L'horòscop diari del 5 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 5 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La vida en parella desperta d'un llarg somni: gaudiràs de mil oportunitats per tornar a ser el protagonista d'una autèntica història d'amor. Els solters podran comunicar-se amb poques paraules. Els gestos i les mirades parlaran per si mateixes.

Es dibuixa una jornada carregada de felices coincidències i possibilitats gairebé miraculoses que poden permetre't guanyar una millor posició.

La Lluna duu maldecaps que podran ser molestos en moments puntuals, dolors que poden entendre's de manera literal o figurada. Porta analgèsics en la bossa, però també un casc!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El context d'aquest inici de setmana afavoreix els teus desafiaments i els teus problemes emocionals. El cel dóna llum verda a totes les teves intencions més franques en matèria amorosa.

Camines per la senda incorrecta en el sector dels teus diners. Les alarmes et diran que estàs buscant beneficis en el lloc equivocat, que has de seguir altres rumbs.

Et queixes que estàs massa ocupat, i aquesta és l'excusa per ometre coses simples com trucar a un amic, esmorzar amb un ésser estimat o llegir un llibre que t'agrada.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest cel et demana que sospesis els pros i els contres abans d'entaular debats o barallar-te amb la teva parella. Per als solters, que analitzin com no té sentit anar més de pressa que el teu propi cor. Amb moderació, seràs completament efectiu.

Mira les teves finances amb serietat: és hora de reaccionar a una situació econòmica específica que t'inquieta i que per això mateix prefereixes esquivar.

La teva energia mental és inesgotable. Avui es dibuixen com a múltiples els teus interessos: serà difícil triar en quina activitat centrar-tei corres en totes direccions a la recerca d'experiències enriquidores.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb la teva parella podràs assumir un rol patern o matern, carregat de retrets i indicacions que podrien acabar la paciència de qualsevol. Vés amb compte de no trencar la teva història d'amor! Entre els solters es recomana una major iniciativa.

Hi haurà molta fortuna per aquells que estiguin ara mateix en algun procés de selecció o participant en unes oposicions per a una ocupació.

Gaudiràs d'una energia positiva que t'empenyerà a l'acció. Faràs dur activitats que et venien de gust de fa un temps, amb un punt de bogeria.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna en el signe d'Aires s'acomiada deixant el dolç sabor de la passió en els llavis dels lleonins. Espera declaracions d'amor i propostes d'aventures compartides.

Pots donar per descomptat que vindran novetats molt favorables per a la teva economia i la teva vida professional. Hauràs de tenir una mica de paciència amb persones amb les quals has de treballar.

No abusis, Lleó. L'important és mantenir l'equilibri. La salut no dura per sempre, si no saps mantenir una certa mesura.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu company de viatge és exigent, no obstant això, satisfer les seves expectatives i compartir moments excepcionals serà una tasca entretinguda però no impossible. Com a consell, no utilitzis els teus recursos alhora, desplega les teves cartes una a una.

Podràs acabar amb el cap fet un embolic, si has de fer comptes o manejar xifres de diners en efectiu. No estarà de més que tornis a comptar i a repassar els càlculs.

Estàs en el camí correcte per estimar-te més a tu mateix. Notaràs com alguns complexos que t’envaïen, ja no estan.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És possible que els plans que vas fer amb el teu company de vida hagin pres forma des de finals de juliol. Per tant, et trobaràs en pau amb tu mateix i amb la teva vida, aconseguiràs comprendre millor a la teva parella.

Els Astres prediuen que avui rebràs quantitats moderades de diners, res excepcional. No obstant això, a mesura que passi la setmana els teus comptes poden augmentar.

Hauràs de revitalitzar el teu ànim, moltes de les teves afeccions són causades pel teu estat emocional agitat. Si calmes la teva ment, la teva salut millorarà.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia on s'obren moltes portes al cor, així que aprofita aquesta oportunitat per ampliar el teu cercle d'amics i involucrar-te en activitats que et facin conèixer gent nova.

Reclama el pagament de deutes pendents a amics o familiars. Si han trigat molt a retornar-te el que et pertanyia, aprèn la lliçó: mai més els facis un préstec, sota cap circumstància.

Ets bastant resistent, per la qual cosa l'esgotament no tindrà un impacte aparent en tu en aquesta jornada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor en general, reconeixent més sovint les teves faltes o errors, guanyaràs punts extra. Això et permet veure que ets estimat encara més. Durant les experiències que vagis vivint avui, concentra't més en els teus sentiments que en els resultats.

Quant a les finances, avui serà un dia molt profitós per als Sagitari. Podran veure millors beneficis, la qual cosa farà que la vostra economia s'estabilitzi bastant.

Massa preocupacions afectaran la teva salut, sobretot per assumptes que realment no tenen importància.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una invitació a una reunió et posa novament en contacte amb els fantasmes del teu passat. Aquestes persones que creies oblidades, tornen per recordar-te que no tot s'esfuma. I que el que deus, tard o d'hora hauràs de pagar-ho.

Ets molt especial i per això buscaran contactar-te per a una feina que poques persones poden fer bé. No t'espantis, si al començament et dóna la sensació que no és possible per a tu complir amb les expectatives de qui t’ha contractat.

Si realment estàs disposat a començar una dieta, hauràs de vetllar per la teva salut i fer-ho de la millor manera.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Pensant en la persona en la qual vols convertir-te, podries deixar-te influir per noves relacions que no entens exactament. La part positiva d'això és que podràs viure intensament la passió i emoció de manera sobtada.

Has d'anar amb compte amb les inversions de risc durant la jornada d'avui. Toca de peus a terra per poder treballar des d'una base sòlida.

Quant a la salut, avui continuarà sent un dia favorable pel teu cos i la teva ment. Simplement tracta d’evitar atabalar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La vida és massa breu per amoïnar-se per la indiferència. Veuràs que despertaràs un major interès, si poses límits a aquesta tendència a no pensar en tu mateix.

Fa temps que has d'afrontar una conversa amb el teu cap per augments de salari i temes relatius als horaris. No tinguis por, ja que el cel mostra reaccions beneficioses.

Els astres mostren la tendència a quedar atrapat en assumptes estètics i perdre energia sentint que la bellesa t'ha abandonat. Si poses una mica de la teva part, et veuràs cada dia millor.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari