La predicció del Zodíac del 5 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest serà un divendres conflictiu, en el qual no podràs evitar intercanviar paraules despectives amb la teva parella. Per als solters, serà el moment de cuidar el seu aspecte: una agradable cita tindrà lloc.

No hi ha res que t'impedeixi demanar una pujada de salari, encara que hauràs de sensibilitzar al teu cap. Voldràs evitar que la teva sol·licitud es perdi entre les peticions de tota mena que faran la resta dels teus companys.

Pots patir algun mal de cap en aquesta jornada perquè no suportaràs alguns assumptes dels quals tindràs coneixement.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És essencial conrear l'amor propi, estimar-se un mateix és el primer pas per poder apreciar la parella, sempre que no se sobrepassin determinats límits.

Els negocis amb membres de la teva pròpia família seran exitosos per un cop, encara que l'habitual sigui que els astres  i el teu entorn et convidin a no barrejar diners i família.

El teu estat de salut serà bo, però pots tenir problemes lleus d'estómac si menges en excés, o et decantes per aquests aliments deliciosos però que saps que et costa digerir.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et comences a veure més elegant i possiblement voldràs treure el teu perfil més seductor. Una llum t'anirà guiant fins a la persona més adequada.

Quan es tracta de diners has d’anar amb precaució, ja que les persones es tornen més calculadores i no entenen d'amistats. Per aconseguir uns diners que necessites, hauràs de recórrer a un banc.

Possiblement una persona del teu entorn t'acabarà contagiant algun virus o infecció. Començaràs a notar molèsties a la gola, així que beu aigua amb mel i llimona.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La comprensió dins de les parelles serà fantàstica i podreu parlar sense por ni embuts. Si vas cometre un error que vols solucionar, ara és el moment d'admetre-ho i de proposar nous jocs o canviar les bases de la relació. Els solters aconseguiran relacionar-se amb persones afins.

Sabràs com rebutjar certs plans que en realitat no seran positius per la teva butxaca, encara que realment et vingui de gust dur-los a terme.

Per millorar la teva salut, procura fer exercicis de relaxació muscular a casa. Veuràs com així deixes d’estar tan tens.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podries veure’t implicat en discussions per problemes ínfims que poden acabar en un gran conflicte innecessari. D'una ximpleria domèstica podria sorgir una reacció agressiva per part d'una persona que estimes molt.

El dia és complicat pel que fa a les finances. Els problemes econòmics es fan notar, has de saldar alguns comptes i no disposes de prou diners.

Podries estar oblidant una cita que vas concertar amb un especialista fa temps. Mira l'agenda i consulta si és que has de visitar al metge per aquestes estranyes malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estaràs tan ocupat en els teus assumptes que en el teu dia de descans gairebé no podràs contactar amb la teva parella. Hauries de prestar-li més atenció a la gent que estimes per a no perdre-la.

Sabràs adaptar-te als nous temps i aquells que hagin heretat un negoci familiar començaran per incorporar les noves tecnologies a l'empresa. Invertiràs els teus estalvis en un negoci que t'il·lusiona.

A l'hora de realitzar exercici procura fer-ho amb gent de més nivell que tu perquè t'exigeixin molt més. També és important el descans, no tot és entrenar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La resposta als intents de terceres persones de fer-te mal,  ha de ser la ignorància. Els mals sentiments amb ira i maldat destruiran totes les teves bones intencions per a avui.

Avui rebràs un impuls més per aconseguir el creixement econòmic que vols. Si estàs pendent d'una venda o d'algun cobrament, els diners arribaran de forma fàcil, ràpida i harmoniosa.

Vells problemes físics tornaran a fer acte de presència, afortunadament has après a conviure amb ells i no et suposaran un gran problema.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La part material de les teves relacions de parella està ben assegurada. No discutireu per això si ho vau fer en el passat, ja no tornaràs a patir per aquest tema.

Bona sort en els teus negocis i projectes, especialment si vas per la via de l'autoocupació. Encara no t'has atrevit a iniciar la teva pròpia iniciativa empresarial? No esperis més i empren.

Si estàs preocupat per la dieta i el maltractament animal, potser et planteges començarà fer una dieta vegetariana.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquests moments de canvi que estàs vivint et duen a modificar la teva relació de parella. Això no implica una ruptura sinó una renovació en la forma de relacionar-vos.

Dedicar la teva atenció a desenvolupar la teva creativitat no només et reportarà beneficis personals, sinó també laborals. La teva part creativa t'està demanant que la facis servir per avançar professionalment. Els teus superiors valoraran positivament les teves noves iniciatives.

Llegir llibres de contingut espiritual t’ajudarà a relaxar la teva ment i canviar la teva perspectiva. Noves idees generen nous pensaments.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si no t'agrada el que estàs vivint has de fer una cosa diferent. D'aquesta manera tindràs un esperit renovat i una aura alegre que satisfarà el teu cor i atraurà la persona indicada per a tu en aquest moment de la teva vida.

Busca ajuda en algú que saps que vol coses bones per tu. Estaràs molt cansat després d'una setmana dura a la feina amb complicacions de tota mena.

El cansament repercuteix en la teva tensió muscular i el funcionament de molts dels teus òrgans, en particular l'estómac i el cor. Descansa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu encant personal continua brillant, no malgastis les oportunitats de compartir els teus dons amb aquesta persona que estimes. En lloc d'esperar mostres d'afecte, és preferible donar tu el primer pas i veuràs com tot es col·loca al seu lloc.

En l'aspecte professional, dóna especial importància als senyals que vas trobant pel camí. Si hi ha alguna cosa que vols canviar, avui és el moment de fer-ho.

Saber gestionar bé les teves emocions, t'ajudarà a equilibrar aquest aspecte de la teva vida. Si no pots pel teu compte, és moment de demanar ajuda.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs molt estimulat per gaudir del teu cos i de les teves possibilitats d'ampliar la forma de viure l'amor. No deixis de connectar per mitjà del diàleg per aclarir aquests desacords que poden donar un revés a la teva relació per una ximpleria.

En l’àmbit laboral, després d'algunes demores, pots sentir que acabes bé la setmana, amb els teus assumptes ordenats i les tasques completades.

Vigila el que menges, sobretot en relació a la sal dels aliments, ja que els astres t'inclinen a un augment de pes corporal i de la pressió arterial.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari