L'horòscop diari del 5 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

S'acosta ja l'equador de la setmana. Sense una raó concreta, t'omples de bon humor aquest dia, encara que et faran gràcia algunes coses que la resta de persones no es prendran com una broma. En aquest sentit, vés amb compte per no ferir sensibilitats.

Deixa d'utilitzar tant el cotxe i decanta't per transports públics, que a més, ajuden a fer del món un lloc més sostenible i amb menys contaminació.

En general, aquest dia serà molt tranquil i la teva intuïció et dirà què és allò que et convé i què hauries d'evitar per estar en forma.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et trobes davant un dia bastant estable (que no per això avorrit). Si estàs aconseguint que alguna cosa canviï en la teva situació sentimental no ho aconseguiràs, tot sembla massa estàtic.

La vida t'ensenya a ser més responsable amb la teva economia. Faràs tot el possible perquè la teva reputació no caigui per terra a conseqüència d'un pas en fals.

Podràs emprar les teves bones energies i la teva força per fer algunes tasques pesades que portaves posposant, com per exemple, una mudança o canviar els mobles de la teva casa de lloc per guanyar espai.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Atenció, Bessons. Estàs ignorant a algú que et mira des de fa temps amb afecte. L'amor resulta fàcil quan estàs obert a rebre'l, no obstant això, la teva atenció està posada en assumptes pertinents als teus ideals i per això és que perds els objectius.

La teva intuïció serà grandiosa aquesta tarda. Sabràs amb certesa el camí que et porta a protegir la teva economia.

Els astres mostren una tendència a sofrir molèsties en la melsa i l'estómac. Hauràs de fer una dieta suau i evitar l'alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El repartiment de tasques en la llar pot interferir en la bona relació entre els cors, aquest dia podràs discutir (de manera suau, això sí) amb la teva parella sobre a qui li correspon posar la rentadora o rentar els plats. Cal buscar una equitat en les responsabilitats.

El dia és ideal per recollir tot el que han estat sembrant en els últims mesos. Fer les coses amb cura donarà millors resultats que executar-les de manera precipitada.

La bàscula et donarà males notícies. No hauràs perdut tant pes com desitjaves, o fins i tot hauràs augmentat de pes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podràs avançar-te als moviments de la teva parella en l'àmbit sexual. Tindràs alguna cosa així com un poder psíquic per a saber què vol i on li agrada més.

Tindràs una energia molt positiva en la teva zona d'inversions, finances i poder social. Voldràs estar a l'última sobre innovacions tecnològiques i aplicar-les a la teva professió. El teu sisè sentit estarà aguditzat i sabràs triar les inversions que més beneficis et reportaran a curt termini.

El teu sistema respiratori estarà feble. Si estaràs en llocs amb molta contaminació, seria bo que portessis posada una màscara per filtrar l'aire.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sents com la teva vida amorosa entra en una nova etapa, encara que et resulta complicat definir què és diferent respecte a setmanes o mesos esdevenidors. No obstant això, tot el nou et sembla bé, no tens por als canvis!

El cel de la teva economia té núvols negres. Els teus comptes no estan tan estables com desitjaries i per això has de ser més cautelós que mai.

Tindràs una mica de cansament mental, però almenys en el pla físic tot anirà com la seda. Et relaxarà molt ficar-te en la cuina i guisar bons plats (i sans) per als teus éssers estimats.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per a avui dimecres pronostica que et veuràs molt amable i comprensiu. No tindràs cap problema a relacionar-te perquè seràs elàstic i adaptable. No obstant això, mantindràs la teva pròpia opinió i habilitats intel·lectuals.

Quant a la teva economia Balança, els Astres prediuen que estàs en un moment de molta activitat. D'altra banda, quant al terreny professional, la comunicació amb els teus companys de feina serà fonamental.

Pel que fa a la teva salut, serà en línies generals bastant bona, l'única cosa que podria portar-te alguna incomoditat seria un refredat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells nadius que estan en solitud hauran de cuidar les seves relacions amb desconeguts i estar atents als senyals que aquestes persones deixen caure en les converses que mantenen.

La situació econòmica que vius cada dia no és del tot dolenta encara que tinguis aquest dimecres la sensació que tot podria ser millor si no fos pels problemes que ocasionen terceres persones.

Podries començar a prendre més en compte les teves necessitats. Com sigui, escoltar-te i donar-te petits gustos et farà més feliç i això redunda en més benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, la predicció d'avui Sagitari, parla de desavinences en la parella. És moment de posar sobre la taula tot allò que està pendent de parlar-se. Procura fomentar el diàleg i arribar a acords en la relació.

La predicció econòmica diu que ets molt afortunat. És probable que et plantegis ampliar el teu patrimoni personal. En l'àmbit laboral, les coses han donat un gir molt positiu.

En referència a la salut, et sentiràs en plena forma, de fet, és molt probable que l'esport formi part del teu dia a dia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has de cuidar amb qui converses sobre els teus problemes, en cas contrari el pes dels teus pensaments passats cauran molt dur sobre la teva situació actual.

Hi ha molta feina per fer per a tu a causa de la presència de la lluna en la teva zona zodiacal relativa al servei i a l'ocupació. La teva capacitat de comandament es ressaltarà gràcies a l'oportunitat de demostrar el teu valor en el teu món laboral.

És temps de començar una rutina física, canviar els teus hàbits per uns altres que et donin més alegria. Si les teves rutines et són insatisfactòries, és moment de canviar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui en l'amor Aquari, diu que et sents ansiós, és probable que hi hagi alguna cosa que t'estàs ocultant. En lloc de només desitjar un canvi, seria més útil preguntar-te si realment desitges aquest canvi.

En l'econòmic, la predicció dels Astres augura un moment on has d'identificar quina és la millor manera de gestionar els teus diners. En l'àmbit professional i laboral, notaràs certa inquietud.

La teva predicció per a la salut avui diu que evitis les situacions difícils i estressants, i veuràs que tot marxarà millor d'aquesta manera.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una figura materna o un germà teu et revelarà una novetat en la teva família. Estaràs molt centrat en els teus assumptes i no t'adonaràs que el teu ser estimat necessita una mica d'atenció.

T'arribaran notícies importants en l'àmbit laboral. Seran bones noves, ja que es tracta de tancaments d'acords, obertura de mercats, contractacions, promoció en el teu lloc de feina o consecució d'objectius.

Poden despertar en tu habilitats excepcionals com la telepatia, capacitats hipnòtiques, suggestives o magnètiques. Físicament sentiràs com si un raig et recorregués el cos i t'estigués omplint d'energia constantment.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari