuen que avui tot apunta al fet que la teva prioritat en la vida s'enfoca en les relacions. Tens ganes de compartir moments d'aquesta i diversió amb els teus éssers estimats.

En l'aspecte econòmic, el teu objectiu és afermar els teus ingressos sobretot a través dels diners provinents del teu treball.

Per a la salut, serà un dia on la teva atenció es torna cap a l'activitat física. A pesar del cansament, saps que no has de deixar de fer esport, perquè en cas contrari acumularies encara més tensió física i mental.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La lluna en Taure t'impulsa a connectar amb els plaers sensuals i viure emocions al costat d'aquesta persona que tant t'agrada i que toca les teves fibres més íntimes. El desig i el plaer s'unifiquen per donar pas a una sensació d'amor més grossa.

Sentiràs confiança i per això tens molt a planificar per arribar a noves metes. Els astres et beneficien.En particular podràs trobar bons resultats en temes relatius a l'estudi i els exàmens.

Et sentiràs molt bé. Estàs disposant d'una meravellosa influència astral que t'ajuda a millorar el teu ànim i viure pensaments positius.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop per a l'amor Sagitari parla de la positiva influència de Venus en el teu signe. Aquest planeta et porta harmonia i ganes d'iniciar nous projectes vitals, sobretot amorosos.

En relació amb les teves finances, la predicció d'avui augura molt bons aspectes de cara al futur immediat. Segurament cap a la meitat de mes podràs invertir en un negoci molt lucratiu, de moment has d'esperar.

La predicció per a la teva salut, parla de la necessitat de fer esport, no imposada, sinó més aviat que el cos te'l demana.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Mercuri s'uneix al Node Sud en el teu signe i per això els teus pensaments i les teves idees sobre la manera com han de ser les coses es veuran empesa cap al passat i des d'allí hauràs d'orientar el teu cor.

És un bon dia per netejar la teva safata de correu, alliberar-te de papers que ja no tenen utilitat i fer espai en el teu ambient laboral perquè arribin nous mètodes i noves idees a la teva ment.

Estaràs molt bé gràcies als influxos de la lluna en el signe de Taure que compon el teu cos després d'una setmana de cansament i molta feina.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els nadius del signe que estiguin solters continuaran avui trencant cors. No és que t'ho hagis proposat Aquari, és que el teu atractiu està pels núvols.

Per a la teva economia, els Astres prediuen una reorganització de totes les teves finances. Presta especial atenció a l'economia de la teva llar i tracta de saldar comptes, si tens deutes pendents.

En l'aspecte de la salut, avui Aquari l'Horòscop augura un bon dia. Després d'un temps sentint-te regular de salut, avui sembla que comences a recuperar el teu bon estat físic habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És un dia en què expressar amor als teus éssers estimats i donar-los les gràcies per cada gest de suport i afecte que has rebut. Et tocarà revisar la teva llista de regals i assegurar-te que ningú la teva família es quedi sense la seva sorpresa demà.

Estaràs una mica tibant per la tornada a la feina a causa de l'ambient laboral. S'estan produint acomiadaments i això et provoca molta tensió.

A vegades, et crees dolors tu mateix, sobretot amb les queixes. Aprofita la bona ona que t'envolta per a començar un repte: no queixar-te sobre res durant una setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari